- Yettel topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Aktív témák
-
scang
senior tag
kézzel tapizva nem tünik forrónak, meg ment a karesz ugyanilyen lapban ugyanazzal a biossal(szószerint) mert azt töltöttem le a srác lapjából.
valakinek jobb ötlete azon kívül hogy adjam el a cuccokat feleannyiért mint amiért vettem és költsek rá +50ezret amim most nincs!? -
scang
senior tag
Sziasztok.
Nos még mindig a Ti200-al van gondom.
havernak van egy tökugyanilyen konfigja a ram kivételével. Teszteltük:
asus a7v333,mindkettőt ugyanazzal a vinyóval ua. oprendszer.
neki r8500le kártyája van, és a biosa 1013-as míg az enyém 1012 volt. a radeon kártya mindkettöben ment, a ti200 csak az ő lapjában, enyémnél ugyanaz: vagy ujraindul vagy kilép a 3dmarkból.
leszedtem az ő biosat és feltettem az enyémre, egy pár percig még csinálta a gép de utána megjavult. minden ment rajta így hát boldogan hazavittem.
másnap összedugdosom és megint halott, ?????mitől??most már ott tart hogy be se dobja a windowst, töltés közben indul újra. táp nem lehet mert a másik gépben is 300w-os van és az ráadásul Acorp. ha mindkét lap uolyan még a bios is akkor nála mért megy?
SEGÍTSÉG!!! -
scang
senior tag
Még 1 kérdés:
ennyire leterhelné a tápomat a gef3ti hogy ujraindul ha játszani akarok? -
-
scang
senior tag
A házat kb 2-3 hónapja vettem Mi***ban.
nem nagyon van most lové ujj tápra és ha mélyebben belegondolok senkinek sincs a közelemben (max300w)
a videokareszt használtan vettem de teszteltük előtte egy 2,4 intelben volt, lement rajta 3dmark-csinált is 79xx pontot, meg játék is.
tegnap megpróbáltam még tv-t rákötni akkor is behalt egy villanásra kék halál (amit most látok xp-nél előszőr) aztán ujraindulás, ha moncsin nézem filmet akkor nem, zene megy, több giga másolgatása gond nélkül.
Nem lehet az alaplapom?(azt szeretném a legkevésbé)
a bios frissítés megoldaná? -
scang
senior tag
Sziasztok!
Tegnap hazavittem a dx9-et, feltettem a hyperiont meg a legfrisseb nvidia drivert, az eredmény ua.
a gépemen xp van most ha elindítom a játékot kidob az asztalra, van amikor ujraindul, vagy egy pillanatra bedob egy kék halált és utána indul újra.
ezt csak az agp-s karesszal csinálja, eddig kb 4 hónapig egy 2 megás pci-os kari volt benne és semmi gondja nem volt.
GYENGE LENNE A TÁPOM(300W CODEGEN-pfc)?????
konfigom feljebb...
ja meg azt vettem észre hogy ha bekötöm a cd romot akkor a bootolás kb 15 másodpercig tovább tart(ott ahol az xp-nél az a kék csík rohangál). ha leveszem bebootol kb 10 15 sec alatt.
HELP mert már nagyon kivagyok
Ja és a biosom 1012-es, azt még nem frissítettem. -
scang
senior tag
Ba***us:((
1 gondom van, nincs otthon netem és innen meg csak floppyn tudom hazavinni a cuccokat most:((
az azt jelenti hogy a biosfrisítés meg a viás cuccot tudom csak elvinni -
scang
senior tag
A gef3ti200-hoz elég a 8.1 nem?
vagyis nem kellene nagyobbat fölteni szerintem habár ehhez nem értek annyira.
asus oldalról szedjek le bios updatet?
mi az a Via hyperion?
nekem az alaplap cd-jén via4in1 pack van amit feltettem.
kell az?
melyik a legujjabb driver vagy melyiket érdemes feltenni ehhez a kártyához? -
scang
senior tag
Még mindig várom a segítségeteket!!!
Valami jó ötlet??? -
scang
senior tag
Senkitöbbet?
-
scang
senior tag
Ja és az alaplapba kb 1 hete betettem 1 8 megás tridentet(agp), nem tudtam beüzmelni mert nem volt hozzá driver ezért kiszedtem és melóhelyemen szedtem le hozzá.
addig vissza ment bele a 2 megás s3 pci.
hazaviszem drivert visszateszem agp-s kártyát de amikor be kellet volna jöjjön az üdvözöljük duma xp-nél semmi csak feketeség, bebootol a rendszer meg minden..
Most vette 7végén a gef3-at ezzel van kép semmi gond pl unrealt futtatam softveresen megy semmi gond nélkül de ha átállítom d3d-re kilép a játékból
videókaresz elvileg jó mert akitől elhoztam megmutatta:lement rajta a 3dmark2001se játékot is mutatott -
scang
senior tag
Sziasztok.
Minden játék 5 másodperc után kiugrik az aztalra,
ha d3d használok, ugyanezt csinálja a 3dmark is.
MI lehet a gond?
a konfig: 1700xp, asus a7v333, 512 samsung/333, Hitachi120Gb/7200
ehhez van egy codegen 300w táp, na meg gef3 ti200
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Yettel topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest