- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
Szalma
őstag
Hmmm. Nem volt egyértelmű, hogy cserével is próbáltad. Viszont ha ugyaolyan lapban ment az a kártya, ami nálad nem, akkor szerinted a melyik a ludas?
Ha veszel egy másik kártyát, akkor lehet, hogy 2 hónap múlva lesz hasonló problémád, vagy akármi... Szerintem full csere. Tudom, hogy pénzbe kerül, de valójában egy beteg rendszert fényezni drágább, mint egy jó újat összehozni...
Szeretettel:
Szalma -
Goose-T
veterán
Add el a ti200-at, más lapban biztos jó lesz, és vegyél helyette egy másikat. Egyebet nem tudok mondani. Esetleg próbáld lentebb venni az órajeleket (gyk. downclockolni, de én jobban szeretek magyarul beszélni). Ehhez kitünô segítség a RivaTuner, ezzel esetleg a VIA kompatibilitást is be lehet kapcsolni.
-
Polesz
addikt
-
sequator
senior tag
az 4in1 az a hyperion, abból szedd le a legfrissebbet a VIA honlapjáról
a 8.1es Dx az egy <self moderated> , szóval nem jó, a a 9es Dx javasolt, nekem is rengeteg problémámat megoldotta:))
asszem tán valami 44.xxes a legújabb Detonator, de ezt nem tudom, majd kijavítanak a többiek
Sautia
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- PR-Telecom
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 3D nyomtatás
- Cyberpunk 2077
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest