Hirdetés
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
emberek a 0 rész az csak bemutató ? vagy hogy van ez?
Apillangó hatás az első rész?
-
Wolverine
félisten
-
attisx
addikt
Naaaaagyon durva az új rész...
-
ngabor2
nagyúr
no, megvan az új rész is. remélem lesz hamarosan sub, bár lehet, hogy megkockáztatom felirat nélkül is. legfeljebb nem értem meg felét
-
Native
csendes tag
SP
de parkman eszik is előtte valamit, utána ráteszi a fülest, és hip-hop...
-
janeko
őstag
holnap jön a 4. rész
-
brownus
veterán
itt pl.: heroes ost - aztán egy kis keresgéléssel külön a számokat is meglelheted...
-
tween
őstag
Valaki meg tudná mondani,hol találom az alátét zenéjét?
-
brownus
veterán
válasz
Darth_Revan #1880 üzenetére
sp_s03
na, akkor oda a sárm
mivel vízparton történt a szuri, sztem is valami vízi élőlény hibrid lesz
veri off: ha a képes gugli.hu-ba beírjátok, hogy "légy" nézzétek meg a 2. kidobott képet
azéé remélem nem fog ekkora melleket (is) növeszteni -
-
ngabor2
nagyúr
SPOILER
Sylar a gyógyítót is kinyírta az előző évadban? csak mert az ordítós kopasz fejébe is beletúrt, aztán meg sértetlenül vitték a cellába... akkor meg nem értem, hogy a többi emberkét miért nyírta ki, ha "olvasás" után életben is tarthatta volna őket. vagy ott kellett, hogy ne legyen kinyírva, mert az feltűnő lett volna?
-
janeko
őstag
hát a 3. rész is "hu bazd meg kategória"
SPOILER
Most sylar szerepe érdekes.. kiderült, hogy petrelli mama az anyja.. de mi ez, hogy éhes? meg, direkt beküld hozzá egy csomó különlegest, hogy sylar kinyírja őket.. érdekes..
gondolom a peter száll az most a jövőbe fog fojtatódni..
nicky/straus meg meglátogatja a "teremtőjét" lehet, hogy a doki volt minden különleges képességűnél a szülész?érdekes lesz ez a száll
hiro-ék meg megszívták.. de szvsz a következő részbe az ő segítségükkel akarja majd petrelli mama megtalálni a gyors lányt..
kiderült az is, hogy egy hang/zenére át tud váltani jövőbeli festővé az ember(?)
clair maci meg rambozni indultegyedül csak suresh-éket hiányoltam.. sok lesz a száll amit nem tudnak egyszerre vinni..
erre a mai részre 10/9-adnék -
S e t h
nagyúr
Spoiler
Nickyről vagy Straussról majd szépen kiderül ,hogy kb annyian vannak mint a csillagok háborújában a Jango Fettről mintázott klónok
Nagyon hiányoltam Suresht, érdekelt volna mi lesz belőle(csak nem lesz vmi extra gonosz aki ellen majd Sylar is küzd)
A Parkman sivatagosdi egyelőre nekem vakvágány.Egyrész bent van a bantu csávó , akinek hajszálra ugyanaz a képessége mint a feső srácnak az első évadban, de láss csodát, olyan mp3-at hallgat, amitől neked is ilyen képességed lesz.NA itt már kicsit úgy voltam vele ,hogy nagyon elszálltak a készítők.
Claire mackó nem tudom éppen mit akar , azon kívül,. hogy nagyon kemény akar lenni.
A Peterek jelenete jó volt, a következő részben talán már láthatjuk is, hogy "scarface" Peter milyen világvégéről regél.
Hiro meg egyenesen fáj nekem, lassan úgy vagyok vele ,hogy megérdemelné, hogy Sylar turkáljon a szürkeállományában.
Summa:Mivel a gonoszok legyakva, kell vmi új cél, vonal a sztoriba, mondjuk legyen a világvége.Kérdés mi váljta ezt majd ki(a formula mellett természetesen ,mert vmi gonosz kelleni fog)
Sylar lesz e még gonosz?És akkor 2 Peter kell egy Sylar legyakásához? -
janeko
őstag
mivan senki se látta még a 3 részt? vagy akkora a sokk, hogy nem is tud rá mit írni?
már lejött.. este meg is nézem -
brownus
veterán
válasz
ngabor2 #1862 üzenetére
hát emmeg
-> i need your power! pussycat
tök jó képek vannak ...
-
brownus
veterán
kép
innen: http://gregbeeman.blogspot.com/hogy on is legyek, eddig a legjobb kezdés, mindkét rész király volt
(ami még odabaszott az a TBBT volt
)
[ Módosította: ngabor2 ]
-
janeko
őstag
SPOILER
igen sylar különleges akar lenni azért csinálja.
peter-nek meg azért kellett visszajön, mert a jövőbe kiderült az, hogy szuper képességük van és csicskáztatták őket, és ő megszerette volna változtatni a jövőt, de rosszul csinálta így felfordult a jövő így megváltozott minden
amit sylar-ról írsz, hogy hozzá akarnak fordulni lehet lesz belőle valami
Suresh-t elkapta a gépszíjőt csak a bosszú érdekli, hogy sylar-en bosszút tudjon állni
----
Beleszerkesztettem az elejébe a spoiler szócskát.[ Módosította: 7 ]
-
S e t h
nagyúr
Spoiler
Én is azt az álláspontot képviselem ,hogy elrontották a kezdést. Mintha legalább egy tucatnyi forgatókönyvíró dobta volna be a közösbe amit gondolt, ez írt egy kicsi Suresht, ez egy kis Petert etc , etc és az egészből egy nagy katyvasz lett.
Most is van egy armageddon feeling, amelyből a hősök fogják kihúzni a csávából a világot, mindig új avagy régi ellenfelekkel, akár egy Spiderman vagy BAtman képregény.Egyébként Sureshen én is totál elképedtem. Eddig semmi nyoma nem volt ,hogy elmeroggyant lenne , erre 180 fokos fordulatot vett és lassan már Sylarral vetekszik mocsokságban.
Hogy mitől változott meg, arról nem szól a fáma, biztosan besokallt a forgatókönyvírók, színészek meg még ki tudja kik sztrájkja miatt. -
Kobe
veterán
spoiler
sylart csak az mozgatja, hogy a valaha volt kis szürke egérből valami különleges legyen, amolyan kisstílű fazon aki megelégszik pár gyilkossággal és új képességekkel, de igazán nagy bakit nem csinálna. A jónak beállított karakterek meg rendre teszik kockára a világot, ha szabad így mondani....hiro, bazz, elpusztul a világ ha kinyitod, b*szod....erre mit csinál ? Naná hogy kinyitja....Peter meg ? jajj a jövőbeli énemnek nem tetszik a szitu, visszajövök, kavarok még egy kis szart és lelövöm a saját bátyám....amennyire az elején pozitív karakter volt, sőt talán az egyetlen akit nem az önös érdekek mozgattak, olyannyira ment át egy kiszámíthatatlan alakba.
És természetesen ezekből jönnek az olyan szituk, amikor már sylarhez kell fordulni segítségért mert szerntem a 302 utolsó képsorai erre utalnak.....annyira megkavarodott a dolog, hogy már csak sylar az egyetlen aki kellő kompetenciával rendelkezik.
Suresh meg egy két lábon járó önellentmondás.....2. évad....pusztítsuk el a vírust, mert elpusztíthatja a világot, ennyit nem ér....harmadik évad: pusztítsuk el a világot, csak hogy mászhassak a falon mint spídermann -
janeko
őstag
spoiler
nem értek veled egyet pár dologba..
a hiros dolog valóban idegesítő volt, de a Suresh szál szerintem így lesz az igazi.. kíváncsi leszek milyen képességei lettek még
Clair nevelő apja valóban szimpi karakter.
Sylar szerinted miért megy jó-rossz oldal között? szerintem sylar gonoszabb mint valaha.. mivel most már meg se lehet ölni, mindenkin át fog gázolni akin akar... tehát szerintem sylar marad a rossz oldalon..
peter van most a jó és rossz oldal között, mivel egy rab testébe zárta a jövőbeli peter és még azt se tudjuk, hogy az új testbe milyen erője van
Szerintem inkább az a kérdés, hogy a fénysebességű csaj megbízója ki?, mert szerintem az a személy is a rossz oldalhoz tartozik
-
ngabor2
nagyúr
SPOILER
3x01-02
jellemváltozások: lehet, hogy nem baj, ha az ember más oldalról is meglátja a dolgokat, hogy mi lenne, ha...
nathan politikus, tehát nem lehet rámondani, hogy épp jó vagy rossz, a saját és érdekköre érdekeit nézi. sylar nem hinném, hogy jó lenne, erre semmi oka nincs. igazából... maradtak még valóban jók, vagy mindenki csak magát védi? -
ngabor2
nagyúr
a 3x00-hoz tényleg nincs magyar felirat, vagy csak jól eldugták? vagy aki követte az eseményeket, annak nem mond újat? mintha valami ilyesmit olvastam volna itt. szeretem a sorozatokat az elejétől nézni, csak azért.
mod: megnéztem az eddigi 2 részt... asszem nem fogunk unatkozni a következőkön se
-
Kobe
veterán
spoiler
én akkor röhögtem fel hangosan amikor sylar a kérdés után, hogy megeszi e az agyát, azt válaszolta h de hiszen ez undorító....
Anno mondtam h teljesen hülyeség h megeszi, sőt, wikipediara is az került fel hogy megeszi és így tanul, de voltunk páran akik azt mondták csak szétturkálja h hogyan működik, akkor jól le lettünk hurrogva....
Sztem kritikán aluli lett sajna a kezdés, kicsit túlontúl csavarnak már a dolgon. Mindig bevezetnek új szereplőket, de már az idegesítő kategóriába megy, hogy mindenről a pár főszereplő tehet csak miközben sorra kerülnek elő a potenciálisan jobbnál jobb mellékszereplők.Hiro emg egyszerűen idegesítő volt....ne nyisd ki.....kinyitja...köv videó: mondtam h ne nyisd ki bazze....és persze abban a pillanatban ahogy kinyílik ott terem a rabló, nem is később, nem is előbb, pont abban a szent minutumban....
Suresh meg kezd tiszta morbid figura lenni, az elején amennyire jó volt, és szimpatikus, úgy lett tiszta agyaroggyant a második évadban és egyre unszimpibb. Kár érte. Remélem a képessége mellékhatása h leszárad a töke és elvérzik, vagy helyrerázzák már kicsit.
Úgy tűnik a készítők szeretnek csvarni a szereplők jellemén, de lassan jó lenne egy két esetben egyoldalú állásfoglalást tenni. Claire apja az elején full negatív figura, utána átmegy jófiúba - szimpi is lett a karakter. Suresh elkurvul, Sylar úgy néz ki a elkezd lavírozni a jó-rossz oldal között elég rendesen, Peter meg megen átmegy darkosba ami nem igazán gyere be. -
Kanczy
veterán
SP
Valoszinuleg Linderman tenyleg halott,es a tobbiek azert nem latjak,mert Nathan csak odakepzeli.Szerintem is Adam veretol gyogyult meg,de a vegen ugyis kiderul,hogy Linderman tenyleg e'l,es lathatatlan...legalabbis most igy gondolom.Ujabb fordulat kedvenc sorozatunk iroitol
-
attisx
addikt
válasz
brownus #1839 üzenetére
SP
Azért eléggé drasztikus lépés volt visszajönni és lelőni. Mintha nem lett volna elég csak elbeszélgetni vele a sajtótájokoztató előtt, de persze azzal az egész történetnek annyi. Meg egyébként is képregényektől és adaptációitól nem várjon az ember "józanparaszti" logikát.
-
brownus
veterán
SP s0301
az jutott eszembe nekem is
csak itt nem kapott drogot szegény lány
aha, szóval bezárta a testébe, ez a jővőbeli peter szigorúan nyomja, de a kórházban megenyhült a szíve a bratyó iránt, ott már nem bántotta. azon csodálkozom, hogy rálőtt, de arra nem emlékezett, hogy nathan kapott monroe véréből és öngyógyul? kár a golyókért...
-
attisx
addikt
válasz
brownus #1837 üzenetére
"...ez volt a legjobb, legfordulatosabb kezdés."
Bizony, csak tartson is ki végig.
SPOILER-es felvetéseidre:
Igen, a jövőbeli "sebhelyesarcú" Pete lőtt rá Nathanre. A jelenbeli Petert pedig (egy eddig ismeretlen képességgel) bezárta az 5-ös szinten őrzött egyik szuper gonosz testébe...
Mondjuk az, hogy Claire túlélte a sylares találkát, valamilyen szinten logikus is, hisz kedvenc "agyasemberünk" csak turkált egy kicsit a fejében és semmi több. Míg a többi áldozat megfelelő képesség híján (spontán regeneráció) értelemszerűen bele halt. Tehát ebbe még akár azt is bele lehet majd magyarázni, hogy Sylar nem szándékosan gyilkot, az csupán a szükséges rossz volt az ő szempontjából.
Egyébként ez a bizonyos agykurkászós jelenet kísértetiesen emlékeztetett a Hannibal Leckter filmek egyik durva jelenetére...
-
brownus
veterán
srácok! a spoiler mellé írjátok már oda, hogy melyik részről van szó, mert én de lehet más is még csak az első részt láttuk.
ami nagyon tetszett, az összes sorozat közül amit nézek ez volt a legjobb, legfordulatosabb kezdés.
spiler s03e01
most akkor peti volt aki visszament a múltba? mert a kopasz nagyon verte az üveget, hogy ő a peti!? ismerős a figura egyébként, mintha egy új hős lenne, de a sorozatjunkie-s linkeket nem nézegettem mert agyon spoileres mindegyik, szóval én még szűz vagyok e tekintetben. nem szeretem előre tudni a dolgokat, legyen sok-sok meglepetés
claire meg túlélte sylart, ügyes
szóval nagyon jó volt a kezdés
a comics is folytatódik gondolom...
-
janeko
őstag
Valoszinuleg ezt ti meg nem lattatok,de kov. reszben
mi is ugyan azt láttuk amit te.. amit lenyomnak amcsiba részeket egyből megy netre és a dupla rész is ment.. már akik írtak spoilerel azok látták mind2-t
az más kérdés, hogy mikor lesz m.o-n levetítve és, hogy itt is dupla részes lesz-e (bár nem hiszem)szerk: hol vagy amcsiba?
-
Kanczy
veterán
Hat nem gyenge az uj evad,mit ne mondjak.Nagyon kemenyre sikerult mind a ket resz,ugyhogy tukon ulve varom a kovetkezo hetfo estet...
Sp.
Uj erok,uj ellensegek (uj hos sajnos nem nagyon,de nem vetetlenul Villains a fejezet cime -> ennek nagyon is orulok),uj fordulatok.Sylar a vilag ura (haaalleluja),Peter nem a regi (poeeeen),Petrelli maminak nem csak ket gyereke van,de szuperereje es egy harmadik is,Bobby halott.Valoszinuleg ezt ti meg nem lattatok,de kov. reszben Noah + Sylar uj partnerre lel,Parkman a sivatagban van egy Isaac klonnal,vegre megkaptuk Quicksilvert/Flasht Heroes kontosbe csomagolva,Hiro vagy Ando gonosz lesz,a vilagot megint a pusztulas fenyegeti,Suresh eppen pokemberre' valtozik,es 80%-ot adok,hogy szuksege lesz valamire a tuleleshez,emiatt uj gonosz tor a felszinre.Kiderult,hogy Claire a jovoben szuper-Pete-irto hadjaratba kezd,ekozben a jelenben nem erez semmit,mivel Sylar megkattintotta az agya't.Nathan Lindermant flasheli ossze-vissza,New York szenatora lesz es ujra Niki-vel/Tracyvel dolgozik (cryokinezis for the win).Kiszabadultak az uber-gonosz foellenesegek (mar megint),raadasul Peter veluk van egy bunozo testebe zarva egy olyan erovel,amit nem ismerunk.Remelem Bolondember benez majd a topikba,es meglatja,hogy bizony jo nagyot tevedett Sylar agyevesevel kapcsolatban!
Ha jol emlekszem,mas nagyon nem tortent,de szerintem eleg ez is
Egy problemam van,megpedig a kovetkezo : miert van minden harmadik embernek jovobelato kepessege?Isaac,uj feka arc,Petrelli anyuka...szaporodnak a tul hasonlo erovel biro ember,es ezt nem jelent sok jot.u.i .: Bocsi,hogy nincs ekezet,de Amerikabol irok,es itt angol a bill.
-
janeko
őstag
SPOILER
Mohinder-el nem tudom mi lesz.. már már az utolsó jelent amibe ő volt az is érdekes dolgokra utal.. már mint, hogy "hámlót" a bőrreEbbe a nikis dologba lehet valami, de ugye meghalt.. és az 1-2 évadba elvileg ő is előjött néha niki helyet és akkor volt szuper erős niki meg gonosz. Meg most fagyasztó képessége van.. kicsit meglepődtem mikor összetört a hapsi
-
sghc_toma
senior tag
SPOILER
És igen végre beigazolódott, amit néhányan már kezdettől fogva valószínűsítettünk, de a többség az ellenkezőjét állította. Bizony, Sylar nem eszi meg az agyakat.
hát, igen, elkapott az a jóleső naugyeénmegmondtam érzésamúgy kicsit 4400 fílingem volt: Mohinder - Kevin Burkhoff párhuzam...
-
attisx
addikt
No akkor spoilerezzünk!
Jó kérdés, hogy mi lett Nikkivel, ha egyáltalán ő az. bár az eddigiek alapján nagyon úgy tűnik, hogy "hőseink" anno mesterségesen kapták a képességeiket, lásd a "Nagy Terv" az első evadból. De ne felejtsük el azt se, hogy Nikkinek volt egy ikertestvére, aki elvileg meghalt 12-13 évesen. Lehet, hogy ne is halt meg hanem a Társaság nevelte fel/ "képezte ki".
És igen végre beigazolódott, amit néhányan már kezdettől fogva valószínűsítettünk, de a többség az ellenkezőjét állította. Bizony, Sylar nem eszi meg az agyakat. Egyszerűen csak jó műszerész lévén megvizsgálja és megérti a működésüket. Suresh papa is megmondta, hogy a lélek nem a szívben lakozik, hanem az agyban, így a képességek nyitját is ott kell keresni.
Mohinder barátunk meg úgy tűnik átmegy "A légy"-be. először ugyan az hittem, hogy csak a Nikki/Jessica féle szupererőt szerezte meg ő is, de aztán egyre inkább kezdett értelmet nyerni ez a videó (eredetileg #1784-ben linkelve)
Egyszóval nagyon jónak ígérkezik ez az évad. Legalább lesz mivel elütni az időt míg nem jön a Lost 5. szezon (január-február)
-
ngabor2
nagyúr
bár sikerült egy warn-t begyűjtenem, de leszedtem a részeket. remélem lesz időm megnézni hamarosan. a hsz-ok alapján jól indul... amit nem csodálok az előző évadok alapján. tényleg, hány részes lesz?
-
janeko
őstag
ez a rész is durva volt
vazz annyi gondolatom van most hirtelen a sorozatal kapcsba...
SPOILER: azért elég furcsa, hogy pár ember még nem is szerepelt a 3. részben és már 2 rész le is ment... viszont az újszereplők biztos jól megkeverik a lapokat... Niki új képessége.. vagy az, hogy 2 peter van.. nekem még az is tetszett amikor kiderült, hogy sylar nem eszi meg az agyakat, hanem csak megnéz egy "működést benne" és utána ö is tudja használni.. sok újdonsága volt ez már nem is tudom melyik kategóriába tartozik
.
kiváncsi leszek erre a petreli anya --- sylar szerepre -
attisx
addikt
Ez nagyon durva kezdés volt...
" - Maga nem az anyám!
- De igen kedvesem. Az vagyok."WTF!
-
janeko
őstag
gondoltam beköszönök az első rész után és
nagyon-nagyon durva
most nézem fent van már a második rész felirata ismajd jövök ha megnéztem
-
brownus
veterán
én már itthon tűkön ülök és várom mamaszitámat, hogy megnézhessük végre. ha egyedül nézném meg, nem lenne szex 1 hétig. meg kell várni...
és én is hú bazdmegolni akarok, szal legyen jó!!
de a trailerek alapján biztos az lesz
(#1819) attisx, hát az iylet én se értem minek csinálja. örülj, hogy nem hibás az egyik a 25ből
-
t1
veterán
Ez 01-es rész hu bazd meg kategória...jöjjön már a 02 felirat
-
brownus
veterán
hali,
keresgélem a 3. évad első két részéhez a feliratokat és meg is találtam őket, de van egy ilyen is, hogy: Heroes s03e00 - emmeg mi??
-
janeko
őstag
holnap heroes
-
PazsitZ
addikt
-
fpeter07
veterán
Megnéztem a 2. évadot, syler papa visszakapta képességeit
Hol lesz majd a 3. évad a tv-ben? -
fpeter07
veterán
Naten kit lát a tükörben? Vagy ezt megtudom majd a későbbi részekből?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Diablo IV
- Parfüm topik
- E-roller topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 8 45MM
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest