- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
Aktív témák
-
Szalma
őstag
Hmmm. Nem volt egyértelmű, hogy cserével is próbáltad. Viszont ha ugyaolyan lapban ment az a kártya, ami nálad nem, akkor szerinted a melyik a ludas?
Ha veszel egy másik kártyát, akkor lehet, hogy 2 hónap múlva lesz hasonló problémád, vagy akármi... Szerintem full csere. Tudom, hogy pénzbe kerül, de valójában egy beteg rendszert fényezni drágább, mint egy jó újat összehozni...
Szeretettel:
Szalma -
Goose-T
veterán
Add el a ti200-at, más lapban biztos jó lesz, és vegyél helyette egy másikat. Egyebet nem tudok mondani. Esetleg próbáld lentebb venni az órajeleket (gyk. downclockolni, de én jobban szeretek magyarul beszélni). Ehhez kitünô segítség a RivaTuner, ezzel esetleg a VIA kompatibilitást is be lehet kapcsolni.
-
scang
senior tag
kézzel tapizva nem tünik forrónak, meg ment a karesz ugyanilyen lapban ugyanazzal a biossal(szószerint) mert azt töltöttem le a srác lapjából.
valakinek jobb ötlete azon kívül hogy adjam el a cuccokat feleannyiért mint amiért vettem és költsek rá +50ezret amim most nincs!? -
scang
senior tag
Sziasztok.
Nos még mindig a Ti200-al van gondom.
havernak van egy tökugyanilyen konfigja a ram kivételével. Teszteltük:
asus a7v333,mindkettőt ugyanazzal a vinyóval ua. oprendszer.
neki r8500le kártyája van, és a biosa 1013-as míg az enyém 1012 volt. a radeon kártya mindkettöben ment, a ti200 csak az ő lapjában, enyémnél ugyanaz: vagy ujraindul vagy kilép a 3dmarkból.
leszedtem az ő biosat és feltettem az enyémre, egy pár percig még csinálta a gép de utána megjavult. minden ment rajta így hát boldogan hazavittem.
másnap összedugdosom és megint halott, ?????mitől??most már ott tart hogy be se dobja a windowst, töltés közben indul újra. táp nem lehet mert a másik gépben is 300w-os van és az ráadásul Acorp. ha mindkét lap uolyan még a bios is akkor nála mért megy?
SEGÍTSÉG!!! -
Robcus
csendes tag
Sziasztok, olyan gondom lenne, hogy van egy inno3d geforce fx 5600-asom, 128 ddr, nem is ez a lényeg, tökéletesen műxik stb. azaz, úgy gondoltam, hogy ráférne egy hűtőcsere, mert nem tetszik a gyári, meleg is kártya... vettem egy titan nevű réz csapágyas ventis hűtőt rá..., ment is minden, de egy idő után elkezdtek a gamek játék közben kilépni, nem fagy, nem szaggat, nem villog, semmi baja, de amikor komoly 3d-re kerül a sor, akkor pár perc után a game leteszi magát a tálcára... a 3dmark ( 2001 és 2003 is ) meg egy-két teszt után leáll és kiírja, hogy a 3dmark blabla teszt nem volt teljes mert 3dmark on windows lost focus, vagy vmi ilyesmi... gondoltam, hátha túlmelegszik a kártya és ez a baj. Na, vissza a gyári hűtő... ezzel már a 3dmark is tovább volt hajlandó műxeni, de minden probléma maradt... elképzelhető, hogy a kelleténél vastagabb hűtőzsír réteget hagytam a chipen és emiatt melegszik??? illetve a melegedés kiválthat ilyen problémákat mint amiket írtam??? mert egyébként a kártyának semmi baja, nem fagy, semmi problem, 2d-ben vagyok akkor 5000 napig itt ülhetnék, ugyebár nem melegszik a kártya... direct x tesztek is hiba nélkül lemennek!!
kb két hete vettem és soha nem volt vele semmi gond, csak a hűtőcserebere után! De mondom, ha simán a windowsban ügyködök, netelek meg stb. akkor semmi fagyi, semmi szagi, hisz nem dolgozik igazán a kártya... -
scang
senior tag
Még 1 kérdés:
ennyire leterhelné a tápomat a gef3ti hogy ujraindul ha játszani akarok? -
-
scang
senior tag
A házat kb 2-3 hónapja vettem Mi***ban.
nem nagyon van most lové ujj tápra és ha mélyebben belegondolok senkinek sincs a közelemben (max300w)
a videokareszt használtan vettem de teszteltük előtte egy 2,4 intelben volt, lement rajta 3dmark-csinált is 79xx pontot, meg játék is.
tegnap megpróbáltam még tv-t rákötni akkor is behalt egy villanásra kék halál (amit most látok xp-nél előszőr) aztán ujraindulás, ha moncsin nézem filmet akkor nem, zene megy, több giga másolgatása gond nélkül.
Nem lehet az alaplapom?(azt szeretném a legkevésbé)
a bios frissítés megoldaná? -
Polesz
addikt
-
scang
senior tag
Sziasztok!
Tegnap hazavittem a dx9-et, feltettem a hyperiont meg a legfrisseb nvidia drivert, az eredmény ua.
a gépemen xp van most ha elindítom a játékot kidob az asztalra, van amikor ujraindul, vagy egy pillanatra bedob egy kék halált és utána indul újra.
ezt csak az agp-s karesszal csinálja, eddig kb 4 hónapig egy 2 megás pci-os kari volt benne és semmi gondja nem volt.
GYENGE LENNE A TÁPOM(300W CODEGEN-pfc)?????
konfigom feljebb...
ja meg azt vettem észre hogy ha bekötöm a cd romot akkor a bootolás kb 15 másodpercig tovább tart(ott ahol az xp-nél az a kék csík rohangál). ha leveszem bebootol kb 10 15 sec alatt.
HELP mert már nagyon kivagyok
Ja és a biosom 1012-es, azt még nem frissítettem. -
bendi
tag
A DX 9 nekem is megoldotta a problémám... újra kellett volna telepíteni az XP-t, de nem volt kedvem... eddig 3x tettem fel a DX9-et, utánna 3x kellett újrarakni a gépet... inkább a 9a v. 9b-t kéne...
Azt viszont honnan lehet úgy megszerezni, hogy ne kelljen hozzá a netelérés? -
scang
senior tag
Ba***us:((
1 gondom van, nincs otthon netem és innen meg csak floppyn tudom hazavinni a cuccokat most:((
az azt jelenti hogy a biosfrisítés meg a viás cuccot tudom csak elvinni -
Padre
tag
Nem jó a linekelés :)
-
Padre
tag
A 1017-es BIOS-t flasheld be .Nekem is ugyanilyen alaplapom van és teljesen jó!
[L]www.viaarena.com[L] címen találod a Via drivert. Az [L]www.nvidia.com[L]-on meg a legújabb 44.03-as Detonatort. A 8.1-es DX-et meg nyugodtan frissítsd a 9.0b-re. Sok hibajavítást tartalmaz. Attól hogy a CPU-d nem meleg, a videokártya még simán megsülhet. Ha nem szellőzik a házad akkor bizony fagyhat.
Remélem segíthettem. -
sequator
senior tag
az 4in1 az a hyperion, abból szedd le a legfrissebbet a VIA honlapjáról
a 8.1es Dx az egy <self moderated> , szóval nem jó, a a 9es Dx javasolt, nekem is rengeteg problémámat megoldotta:))
asszem tán valami 44.xxes a legújabb Detonator, de ezt nem tudom, majd kijavítanak a többiek
Sautia -
scang
senior tag
A gef3ti200-hoz elég a 8.1 nem?
vagyis nem kellene nagyobbat fölteni szerintem habár ehhez nem értek annyira.
asus oldalról szedjek le bios updatet?
mi az a Via hyperion?
nekem az alaplap cd-jén via4in1 pack van amit feltettem.
kell az?
melyik a legujjabb driver vagy melyiket érdemes feltenni ehhez a kártyához? -
Padre
tag
Ja, meg nyomd fel az új BIOS-t az alaplapra, meg legújabb detonatort a kártyádhoz, meg DX9.0b , meg Via hyperion 4.48 , meg a registry-t pucold meg, meg töredezettség mentesítsd a vinyót. Csak ennyi :)
Remélem segít valamelyik. -
sequator
senior tag
directx-re, vagy kártya driverre gondolok, töltsd le az nVidia legújabb diverét és próbáld meg azzal
Sautia -
Padre
tag
Arra is gondolj hogy mostanság iszonyat meleg van. Lehet egyszerüen túlságosan melege vana gépedenek. Próbáld ki, hátha egy kis hűvös légáramlat segít. Nekem is fagyási gondjaim vannak, mert ebben a @#<đ@&% panelban 30 fok van hiába nyomja a szobaventillátor a levegőt. :(
-
scang
senior tag
Még mindig várom a segítségeteket!!!
Valami jó ötlet??? -
scang
senior tag
Senkitöbbet?
-
scang
senior tag
Ja és az alaplapba kb 1 hete betettem 1 8 megás tridentet(agp), nem tudtam beüzmelni mert nem volt hozzá driver ezért kiszedtem és melóhelyemen szedtem le hozzá.
addig vissza ment bele a 2 megás s3 pci.
hazaviszem drivert visszateszem agp-s kártyát de amikor be kellet volna jöjjön az üdvözöljük duma xp-nél semmi csak feketeség, bebootol a rendszer meg minden..
Most vette 7végén a gef3-at ezzel van kép semmi gond pl unrealt futtatam softveresen megy semmi gond nélkül de ha átállítom d3d-re kilép a játékból
videókaresz elvileg jó mert akitől elhoztam megmutatta:lement rajta a 3dmark2001se játékot is mutatott -
scang
senior tag
Sziasztok.
Minden játék 5 másodperc után kiugrik az aztalra,
ha d3d használok, ugyanezt csinálja a 3dmark is.
MI lehet a gond?
a konfig: 1700xp, asus a7v333, 512 samsung/333, Hitachi120Gb/7200
ehhez van egy codegen 300w táp, na meg gef3 ti200
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Óra topik
- HP notebook topic
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest