Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• S e t h

nagyúr

Spoiler

Nickyről vagy Straussról majd szépen kiderül ,hogy kb annyian vannak mint a csillagok háborújában a Jango Fettről mintázott klónok :DD

Nagyon hiányoltam Suresht, érdekelt volna mi lesz belőle(csak nem lesz vmi extra gonosz aki ellen majd Sylar is küzd)

A Parkman sivatagosdi egyelőre nekem vakvágány.Egyrész bent van a bantu csávó , akinek hajszálra ugyanaz a képessége mint a feső srácnak az első évadban, de láss csodát, olyan mp3-at hallgat, amitől neked is ilyen képességed lesz.NA itt már kicsit úgy voltam vele ,hogy nagyon elszálltak a készítők.

Claire mackó nem tudom éppen mit akar , azon kívül,. hogy nagyon kemény akar lenni.

A Peterek jelenete jó volt, a következő részben talán már láthatjuk is, hogy "scarface" Peter milyen világvégéről regél.

Hiro meg egyenesen fáj nekem, lassan úgy vagyok vele ,hogy megérdemelné, hogy Sylar turkáljon a szürkeállományában.

Summa:Mivel a gonoszok legyakva, kell vmi új cél, vonal a sztoriba, mondjuk legyen a világvége.Kérdés mi váljta ezt majd ki(a formula mellett természetesen ,mert vmi gonosz kelleni fog)
    Sylar lesz e még gonosz?És akkor 2 Peter kell egy Sylar legyakásához?

Új hozzászólás Aktív témák