- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Aktív témák
-
Robcus
csendes tag
Sziasztok, olyan gondom lenne, hogy van egy inno3d geforce fx 5600-asom, 128 ddr, nem is ez a lényeg, tökéletesen műxik stb. azaz, úgy gondoltam, hogy ráférne egy hűtőcsere, mert nem tetszik a gyári, meleg is kártya... vettem egy titan nevű réz csapágyas ventis hűtőt rá..., ment is minden, de egy idő után elkezdtek a gamek játék közben kilépni, nem fagy, nem szaggat, nem villog, semmi baja, de amikor komoly 3d-re kerül a sor, akkor pár perc után a game leteszi magát a tálcára... a 3dmark ( 2001 és 2003 is ) meg egy-két teszt után leáll és kiírja, hogy a 3dmark blabla teszt nem volt teljes mert 3dmark on windows lost focus, vagy vmi ilyesmi... gondoltam, hátha túlmelegszik a kártya és ez a baj. Na, vissza a gyári hűtő... ezzel már a 3dmark is tovább volt hajlandó műxeni, de minden probléma maradt... elképzelhető, hogy a kelleténél vastagabb hűtőzsír réteget hagytam a chipen és emiatt melegszik??? illetve a melegedés kiválthat ilyen problémákat mint amiket írtam??? mert egyébként a kártyának semmi baja, nem fagy, semmi problem, 2d-ben vagyok akkor 5000 napig itt ülhetnék, ugyebár nem melegszik a kártya... direct x tesztek is hiba nélkül lemennek!!
kb két hete vettem és soha nem volt vele semmi gond, csak a hűtőcserebere után! De mondom, ha simán a windowsban ügyködök, netelek meg stb. akkor semmi fagyi, semmi szagi, hisz nem dolgozik igazán a kártya...
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- LEGO klub
- Tesla topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sorozatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest