- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
j.bravo
addikt
Neeeem ez volt rajta gyárilag, amikor ez a gép kijött, még szerintem w95-öt pakoltak rá, és a vinyó jóval újabb annál, és külön vettem :))
Szóval én tettem rá pár hónapja.
Érdekes, hogy újrasyselés után (tapasztalatok ld. előző hozzászólás) visszatéve az ibm gépbe még egyszer meg kellett sys-elni, de megy (különben ezt most nem olvasnád :) )... -
Male
nagyúr
A sys-es dolog végleges, ugyhogy ha megcsinálod, akor lehet, hogy az IBM-ben nem fog menni utána (kitudja, hogy mit találtak ki az IBM-nél -> ez a Win98 gyárilag volt rajta? Ha igen, akkor lehet valami módosított Win98 is). Ha látszanak a fileok az új gépben, akkor viszont 99% hogy ez a megoldás.
-
Male
nagyúr
Az IBM géppel csinálsz egy W98-as bootfloppy-t (vagy egy másik géppel, végülis mindegy), a bootfloppyról indítod az új gépet, begépeled, hogy sys c: és ha végzett, akkor újraindítod a gépet (a floppyt vedd ki újraindítás előtt). elvileg mennie kell. Azt a sys c: előtt nézd meg, hogy egyáltalán látszanak e a fileok a vinyón az új gépben -> ha nem, akor megint valami IBM titkosítás van rajta. Ha ez van, akkor az IBM géppel másolj át mindent egy másik vinyóra, aztán az IBM vinyó az új gépbe, leformázod, visszamásolsz mindent, majd a bootfloppyról sys c: és újraindítás. Elvileg menie kell.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Synology NAS
- Filmvilág
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest