- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Padre
tag
Nem jó a linekelés :)
-
Padre
tag
A 1017-es BIOS-t flasheld be .Nekem is ugyanilyen alaplapom van és teljesen jó!
[L]www.viaarena.com[L] címen találod a Via drivert. Az [L]www.nvidia.com[L]-on meg a legújabb 44.03-as Detonatort. A 8.1-es DX-et meg nyugodtan frissítsd a 9.0b-re. Sok hibajavítást tartalmaz. Attól hogy a CPU-d nem meleg, a videokártya még simán megsülhet. Ha nem szellőzik a házad akkor bizony fagyhat.
Remélem segíthettem. -
Padre
tag
Ja, meg nyomd fel az új BIOS-t az alaplapra, meg legújabb detonatort a kártyádhoz, meg DX9.0b , meg Via hyperion 4.48 , meg a registry-t pucold meg, meg töredezettség mentesítsd a vinyót. Csak ennyi :)
Remélem segít valamelyik. -
Padre
tag
Arra is gondolj hogy mostanság iszonyat meleg van. Lehet egyszerüen túlságosan melege vana gépedenek. Próbáld ki, hátha egy kis hűvös légáramlat segít. Nekem is fagyási gondjaim vannak, mert ebben a @#<đ@&% panelban 30 fok van hiába nyomja a szobaventillátor a levegőt. :(
Aktív témák
Hirdetés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest