- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
szilva01 #47769 üzenetére
WoW-nál mikor kiadnak egy kieget, akkor elkezdenek dolgozni a következőn, illetve sztori szinten és nagyvonalakban elindul a következő kieg utáni kieg tervezése. És ugye ott egy kieg kb. 2 évet ölel át, tehát ha úgy nézzük 4 évre előre terveznek. Ez alapján garantált, hogy HS-ben már megvan hogy idén mikkel fognak kijönni és már dolgoznak a jövő évi kiegeken (nem feltétlen lap és balance szinten, de átfogó szinten biztos).
-
F-ECT$
titán
válasz
szilva01 #40302 üzenetére
ellenfélnek 2 lénye van lent, nekem 4 ami közül 2 1 hp-s, mad bomber mindkettőt leüti aztán még beleb@sz az arcomba is egyet
A jó játékost segíti a bomber, a rosszat megszivatja.hungry dragonból 3/2-es windfury-s minion esik az ellenfélnek, akármi mással nem ölt volna meg a következő körben
Az csak 3/1 volt szerintem.fireguard destroyer a 6 alkalomból amikor kijátszottam 4/6-os lett
Ha 7/6 lett volna, akkor megleszedi a bgh. A 4 attack pont jó priest ellen.8 meccs alatt nem láttam a hexemet
Nem baj, úgyis lassú lap. -
fogtunder
nagyúr
válasz
szilva01 #40271 üzenetére
pont reggel befelé jövet hallgattam egy podcastot a fejleszetőkkel, a 2 drop egy külön kategória, a szerint is értékel, hogy mennyire érdemes betartani az adott lapot, ha van rá lehetőséged. a swamp ooze ilyen, a bombert is lehet megtartod egy körig, hátha mustározik az ellenfél (mert ugye mindenki paladin), az axe overloados, a golem szintén, ami miatt a 3. köröd is egy 2 drop lesz, vagy hero power passz.
(#40278) F-ECT$: én full szmork hunterben néha Leeroyt is látom, általában be is aláz, szóval azért az se insta dust, persze ha valami fontosabb hiányzik, akkor mehet a levesbe. az arany Nether meg olyan jól néz ki, ugyanezért nem lett még betörve a csillogós Anima Golemem se.
-
Djuree
félisten
válasz
szilva01 #14626 üzenetére
ha nem érted akkor sztem nem igazán vagy diablo fan, legalábbis az elözö részekkel biztos nem játszottál. semmi értelme nem volt játszani amig volt AH, megölte az élvezetet, bár nekem most sincs, így is gyenge eresztés még mindig a kettöhöz képest.
késö már kivenni az AH-t, már rég megkopott a dio név, ki se kellett volna adni AH-val...de a megfelelö topikban ez részletesen ki lett tárgyalva.
freemanone: ne busulj, 4M az kb. egy lapra lett volna elég, nem pénz.
-
xavix13
őstag
válasz
szilva01 #14039 üzenetére
Akármi más jó lett volna kivéve ez az egy. Na mind1, mérgemben lecraftoltam grommasht is (remélem holnap őt nyitom
) és most zúzok a p2w warrival.
Csak jó volna bele még a geddon (így se rossz 2 murlocot és 1 zoot is fogtam nélküle, de vele jóval egyszerűbb volna), ami ha nem craftolom le feleslegesen a bk-ot, meg is volna.
-
Devas
őstag
válasz
szilva01 #13321 üzenetére
Ne aggódj az én paklijaim is általában csúnya vereséggel végződnek... eleinte. De mindig tanulok a problémákból és igazgatok rajta amíg hatékony nem lesz.
Volt egy ötletem például druiddal, hogy hamar kihozom a Windfury Harpy-t (szerencsével) lehetőleg az 1.-2. körben, amikor még nagyon nincs rá válasz és próbálom valahogy életben tartani, de totális csőd volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPhone topik
- Autós topik
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest