Hirdetés
- Apple Watch
- Apple iPhone 11 - népalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a friss Moto G Stylus
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Spoiler
Nickyről vagy Straussról majd szépen kiderül ,hogy kb annyian vannak mint a csillagok háborújában a Jango Fettről mintázott klónok
Nagyon hiányoltam Suresht, érdekelt volna mi lesz belőle(csak nem lesz vmi extra gonosz aki ellen majd Sylar is küzd)
A Parkman sivatagosdi egyelőre nekem vakvágány.Egyrész bent van a bantu csávó , akinek hajszálra ugyanaz a képessége mint a feső srácnak az első évadban, de láss csodát, olyan mp3-at hallgat, amitől neked is ilyen képességed lesz.NA itt már kicsit úgy voltam vele ,hogy nagyon elszálltak a készítők.
Claire mackó nem tudom éppen mit akar , azon kívül,. hogy nagyon kemény akar lenni.
A Peterek jelenete jó volt, a következő részben talán már láthatjuk is, hogy "scarface" Peter milyen világvégéről regél.
Hiro meg egyenesen fáj nekem, lassan úgy vagyok vele ,hogy megérdemelné, hogy Sylar turkáljon a szürkeállományában.
Summa:Mivel a gonoszok legyakva, kell vmi új cél, vonal a sztoriba, mondjuk legyen a világvége.Kérdés mi váljta ezt majd ki(a formula mellett természetesen ,mert vmi gonosz kelleni fog)
Sylar lesz e még gonosz?És akkor 2 Peter kell egy Sylar legyakásához?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple Watch
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VoIP telefonálás
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest