- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
waithEard #687 üzenetére
én pont erre gondoltam. hogy a szelep mögött összenyomni. de ezek csak elvek.
szívesen látnék valami jól értelmezhető dzsátubéjos videót hőcsőgyártásról.
olyanról, ahol nem egy robotszalag gyárt óránként 5000-et...és konkrétan tudom, hogy van olyan kisszériás gyártás is, (kína), ahol tuti nem egy géppuskát indítanak be.
hanem 100 db-ot is legyártanak.de valószínű:
cső először darabol, bélel, egyik vég lezár. (hgoy csak hidegen préseléssel, vagy hevítésssel, passz. de a gömbölyű végből következően hőhatás éri.
víz betölt.
majd van egy vákupumpa, cső, akármi, műszerrel. a kész cucc rádug, kiszív, és egy spéci lezáró sablon elnyírja. hogy ott miylen hőkezelés van, nem tudni.namost. ha lenne ez a csővég elszorító akármi, (ami a csőt elszorítja a vákumpumpa előtt), akkor nem kéne szelep. a szelep az csak egy + nehezítő téynező. esetleg az 1. fázisban jöhet jó, ha ki kell kísérletezni, tapasztalati úton az ideális vízmennyiséget + nyomást.
de megkockáztatom, hogy lehet, hogy egyszerűbb lenne ezt is szelep nélkül, inkább 10 eltérő, véglegesen lezárt próbadarabbal belőni... -
inf3rno
nagyúr
válasz
waithEard #685 üzenetére
Nekem az van tervben, hogy teszek rá egy szelepet, azzal szívom ki a levegőt, aztán leheggesztem. Azt olvastam régebben, hogy valaki így csinálja, és működik neki. Egyébként vannak kétségeim ezzel a szelep leheggesztéssel kapcsolatban, de még mindig jobban bízom ebben, mint a ragasztásban. Ha jó a szelep, akkor heggesztés nélkül is elég sokáig kibírhatja utánvákuumozás nélkül, de akár be is lehet ragasztani a szelepet, hogy ne menjen be levegő... Szóval ez szerintem így megoldható...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest