- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Antonio #5411 üzenetére
Ezt tudom, csak macerásnak tartom.
Mivel nem a gyári távirányítóval használom, ezért a gyors 2x, 4x, 8x, 16x stb... előre hátra tekerést közvetlen távirányítóról is elérem, de nekem jobban tetszett az, hogy kétszer gyorsan jobbra nyíl és ugrottam 20 másodpercet fixen, vagy ha többet, akkor 1 percet stb...
Most ha nyomok akkor 1-1 másodpercet mozog, ha nyomva tartom akkor meg folyamatosan begyorsul és elég kontrollálatlanná válik a tekerés.Számomra az a kényelem és a felhasználói élmény, ha nem OK-zok, hanem dedikált gomb és azt csinálja amit akarok. A 2.0.3-ban még jó volt ez a tekerés, de volt más hibája.
Most inkább ezt a gyors előre hátra tekerést használom, csak egyszerűen hiányzik a kényelmesebb és gyorsabb módszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest