Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Íme az új Android Auto!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
ja, most néztem meg az első részét, csak megint van egy olyan páros (maya és alejando) amit nem fordítottak magyarra (angol felirat van de azzal nem sokat érek, a japcsiknál nagyjából értettem)
sajna második évasból csak 10 rész van meg, nem lehetne vhol a többit is letölteni
gondoltam hogy nem halt meg megarra vok kíváncsi ki lesz a wali (vagy mianeve) rémálma
-
janeko
őstag
válasz
fpeter07 #1798 üzenetére
igen, 14 nap és itt az első rész a 3. évadból
legjobban talán peter petrelli-t bírtam, de most ugye felrobbant az még az 1. évadba volt, hogy elvileg felrobbant, de amúgy meg "elteleportál" irországba(?) vagy valami környékre stb-stb. szerintem a 2. évadot érdemes lenne megnézned elejétől a végéig, úgy lesz teljes a sztori
-
fpeter07
veterán
Ma néztem meg az első évad utolsó részét, anno tv-ben láttam pár részt (első 4 és második évasból párat) nem értettem semmit de így már minden világos
sylar eléggé... elmezavaros volt
legjobban talán peter petrelli-t bírtam, de most ugye felrobbant, volt egy jövőbeli rész, ott túlélte a robbanást
3. erről a sorozatról regényt lehetne írni
3. évad lesz? -
_stick_
őstag
Ez a második évad elég rövidre sikeredett.
Vajon megint 1 évet kell várni a folytatásra?Dylen: ha be akarsz kapcsolódni, akkor mindenképp nézdd meg az első évadot
-
Dylen
senior tag
Mostanában minden szerda este leültem a tv elé, és megpróbáltam nézni a hősöket, de nem megy, nem értek semmit. Lehet, hogy meg kéne néznem az egészet elölről. Hol is tart most a sorozat?
-
brownus
veterán
-
Wolverine
félisten
Még egy spoileres videó.
-
Wolverine
félisten
A 3x01 első 15 perce kamerás minőségben meg is érkezett... [link]
-
Wolverine
félisten
3x01 ismertetők - erősen spoiler! (én szóltam
)
-
Wolverine
félisten
2. webizód (van link az elsőhöz is)
-
Bibby
addikt
-
Wolverine
félisten
Még egy kis 3. évados spoiler.
-
Wolverine
félisten
S3 promó és infók (spoileres erősen
)
-
Wolverine
félisten
Heroes S3 forgatási képek (spoileres kommentekkel).
-
eziskamu
addikt
Figyusztok, ugye jól láttam, hogy a szőke csajnak a most szerdai részben, amikor levágta a lábujját, nem csak a lábujja nőtt vissza, hanem a körmén a körömfesték is? Ez tényleg nem semmi képesség
-
bocX
tag
ki mit tud a Heroes-ról? ha jól olvastam lesz 3. évad, és minden hős visszatér? valaki homályosítson fel. mondjuk még odébb van, valami 120 nap mulva lesz meg...
mondjuk nem bánnám... -
Wolverine
félisten
A 2. évad jún. 11-től a tv2-n, 22.15-ös kezdettel. (viszont nem House lesz előtte...)
Forrás a sorozatjunkie.
-
VladimirR
nagyúr
felreertesz
ezek altalaban mar jo regota megvannak, de csak most jutnak ki a nagykozonseg eleteszem azt felvettek a pilot-ot, meglatta a csatorna igazgatoja, s azt mondta, hogy ez igy legyen inkabb, az a szinesz meg tul sokat ker, csereljetek ki
ekkor az erintett jeleneteket ujbol felveszit, s leadjak tv-ben
amit elsonek vettek fel, azok szoktak ilyen s01e00-unaired-pilot neven kikerulni
pl ideiek kozul:
- reaper-ben volt egy szereplocsere (andy, a foszereplo gyerek - most mar - baratnoje)
- bionic woman elso reszet is ujraforgattak (a hug siketbol atvedlett hacker-re - halistennek)
- tscc-ben lecsereltek az ex-volegenyt, vegfocimet, meg egy-ket plusz jelenet is feltunt a pilot-ban a nyaron kikerult preair pilot-hoz kepestvagy gilmore girls jut meg eszembe (bar az mar 8 eves), ott a szakacsot (sookie, vagy hogy irjak) csereltek le
-
VladimirR
nagyúr
szereplocsere volt?
ha igen, akkor ki?mellesleg ez nem kamu, csak megesik, hogy egyes jeleneteket ujraforgatnak, mondjuk epp szereplocsere miatt (vagy plusz jelenet kerul be, mas helyszin, mas vagas, akarmi, foleg, ha cserelik mondjuk a showrunner-t), s ilyenkor az eredetit szoktak igy, unaired-kent emlegetni
-
Pompi
nagyúr
Heroes s01e00 (unaired pilot) - ezt látta már valaki?
-
Wolverine
félisten
-
PazsitZ
addikt
Na mindenki leált Heroes ügyben? csak én postolgatok itt magamnak?
Interjú a rendezővel a következő szezonról -
PazsitZ
addikt
-
elkezdtem végre nézni az 1. évadot, 7 DVD igaz csak sztereo, de egyre jobban tetszik, asszem hétvégére a végére járok
-
PazsitZ
addikt
[link]
A Heroes szeptember 15-én tér vissza egy 3 órás “event”-tel (összefoglaló rész + dupla premier).
Még sehol nem olvastam végleges számot, de több helyen is minimum 30 Heroes-epizódot emlegetnek 2008/09-re - a sok rész miatt egyelőre a Heroes: Origins-terv elhalt.
Ebből az originsből se lesz semmi, már úgy tünik. -
attisx
addikt
válasz
SQX_Barto #1746 üzenetére
Például a "hősök" megjelölésével kapcsolatos kérdésedre is magyarázatot ad az egyik (első szezon végi) képregény:
(Szpojler következik?!)
A megjelölés során egy radioaktív izotópot jutattak az alanyok szervezetébe, majd egy műhold segítségével nyomon követték őket. A műholdat végül az a csajszi pusztította el (önmagát is feláldozva), aki az első évadban az agyhullámaival e-mailezett...
-
sghc_toma
senior tag
-
SQX_Barto
addikt
-
SQX_Barto
addikt
Kíváncsi vagyok a véleményekre a harmadik évadot illetően, ki mit vár, s főleg ki mit sejt
Sylar ugye Claire-bear vérének köszönhetően ereje tejében, Peter is él még. Nathan jó kérdés, bár Claire véréből ő is kapott szal elméletileg ő se murdált meg.
Valaki belinkelt egy hirmorzsát a középkori japó csaj megjelenéséről, kíváncsi leszek, hogy szövik bele a történetbe...
Nikki talán meghalt.
Nagy öregek közül még Angela él, talán még más is. Részemről a kezdetekre lennék kiváncsi, hogy miket csináltak a nagy öregek.Meg miket rejt még az a széf
A nyakon lévő sebek történetszálat nem igazán értem, a heroes-ok nagy része az öregek leszármazottai, de akik nem, azokat nyakba lőtt izotóppal "teremtették" ?
pl a repülősrác szülei tutira nem heroes-ok, ahogy Nikki és DL szülei sem.Náluk ki is derült, hogy a cég csinálta őket.
Elle csajszi is él még és sztem lelkileg eléggé instabil a csaj, szóval lehet Bob ellen fordul. Talán Parkman apja is él még. Kíváncsi lennék az öregek képességeire is. -
SQX_Barto
addikt
Meghalt a fórum
Pedig én csak most néztem végig mind a két évadot, és szivesen elmélkednék róla veletek.
Ha kapok pár életjelt, kezdődhet a társalgás -
PazsitZ
addikt
Egy kis heroes hírmorzsa: [link]
"apró Heroes 3. évad spoiler: egy számomra meglepő karakter fog visszatérni..." -
-
Heartka
csendes tag
Ezt találtam!
Az olyan bonyolult forgatókönyvű és nagy stábot igénylő produkciók, mint a Hősök és a 24 valószínűleg csak ősszel jelentkeznek új részekkel.
Meg tök érdekes mert pont 100 napig tartott..csak nekem különös?
-
Heartka
csendes tag
Véééége a sztrájknak!!
-
PazsitZ
addikt
válasz
ngabor2 #1724 üzenetére
Hát egyelőre beláthatatlan ideig. Ha történik valami, biztos értesülni fogsz róla. Olyat olvastam, hogy nem hajlik egyik oldal sem a kompromisszumokra, így valószinűleg addig tart, amíg valamelyik fél meg nem unja a dolgot.
[link]
Heroes 12 epizód készült el - még 5 kerülhet képernyőre, de a 11. epizódot évadzárónak tervezik. -
-
ngabor2
nagyúr
lehet már valamit tudni, hogy lesz-e folytatás, és mikor?
-
RexpecT
addikt
-
Native
csendes tag
válasz
bolondember #1717 üzenetére
kicsit megkövezlek, de nem nagyon, mert nekem is vannak olyanok amiket legalább annyira várok mint a hőseinket
-
Native
csendes tag
kezdődjön már...
-
Integra
titán
válasz
bolondember #1712 üzenetére
"ááááh, én már azon se lepődnék meg, ha kiderülne, hogy petrelli mama syler igazi anyja, és amikor régebben együtt játszott a homokozóban a kis peterrel mindig elvette neki a lapátkáját, ezért hívták a haitit, és kitörölték mindenki agyát. te jószagú szappan
"
-
Wolverine
félisten
válasz
bolondember #1712 üzenetére
Ami ugye eredetileg a 2. évad második fele lenne...
-
bolondember
MODERÁTOR
köszönjünk sixx-nek egyet:
kis ízelítő a harmadik évadból..
-
L|zsidoboz
őstag
Aki esetleg nem olvas mobilarénát.
-
Integra
titán
válasz
bolondember #1708 üzenetére
nekem csak a copycat kell az ágyamba a többi nem érdekel
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
bolondember #1701 üzenetére
Én abban 1000%-ig biztos vagyok, hogy nem hal meg.
Ha igen, az elég nagy baklövés lenne.Ha Adam vére nem lenne elég, akkor a lányától is simán kaphat, az meg a nevelőpapánál is bejött...
-
Integra
titán
válasz
bolondember #1703 üzenetére
a skizo csaj, aki a kis feka popim kimentette a végén az égő házból..
aki szerzett egy nagy fekete pontot nálam a lúzerkedéssel, mikor simán mátrix harcos lehetne, erre nem tudott leütni pár palit, lol... -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Integra #1702 üzenetére
Vicky?
ammelyik?
Én azért gondolom, h nem biztos, h Natániel örökre megtért az Égi Repülőtérre, mert már kapott egy lövést Ádám véréből - tehát...
Meg egyébként is - elég központi figura volt.. (és a második évadra "jó" is lett eléggé - mármint jó arc: "i'm not a cargo jet!")
-
Integra
titán
válasz
bolondember #1701 üzenetére
talán nem. ahogy vicky is valszeg túlélte.
engem az érdekelne, hogy mik vannak még abban a páncél teremben ahol a vírus fiola volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- További aktív témák...
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest