- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Neeeem ez volt rajta gyárilag, amikor ez a gép kijött, még szerintem w95-öt pakoltak rá, és a vinyó jóval újabb annál, és külön vettem :))
Szóval én tettem rá pár hónapja.
Érdekes, hogy újrasyselés után (tapasztalatok ld. előző hozzászólás) visszatéve az ibm gépbe még egyszer meg kellett sys-elni, de megy (különben ezt most nem olvasnád :) )... -
j.bravo
addikt
Látszanak a file-ok, legalábbis a nagy része; bár némelyiket kicsit gyanúsan írta ki a dir. :)
sys-es mókát - Kösz a tippet! - eljátszottam, el is indult a boot, de aztán valamelyik rendszerfile-ra meg registryre panaszkodott.
Azt hiszem, nem úszom meg reinstall nélkül (ami már úgyis esedékes lenne)... -
j.bravo
addikt
Üdv!
Van egy ibm vinyó, 15 gigás.
Egy ibm egybemasinában, p200mmx mellett pörög általában, nincs is gond vele (eltekintve attól, hogy a bios nem látja, csak 8 gigáig, w98 elkezeli). IBM egybegép lévén alaplapon van hang, háló (intel :) ), video (matrox :) ) meg ami kell.
Hála a kedves fórumtársaknak, lett egy k6-3 proci, Gigabyte megnemmondommilyen alaplappal (430tx chipset). Most éppen egy 64-es pc100 és egy 32-es pc66 sdram modul van benne.
Rákötöttem a szóban forgó vinyót, ami a másik gépben ragyogóan tolja a w98-at, itt viszont invalid system disk.
Bios pedig felismeri, hogy primary master: ibm dtla-xxxxxxxxx.
boot sequence-et a/c/scsi -ra, c/a/scsi -ra, c only -ra állítva se megy.
Ibm gépbe visszarakva megy, most is onnan írok.
Mi lehet a probléma, miért nem tud bebootolni?
Ha rossz a lap, berosálok.
Segítsetek, légyszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest