-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka95
őstag
Melyik board-on lévő minion aktiválódik előbb?
Kint volt Ragnaros, aztán mellé, balra kiraktam Baron Geddont.
Arra számítottam, hogy majd először Baron 2 damage-et oszt mindenkinek aztán Ragnaros lövi a 8a-t, de fordítva volt.
Tehát mitől függ az, hogy melyik aktiválódik először? Az hogy melyiket raktam ki későbbvagybalról jobbra halad? -
zolka95
őstag
Keresd a hibát!
-
zolka95
őstag
Standarden van még értelme C'Thun pakli nélkül játszani?
-
zolka95
őstag
A Standard módban a két legutóbbi kieggel lehet majd játszani, nem?
Akkor ez azt jelenti, hogy a Naxx, GvG, TGT, BRM lapokkal idén már nem játszhatunk Standarden? -
zolka95
őstag
Ez az újítás csak nekem nem tetszik?
Legalábbis így elsőre nem hangzik jól.
Az biztos hogy jó ha meg van az összes classic lap, mert az ugye állandó marad.
Sajnálnám lecraftolni Loathebet vagy Dr Boomot, főleg hogy az utóbbit most craftoltam, végre.
-
zolka95
őstag
Az új standard években már nem lehet olyan packot venni, ami nem lesz benne az aktuális standard-ben? Onnantól csak craftolni lehet azokat?
-
zolka95
őstag
Ezentúl 5 óra helyett mindig este 10-kor lesz a tavern brawl?
-
zolka95
őstag
Végre le craftoltam Dr. Boom-ot.
Kerestem is deckeket hearthpwn-on.
Találtam 3-at, ami elég sok pozitív szavazatot kapott, a legjobbak között vannak, de egyszerűen nem tudok továbbjutni rank19-18-nál ezekkel. Vissza is estem rank20-ra ezekkel a deckekkel.Legend Patron
Grommash-t helyettesítettem Rafaammal.Grim Patron/Worgen Hybrid
Ehhez minden kártya megvan.És még egy mech mage paklival játszottam. Ebből Antonidas hiányzik. Mindegyikkel megnyertem az első játékot, de utána sorozatban elveszítettem mindet.
Tudom, hogy a legfontosabb kártyák hiányoznak a pakliból, de az azért már rohadt idegesítő tud lenni, hogy így is folyamatosan vesztek ezekkel.
Lehet úgy is több esélyem lenne, ha csak 1 manás kártyákkal játszanék.Érdekes, hogy ezzel a paklival többször nyerek, mint a többi túlértékelt paklival. Pedig olcsó lapok. De unom már ezt a decket.
A zoo-n kívüli deckek ennyire sz@rok lennének?
-
zolka95
őstag
A Reno Jackson kártya képességét valaki elmagyarázná?
-
zolka95
őstag
Az új kiegészítővel együtt most milyen paklikkal lehet feljutni rank5-ig?
-
zolka95
őstag
Ti mért juttok fel legend rangig face hunterrel, patron warrior stb, én miért nem?
-
zolka95
őstag
Brawl módban az ellenfél plébánosnak 2 Prophet Velenje volt és 2 Confessor Paletress
-
zolka95
őstag
Face hunterrel rank14-ről feljutottam majdnem rank10-ig.
Aztán 2-3x-or vesztettem és inkább casualban játszottam tovább ugyanezzel a paklival, mert kellett 1 win a 100 goldhoz. Hát kb hatodjára sikerült nyernem. Ez mi?
-
zolka95
őstag
válasz
h3lios #37283 üzenetére
Hát ez tényleg nagyon gáz. Fél óra alatt megvettem azt 7 pakkot. Érdekes, mikor rávittem a kurzort a kártyákra, hogy milyen lesz akkor mindig laggolt és nem mutatta a színt csak 1 perc után. Az utolsó paklit kibontottam és rögtön ki is dobott, azóta nem bírok felmenni. -.-
-
zolka95
őstag
7 pakliból 7 rare
legalább az egyikben lett volna 2 rare -
zolka95
őstag
Fhúú de várom már a kieget. 700 goldot gyűjtöttem össze. Ez nálam már soknak számít!
Egyszerre ennyit még nem nyitottam, nem bírom ki, hogy ne vegyek paklit ha összejön 100 gold. Most meg még türelmetlenebb vagyok. Ráadásul tegnap azt hittem, hogy 24-e van, örültem és vártam. -
zolka95
őstag
Sikerült végigjátszanom a Naxxramas Heroic módot!
A végén, Khel Thuzadnál nagy mázlim voltVolt kint egy Zombie Chow, meg még egy minion, nekem pedig egy Piloted Shredder. Shadow Word Pain-nel elpusztítottam a Zombie Chow-t (8 manám maradt ugye), a Piloted Shredder, pedig beadott egy miniont, amivel 1-el kevesebbe kerül a következő kijátszott minionom. Így pont ki tudtam rakni Majordomot
-
zolka95
őstag
Heroic Loatheb-re tudtok valami jó decket mondani? Mert esélyem sincs ellene semmivel. Kerestem paklikat youtube-on, google-ben, de egyik sem működik.
-
zolka95
őstag
Mért nem raknak a frissítésbe több pakli helyet?
Túl kevés ez a 9. Duplázni vagy triplázni kéne. -
zolka95
őstag
Múltkor írtátok, hogy mikor nagyobb a győzelmi arány a játékban.
Úgy emlékszem éjszaka a legnehezebb.
Hogy is volt az? -
zolka95
őstag
Játszottam egy paladin ellen. A második körben kijátszott egy secretet és az egész játék alatt nem aktiválódott. Pedig megtörtént minden, amivel az összes pala secret aktiválódna, de mégsem.
Bug? -
zolka95
őstag
válasz
F-ECT$ #36818 üzenetére
Értem, de én így gondoltam, mert legendary és ritka, akkor mért ne lenne jobb, érted?
Nem gondoltam volna, hogy facen meg zoon kívül van még olcsó és hatásos pakli.kösz a listát
DaveNo1
Tudom, hogy ezt most leírtátok páran, de úgy értem, hogy EZ ELŐTT, érted, ez előőőtt. nem hallottam ilyenről. Ne forgassunk már ki egymás szavait, kérem. Azért mert nem értek hozzá nem kell még ezért is lehülyézni. (tudom nem szó szerint mondtad, de ezt sugallta nekem, szóval ne köss bele ebbe se)
-
zolka95
őstag
Hát én erről most hallottan először. Hogy olcsó pakli felér egy legenddel telivel. Tudtam, hogy a face jó, de azt nem hogy legendaryig is eljut.
Úgy gondoltam, hogy a dustot csak legendaryra érdemes költeni, mert az a legritkább, de egy face hunter decket mégis megcsináltam. Néhány kártya még így is hiányzik belőle.
És úgy gondoltam az a jobb pakli, amiben jobb és ritka lapok vannak többségben. Ezek szerint nem.
Már csak az a kérdés az új kieggel is ilyen hatásos lesz-e a facehunter. Remélem.
-
zolka95
őstag
válasz
salaam #36796 üzenetére
Arra céloztam, hogy paytowines a játék. A Bli$$arddal szerintem egyértelmű.
Tehát negatív vélemény.És igen, aki legendig jut nem csak jól játszik, hanem jó kártyái is vannak. Tehát nagy valószínűséggel fizetett egy csomót. Ne könnyítsék már őket azzal, hogy még arany epic lapokat kapnak. Ez nem irigység. Ha kapnak egy csomó golden epicet egy következő kiegben már a jó lapok felét simán craftolják.
Én meg örülhetek egy kis dustnak meg 1 golden commonnak.
Értem én, hogy úgy értelmes, ha minél nagyobb rangnál minél több jutalmat kapunk, de ez a rossz oldala is.
A sok kártyával rendelkezők és jó játékosok boostolása, a kicsik meg kapnak azért még valamit.
Ezért kell csak rank5-ig jutalmazni, ahogy a blizzard is közölte.És remélem így is lesz.
A sok kiegnek is van rossz oldala. Az új játékosok nem tudják utolérni a metát. Craftolják a lapokat aztá változik a meta. Annak akinek régen játszik annak jó az új kieg. Csomó lapot kell még gyűjtenem és most mégtöbbet.
Annak a legjobb aki már a béta óta játszik.
-
zolka95
őstag
Rank 14 - 1 golden common card, 1 golden rare card, 10 dust
nekem ez a legmagasabb elért rangom, nem rossz, de szerencsém is volt szerintem
többször nem nagyon lesz ilyenrank 5-től felfelé ne kapjanak már semmit, ott úgyis olyanok vannak akik fizetnek a játékban, mert oda jó lapok kellenek
aki nem fizet, sokkal kevesebb jó lapja van (nekem alig) és akinek pedig van az kapja a nagyobb jutalmat, szóval Bli$$ard
engem ezzel nem fognak arra késztetni, hogy vásároljak, max abba hagyom a játékotTavaly november óta van egy King Krush, Jaraxxus, Bloodmage, Mukla, Deathwing-em
Ez 5 legendary és nem a legjobbak, Jaraxxuson kívülBRM és Naxx lapjai megvannak, de ugye azokat garantáltan megkapom
Nyitottam pár epicet is, de azok között nincs egy Giant sem
Ha pedig paklit akarok nézni a neten, mindig hiányzik egy kevés vagy több lap.
Rank14-be is csak facehunterrel jutottam, mással nem is merek. Még a warrioros patron paklim talán jó. -
zolka95
őstag
Tavalyi videókban láttam 2 trükköt az eye for an eye pala secrettel.
Az egyikben ki van játszva az secret és egy weapon aztán 4/4-et ad az ellenfél egyik minionjának, megtámadja a weapon-nel és ebbe még nem hal bele, mert van annyi hp-ja, de az ellenfélnek nem ezért a secret miatt ő is megkapja ugyanazt a sebzést és meghal a hőse.A másik ugyanez: secret kijátszva 30hp, ellenfélnek 15. Kiteszi alexstrasza-t és a saját hőse hp-ját sebzi 15-re. Az ellenfél pedig meghal, mert aktiválódik a secret.
Ezek még így működnek vagy egy bug volt és kijavították? Mert mióta játszok nem találkoztam ilyennel, de egy tavalyi videóban így van.
-
zolka95
őstag
Az TGT-ben a Hunternek 2 legendje van? Eddig a GvG és a Classik kártyákban is minden kasztnak ugyanannyi kártyája volt minden típusból. hearthhead.com szerint az Acidmaw és a Dreadscale lap legendary. Minden más kasztnak csak 1 van.
-
zolka95
őstag
Az Inspire az minden egyes hero power használatnál érvényesül vagy csak egyszer?
-
zolka95
őstag
Havi 20 millió dollárt kaszál a Blizzard a Hearthstone-nal
Az utolsó képen mik ezek az újdonságok??
-
zolka95
őstag
A shaman kaszt profiknak való vagy csak egyszerűen sz@r?
Sose játszok vele. Legtöbbször le is győzöm. -
zolka95
őstag
A millhouse manastormot semmilyen pakliba nem szokták belerakni?
ha utána kiraknám Loathebet akkor először lemenne 0-ra az enemy spellje, aztán +5 manába kerülne?
-
zolka95
őstag
napi questnek nektek is mindig shaman, druid vagy rogue questet ad?
nagyon ritka a mage, warlock vagy a priestunom már
-
zolka95
őstag
Ma fog kiderülni, hogy milyen újítás kerül a játékba?
-
zolka95
őstag
na végre be tudok lépni
most már nem szar a blizzard
most már jó
kicsit felb@szott ez a dolog -
zolka95
őstag
Itthon se tudtam kikapcsolni az authenticatort.
A kliensbe sem tudok már belépni, a weboldalt még megnyitottam belőle és ott a kikapcsolásnál kéri az authenticator kódját.
Írtam a supportnak. Kellett képet feltölteni. Csináltam képet a személyigazolványomról és elküldtem. Megfelel majd nekik??? -
zolka95
őstag
Hearthstone - Samsung Galaxy S6 ajándékok a készülék nélkül!
2 haveromnak működött!
-
zolka95
őstag
válasz
ígyvanferi #34567 üzenetére
Mert nem figyelmeztett semmi ilyesmi dologra.
-
zolka95
őstag
válasz
ígyvanferi #34564 üzenetére
Sz@r.
Egyszerűbb lenne ha csak be kéne lépni ebbe az authenticatorbe és ha valahol bejelentkezek az accba itt kapnék egy kódot, beütném és kész.Vagy akár e-mailen. Mert ha frissül a telefon vagy custom rom vagy akármi miatt más lesz a rendszer akkor a felhasználó szív, mert sz@rakodhat ezzel az egésszel. Macera az egész, egyáltalán nem éri meg.facebook, gmailnél tök jól meg van csinálva, csak ezt nem lehet magyar telefonszámmal használni. az app meg ugye ilyen.
-
zolka95
őstag
válasz
#75376384 #34559 üzenetére
az e-mailben van egy link, amin be kell jelentkeznem és persze kéri a kódot is
F-ECT$
A levélben nincs semmilyen kód viszont ezt találtam:
Security type: Mobile Authenticator
If you no longer wish to attach extra account security to this Battle.net account, or if you did not initiate this request, please disregard and/or delete this e-mail.Törlöm a levélt és többé nincs ez a biztonsági bisz-basz?
Mert ezt írja, nem?
Attól hogy törlöm az e-mailt eltűnik ez az egész? nehezen hiszem -
zolka95
őstag
válasz
F-ECT$ #34557 üzenetére
Otthon újraraktam a gépet, ezután állítottam be ezt az egészet asszem. Mert otthon be tudtam lépni az accomba. Most nem vagyok otthon, de újrahúztam az androidot is a telón. Lehet az a baja, hogy "másik telefonnal" akarok belépni? Mert az előző android rendszeremre töltöttem le ezt a biztonsági sz@rt. Remélem otthon még be tudok lépni enélkül a sz@r nélkül.
Úgy tudom a battlenet kliensben bejelentkezéskor be van pipálva a "keep me logged in" opció. ha abból ki tudom kapcsolni ezt a sz@rt akkor megmenekültem, ha nem lőttek az accomnak, köszönhetően a blizzardnak, mert ez rohadtul nem user error. Annyira meg nem tudok angolul, hogy megértessem magam ezekkel a bohócokkal.Ez volt az egyetlen online játék amivel még játszottam.
-
zolka95
őstag
válasz
F-ECT$ #34524 üzenetére
telefonon is?
elmagyaráznád hogy kell?
beírom az e-mailt, jelszót és utána kéri a kódot
átmegyek az appba, szinkronizálok és copy - paste erre azt írja, hogy ezzel a kóddal nem tudnak beléptetni
mit csinálok rosszul?
persze az appok váltogatásával nem tölt újra semmit
opzozi: hiába szinkronizálom -
zolka95
őstag
az authenticator mobilos app egy rakás sz@r. nem fogadja el a kódot sehogy sem
ilyet én is tudok csinálni, hogy random számsort kidobjon. szép volt blizzard
-
zolka95
őstag
Battleneten az sms protect úgy működik, hogy ha belépek az accomba akkor kapok egy kódot sms-ben amit be kell írnom, hogy beléphessek?
Az sms ingyenes? -
zolka95
őstag
válasz
fogtunder #34103 üzenetére
Mert egyszerűen nem tudok ellene győzni SOSEM.
most például ezzel paklival játszokde azt sem értem, hogy miért vesztek folyamatosan. Most konkrétan 10 meccsett vesztettem el sorban rank20-nál
Máskor meg ugyanazzal a paklival sorban nyerek, akár felmegyek rank17-16-ig. És ez marhára idegesítő, hogy nem értem miért. Kezdem azt hinni a játék direkt adja be így az ellenfeleket. De mi értelme?Ma pl 5 mage wint csináltam a napi quest miatt. Semmi gond nem volt. Nem azt mondom, hogy egymás után nyertem 5-öt, de nem volt ilyen idegesítő. Max egyszer veszítettem 2 győzelem között.
Miután megcsináltam a napi questet azóta egyetlen egy meccset nem tudok nyerni mage kaszttal. Tuti, mert 478 winem van már vele és 480-ig akartam megcsinálni ma. Ezzel az egész dologgal egyre jobban elmegy a kedvem a játéktól és nem most csinálta ezt először. Már régóta ez van. -
zolka95
őstag
Valaki tud mondani olyan decket mage-hez, ami direkt az op-s priest kaszt ellen való csak?
-
zolka95
őstag
Tudjátok van ez az achievement, hogy iphone-on, ipaden, androidon ha játszok akkor kapok egy paklit.
VirtualBoxban lehet telepíteni androidot. Ha most egy tablet verziót felrakok és azon játszok egyet szerintetek megkapom a paklit?
iOS-t nem tudom hogy lehet-e rá rakni -
zolka95
őstag
válasz
voyager4.4 #33762 üzenetére
legendaryból csak egy lehet?
-
zolka95
őstag
Dr. Boom-ot érdemes kétszer craftolni?
Azt mondjátok meg tudja fordítani a meccset.Mi az a Kappa???
-
zolka95
őstag
Ti észrevettétek már, hogy a játék néha direkt olyan ellenfeleket ad be, ami ellen a te paklidnak semmi esélye nincs?
Ha új paklit csinálok eleinte nyerek és előrelépek egy csomót a ranglistán, de aztán sorba jön a vereség, mert csak olyan ellenfeleket ad be.Most csináltam először face huntert. Nagyon könnyen lehetett nyerni vele, de már megint sorozatosan vesztek.
-
zolka95
őstag
Játszottam olyan Rouge ellen, aminek az volt a lényege, hogy az összes kártyát visszarakja a kezembe és a végén azért halok meg, mert elfogynak a kártyáim.
Milyen kártyák vannak egy ilyen pakliban?
Ezt raktam össze, szerintem megvannak a lényegesebb kártyák ami kell hozzá
Kártyahúzós minionok kellenének? Mert ritkán adja be a coldlight-ot és a gang up-ot
Vagy ez a pakli ígyis-úgyis szerencsefüggő? -
zolka95
őstag
Beléptem a játékba és feldobott egy üzenetet. Azt írta easy rider alatta egy pakli volt, de nem olyan alakban mint mikor kapok egy paklit, hanem más volt. Hirtelen volt, nem láttam, mert véletlenül elnyomtam. Paklit nem kaptam.
Tudja valaki mi ez? "Easy rider"
-
zolka95
őstag
válasz
Sturdiridge #33027 üzenetére
hol van ez a szám?
-
zolka95
őstag
Az első győzelem után érdemes még játszani?
A 2. után nem kaptam semmit -
zolka95
őstag
Mennyit kell ezzel a játékkal játszani, hogy ne kapjak ki folyton?
Rank 19-be olyanokat dob be aki tele van legendaryval meg epic-kel, vicc. -
zolka95
őstag
Szerintetek melyik a legsz@rabb kaszt?
Szerintem a rouge. -
-
zolka95
őstag
Ez bug lenne?
Az ellenfelem egyik minionjára ráhúztam egy Corruptiont (end turn). Utána kirakta Kel Thuzadot (end turn) a másik minionja ugye meghalt, de Kel Thuzad nem hozta vissza a minionját. -
zolka95
őstag
Az új Blackrock pályák mikor kerülnek bele a játékba?
-
zolka95
őstag
Azt mondjátok jó kártyák és pakli kell ahhoz, hogy ne veszítsek annyiszor.
Észrevettem, hogy ha csinálok egy paklit, eleinte jó. Győzök is vele zsinórban vagy 5x-ör. Aztán a gép direkt olyan ellenfeleket dob be, ami ellen nem sokat érnek a kártyáim. Aztán jön az, hogy zsinórban vesztek 5x-ör.
Tegnap csináltam egy jó warrior paklit, ugyanez volt. Aztán 2x-er egymás után paladint kaptam, tirionnal együtt persze + egy csomó heal lappal együtt. Innentől kezdődött a sorozatos vesztés.Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy szépen feladom az összes ranked meccset addig, amíg vissza nem esek a 20-as szintig, mert onnan tovább nem lehet. Nevetséges, de nincs más megoldás. Aztán győzök egy párszor megint.
De ez mindig így van. Ez így egy nagy rakás SZ@R játék. Nem értem mi értelme ennek?? Az hogy az embert idegesítsék vele? -
zolka95
őstag
Kaptam 300 aranyat, mert 100x-or nyertem. Pedig már jóval többször nyertem.
Mért csak most kaptam? -
zolka95
őstag
A napi questeket hányszor lehet rollingolni? Mert videókon láttam, hogy bármennyiszer. Egyszerűbb lenne ha csak 100 goldosokat raknának be.
-
zolka95
őstag
Én az amazon store-ból szedtem le. Lejátszottam egy ranked meccset, megnyertem és kaptam egy classic packot.
-
zolka95
őstag
A Watch and Learn questhez kellenének barátok, hogy spectator módban figyeljem.
Aki akar vegyen fel: zolka95#2777 -
zolka95
őstag
Mindegyik kasztnak van egy olyan ellenfele (másik kaszt) amelyik ellen nehéz nyerni?
Mert akkor így nem sok értelme van végigjátszani a meccset.
Például hunterrel még sosem nyertem Rogue ellen. Amikor írtam, hogy nehéz a plébánost legyőzni akkor kérdeztétek melyik kaszttal játszok ellene. Gondolom ezért kérdeztétek. -
zolka95
őstag
-
zolka95
őstag
Mióta kijött az új verzió azóta egyszerűen nem tudok nyerni rankeden.
Nagyon ritkán győzök. Mindegyik kaszt legyőz, akármilyen paklit csinálok.
Most ezzel próbálkozom. kép
20. rangnál megrekedtem. Az új hónap miatt lenne? Mindenki visszaesik egy csomót, a jobbak is? Vagy mi?
a régi paklimmal többször tudtam nyerni, mint most, de azzal sem megy ezért csináltam ezt a paklit, de ugyanúgy vesztek mindig. -
zolka95
őstag
Frissült a játék. Szépen belekerült az új kieg
, de a naxxramasból az egyik küldi eltűnt
a kártyáim sem maradtak meg
remélem hamar javítják -
zolka95
őstag
Már több mint 5 perce így áll a játék
Ilyenkor mi a franc van?
Az ideje nem jár le, csak tartja ott azt a kártyát. Valami bugot használni ki ezzel, hogy ne menjen az ideje? Azt hiszi majd feladom? -
zolka95
őstag
válasz
Redcaster #28152 üzenetére
Persze, hogy működik -.-
De 6" alatt nem, csak úgy ha leszeded külön a fájlokat és felmásolod.
Csak az a gond, hogy ha jön egy frissítés, akkor nem tudsz vele játszani csak ha leszeded megint a friss fájlokat és újra felmásolod.
Ezért lesz jó, ha végre hivatalosan mobilra is lesz. -
zolka95
őstag
-
zolka95
őstag
válasz
Mister_X #28111 üzenetére
Nem értem mért mondjátok rá, hogy a leggyengébb kaszt. Ez hülyeség. Ez a legerősebb. Túl jó basic lapjai vannak.
2x Northshire cleric
2x Power Word: Shield
2x Inner fire
2x Divine Spirit
2x Holy Nova
2x Lightspawn - jó ez mondjuk nem basic, de common vagyis simán össze lehet szedniha ezek már benne vannak a paklijában akkor szevasz.
+ a nem basic lapok még jobban odab@sznaknehogy már ez legyen a legbénább kaszt
kiszedném a játékból a pics@ba -
zolka95
őstag
A ranked winek megmaradnak vagy nullázódnak? Mert én úgy emlékszem, hogy januárban nullázta az enyémet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest