- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Ezt zárom, használjuk a Milyen program, ami... topicot.
-
Nincs ilyen programból freeware?
-
tv123
csendes tag
csak egy időpont volt választható mielőtt felraktam szóval.. de ez már nem lényeg mivel sikerült megoldani a következőket kell tenned:
1, ne töltsd le a hide my ip-t nem éri meg
2, letöltöttem egy LSPfix nevű programot amivel eltávolítottam a proxifilter.dll-t(ha jól értelmezem akkor a Hide my IP egy Layered Service Provider szoftver ami szarul uninstallálja magát és a hátrahagyott proxyfilter.dll valahogy befolyásolja a netelérésed, ha valaki jobban ért hozzá az akár el is magyarázhatná később)
3, egy Moveonboot nevű program segítségével pedig újraindításkor végleg töröltem a gépről
most már minden ok, azért köszi a segítséget
-
tv123
csendes tag
Ismeri valaki a ''Hide my IP'' progit? az a problémám hogy pár napja feltettem ill uninstalláltam ezt a progit, semmit sem állítottam be benne. viszont azóta nem tudom használni a Soulseek-et mivel egy ilyen hibaüzenetet dob ki:
mint utólag kiderült a ''Hide my IP'' uninstallja után hátramaradt proxyfilter.dll okozza ezt, nagy nehezen töröltem de ennek hatására meg nem működik a netem, ezért visszaállítottam
a ''Hide my IP''-t nem tudom visszatenni mivel lejárt az az időhatár amíg ingyen lehet használni
ha valakinek volt hasonló gondja vagy tud segíteni az nagyon jó lenne
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest