- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
tv123
csendes tag
csak egy időpont volt választható mielőtt felraktam szóval.. de ez már nem lényeg mivel sikerült megoldani a következőket kell tenned:
1, ne töltsd le a hide my ip-t nem éri meg
2, letöltöttem egy LSPfix nevű programot amivel eltávolítottam a proxifilter.dll-t(ha jól értelmezem akkor a Hide my IP egy Layered Service Provider szoftver ami szarul uninstallálja magát és a hátrahagyott proxyfilter.dll valahogy befolyásolja a netelérésed, ha valaki jobban ért hozzá az akár el is magyarázhatná később)
3, egy Moveonboot nevű program segítségével pedig újraindításkor végleg töröltem a gépről
most már minden ok, azért köszi a segítséget
-
tv123
csendes tag
Ismeri valaki a ''Hide my IP'' progit? az a problémám hogy pár napja feltettem ill uninstalláltam ezt a progit, semmit sem állítottam be benne. viszont azóta nem tudom használni a Soulseek-et mivel egy ilyen hibaüzenetet dob ki:
mint utólag kiderült a ''Hide my IP'' uninstallja után hátramaradt proxyfilter.dll okozza ezt, nagy nehezen töröltem de ennek hatására meg nem működik a netem, ezért visszaállítottam
a ''Hide my IP''-t nem tudom visszatenni mivel lejárt az az időhatár amíg ingyen lehet használni
ha valakinek volt hasonló gondja vagy tud segíteni az nagyon jó lenne
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest