- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
strogov
senior tag
válasz
A Molyember #6 üzenetére
Más szint. Tablet-en élvezhető, de mobilon azért kevéssé. Én mindegyiknél vártam leárazásra. BG1-2, IWD, NWN, Planescape. Mindegyik 2 EUR volt. KoToR meg 3 EUR.
Én most rákaptam Netflix játékokra ha már úgyis előfizetek. Van farmolós része néhánynak, de nem pofátlan, és fizetni semmiben sem kell, mert nem is lehet.
Into The Breach-ben pl. nincs farm se, és nagyon jó. Most kiadták mobilra az Immortality-t.Diablo Immortal-t 2 nap után engedtem el. Nem volt rossz, de látszott, hogy ez vagy napi sok órát kér fixen, vagy sok pénzt. Már csak akkor játszok ha épp nincs jobb dolgom, úgyhogy ez nem fér bele nálam.
-
milkabrams
őstag
válasz
A Molyember #4 üzenetére
A legendary felszerelésre gondolsz?
0 forintot öltem bele és élvezem a játékot, nem érzem, hogy hátrányban lennék. Nekem ennyi bőven elég. -
válasz
A Molyember #4 üzenetére
Én ezeket ezért kerülöm, a játék sosem tartozott kedvelt időtöltések közé, legalábbis az olyan játék, aminek nincs értelme.
Én ezért mindenféle indulat nélkül tudom ignorálni.
-
válasz
A Molyember #2 üzenetére
Rossz tapasztalatok?
Picit azért lehetne kulturáltabban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest