Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
CPT.Pirk #194 üzenetére
Nem vagyok a birája senkinek. Arra költi a pénzét ha van amire akarja. Nyilván te is költesz olyanra aminek más szerint nincs értelme.
A helyzeten nem változtat. Azzal dolgozom ami van.
Igen vannak esetek amikor a hdd nagyon megfogja. Nem is állitottam az ellenkezőjét.
Ha valaki elvan linuxal telepitem azt. De az itt nem szokott előfordulni.
Saját idős anyuból indulok ki. Neki is 7-10 váltásnál már csak a kikapcsolás is gond volt.
Itt ez van. Olyan mint a net kisfalumban 15 mega egyik 30 mega másik szolgáltató és drágább mint máshol a gigás + tv. És hol van hol nincs mint a népmesében.
Ezzel főzünk. -
hunluki
senior tag
Igazság szerint én úgy állok a HDD kérdéskörhöz hogy adatot tárolni oké, de oprendszert rátenni... Egy 120-as SSD bármelyik rendszernek kényelmesen bőven elég, ráadásul még tempót is nyersz nem is keveset. Ha meg olyan régi a gép hogy az SSD nem dob rajta akkor lehet érdemes már elengedni a kezét.
-
borg25
senior tag
Mondjuk az MS megoldotta, hogyha nem jó a helyesírásod, akkor inkább használj 2010-es officet, mert az újabbakban már nem a magyar helyesírás ellenőrző fut, ami borzalmas. Tudják, hogy kell rávenni az embereket régi verziók használatára...
https://szubjektiv.reblog.hu/office2016 -
törölt tag
Win 10 kb elég nekem mindenre ami kell (Adobe progik, játékok miatt), csak gondolom jobb eladni megint $139-ért. Szerencsére Officet nem kell használnom. VS Code mondjuk eleinte bejött <1s alatt, utóbbi pár évben már várat az is, hideg indításból 5sec, fájl open (pár tíz KB) 10sec
Plusz 90%ban biztos vagyok, hogy a telemetria off, az már kb vélemény értékű a programokban, attól még megy az rendesen, igazából ez a legnagyobb aggályom a 11-el kapcsolatban, hogy még ennyi kontrolja sem lesz a usernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest