Hirdetés

Diablo Immortal különkiadást kap az Asus ROG Phone 6

Különleges csomagolás, grafika és egyedi RGB logó a hátlapon, de az alapmodellel megegyező hardver.

Júliusban volt a ROG Phone 6 premierje, majd októberben érkezett az Asus műhelyéből a ROG Phone 6D, ami a Qualcomm Snapdragon lapkát MediaTek Dimensity rendszerchipre cserélte. Az októberi premier idején egy Batman különkiadást is bemutatott az Asus, most pedig megérkezett a második kollab, az Asus a Blizzard Entertainmenttel közösen Diablo Immortal ROG Phone 6-ot is piacra dob.

Így néz ki a ROG Phone 6 Diablo Immortal különkiadása.Így néz ki a ROG Phone 6 Diablo Immortal különkiadása. Így néz ki a ROG Phone 6 Diablo Immortal különkiadása. (forrás: Asus) [+]

Exkluzív a hátlapon az Aura RGB logó a Diablo grafikáival, valamint a Hellfire Red matt piros minta. Természetesen a szoftver is a Diablo témához igazodik, a rendszerben egyedi ikonok, animációk, hangeffektek találhatók, ezek igény szerint kikapcsolhatók. Egyedi még a doboz is, mely a Horadic Cube-ot idézi, benne található egy extra telefondoboz, mely úgy néz ki, mint a Worldstone. Plusz két egyedi tok és egy térkép, melyek lámpafény alatt titkokat fednek fel, ehhez egy zseblámpa is van a dobozban. Illetve, ahogy azt megszokhattuk, a SIM-tálca nyitó tű is egyedi formájú és mintájú, a Diablo világát idézve.

A különleges csomagolás és az egyedi tok.A különleges csomagolás és az egyedi tok. A különleges csomagolás és az egyedi tok. (forrás: Asus) [+]

A hardver viszont változatlan, a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 látja el az SoC feladatait, 16 GB LPDDR5 operatív memória van hozzá és 512 GB UFS 3.1-es tárhely. A készülék megrendelhető az Asus oldaláról november 18-tól kezdődően, a hazai ára pedig 574 990 forint. Ha valakinek nem kellenek a Diablo extrák, akkor az alap ROG Phone 6-ot ugyanezzel a specifikációval most akcióban 452 090 forintért, a 12/256 GB-os változatot pedig 411 090 forintért viheti haza a gyártó weboldaláról.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés