- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz
Vasinger! #75797 üzenetére
Nem hallja.
forrás(katt)(A videón úgy tűnhet, hogy Pavel hallja a castereket, de nem ez a helyzet – később el is fordult, hogy inkább ne lássa őket, ahogy nevetnek.)
-
tomazin
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz
Vasinger! #72092 üzenetére
Ahogy írták is: Pirate Wari (alig kell bele új lap), illetve Agro Token Druida (ebbe is). Van még a Mid Hunter, amiben csak Rexxar a legend, de nem tudom, hogy azod van-e / sokkal gyengébb lesz-e a deck nélküle.
A többi menő deck elég drága most: Jade Druid, Control Priest, Evolve Shaman, Mid Pala.
Éledezik az Agro Rogue, abba nem kell sok új lap, illetve a Zoo is visszatérhet, oda viszont nem árt rince Keleseth.
-
h3lios
addikt
válasz
Vasinger! #64618 üzenetére
Igaznak igaz. Én is ezt csináltam. Mivel ha most legyártod a goldokat 3200 dust-ért visszakapod majd az árát és megmarad a lapod is. + ott van mellette a sima. Ha később betöröd a goldot +1600 dust, és megmaradt a sima. Ha a goldot akarod megtartani akkor a simát töröd be.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Vasinger! #62401 üzenetére
Csak ez a decemberi van amit már lejjebb is linkeltek, ez "kicsit" nagyobb adatbázis alapján van és reálisabb is. Ez alapján tök utolsó a hunter. Nem is értem miért lépett volna előre az új kiegészítővel amikor használható common dropokból egyet kapott csak, és az sem olyan kifejezettem OP (1/1-es macska ami csinál még egy 1/1-eset).
-
DJGABI
addikt
válasz
Vasinger! #61356 üzenetére
egyedül egy welcome bundlit vettem a végtelen value miatt (pudwin, szilvia volt benn), de amúgy f2p tolom én is, nem panaszkodom, ysera, mind2 rag, antóniás, tyrone meg akkor most gad-ból 2. elején volt talán szarabb a drop, ilyen cho, hemet meg pagle jöttek csak kezdetben
szerk: na jó hazudtam, vmelyik kiegkor elárazás volt (TGT), abból vettem párat
-
kchryss
veterán
válasz
Vasinger! #61356 üzenetére
Én is f2p tolom. Nyitottam eddig 6 legendary-t:
Archmage Antonidas - classic
Garrosh Hellscream - classic
Bloodmage Thalnos - classic
Soggoth the Slitherer - wotog
Ragnaros Ligtlord - wotog
Inkmaster Solia - gadEbből Thalnos a legtöbbet használt legendary, de a többi is jónak mondható és használható. GAD-nál 6 pakliból nyitottam 1 legendary-t. A többinél nem számoltam, de nem éreztem hogy átlagon alul lett volna az arány. Egyszerűen nem volt szerencséd. Nem érné meg a Blizznek ilyen szinten manipulálni a játékot.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Vasinger! #59250 üzenetére
Ez igaz, de a jelenlegi rendszer is tarthatatlan(mondjuk lehetne ott is akkor fél éves rota - és az elég lenne a tanulásra is, meg a játékra is). Elég sokat arénáztam az elmúlt hónapokban, be is csúszott 1-2 12 wines run, de az esetek 70-80%-ában 5nél följebb nem jutok. Oké azt mondják ,hogy ez teljesen ok, de tudom, hogy lehetne ennél jobb, ha nem 600+ lapból kellene választani, aminek a nagy része hulladék, és amikor 6x egymás után csak hulladékokat kapo, azért az elkeserítő. Azzal teljesen kiegyeznék, sőt el is fogadom, ha azért vesztek ,mert pl szarul sikerül a mulligan, vagy missplayezek, vagy bejön a szerencsefaktor/topdeck az ellenfelemnek, de sajnos többször azért megy szarul a run, mert képtelenség normális deck-et draftolni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Vasinger! #59206 üzenetére
Tavaly előtt vettem virtual ticketet, végignéztem minden ami érdekelt (akkor még WoW). Aztán tavaly nem vettem ticketet, inkább másnap megnéztem minden MMO-Championon, mert az utolsó screenshotig úgyis felkerül minden, és akkor nem kell az unalmas éljeneztetős meg poénkodós részeket végigülni, hanem elég csak a lényegi infót elolvasni
Szóóval úgyis kint lesz minden érdemi infó weboldalakon, csak mondjuk nem ma este, hanem holnapi nap folyamán (ha bújod a redditet akkor meg kb. instant úgyis). -
saen
veterán
válasz
Vasinger! #59158 üzenetére
Én a wild-ot erre tartom. Ott totálisan nem érdekel a rang, ha nem jól alakul a meccs azonnal feladom és jöhet a következő. Nem is szoktam nagyon elmozdulni rank 20 környékéről, de nem is cél. Itt még szar paklival is relatív könnyen lehet haladni. Ráadásul farmolódik ezzel a golden hero is.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Vasinger! #58496 üzenetére
Kb mindenhol
Cathfaern: ja aztán a streamerek is lehurrogják majd, + átlagjátékos befizet 1000 goldot miért is ne alapon, nyer 1-2 meccset és nagyobb lesz a pofára esés mint valaha. Akkor lenne fair ez a játékmód ha 3 win már visszahozná a befektetett goldot/pénzt, mint az aréna.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Vasinger! #58397 üzenetére
Mert blind pick bo1 mint a ladder. Ban nelkul persze. Hiaba mesz t1 deckkel, ha rossz rng jon/rossz matchup van/siman lapjaras rossz. Ugye 10-12 meccs eleve keves latni hogy jo egy deck oda es a legjobbak is vesztenek. Eleg csak az elejen kifogni a rossz szeriat. Btw ugyanigy elmeletileg lehetseges cotrolwarrikent sorban 12 freeze maget kapni. Kivancsi leszek. Szerintem enis passzolom de streameket nezni jo lesz.
-
zsuha
aktív tag
válasz
Vasinger! #58103 üzenetére
Nem érdemes. Sztem hangulatos játszani wildot néha, előbb-utóbb neked is megjön a kedved hozzá.
Plusz tavern brawlhoz és adventureok-höz is jók a lapok.
Ha egy kis gyűjtői szenvedély is lenne benned, ez a kérdés fel sem merülneVagy annyira sok lego hiányzik? Nem tudsz azokkal a deckekkel játszani, amikkel szeretnél? (Azt érdemes szem előtt tartani, hogy decket craftolnuk, nem kártyákat.)
Én egyébként az adventure-öket és az 50 pakkos kieg preordereket kp-ból veszem (ez évente nem egy nagy összeg, most 30k HUF), és iszonyat nagyot dob a lapkészleten.
Ergo szerintem legalább az adventure-öket érdemes megvenni kp-ból, tényleg sokat dob a játékon. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Vasinger! #58103 üzenetére
én csak GVG-t törtem, és onnan is csak úgy, hogy maradt mindenből, mondjuk én pl. pont játszok wildot is. meg majorhomo ment még a darálóba, mikor kellett valamit gyártani nemrég. ha amúgy nagyon hiányos a készlet, jó ötlet lehet standarda koncentrálni, most az az egy-két brawl, ahová kell paklit csinálni, meglehet enélkül is.
de csak akkor kezdj törni, ha már megvan, hogy mit akarsz gyártani. és mindjárt új kieg.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Vasinger! #57328 üzenetére
De nem, hogy egyre jobban le van maradva? Akkor így mi értelme? A classic lapokat már igazán megcsinálhatta volna. Heti 1 classic packot nyit gondolom (TB+ ritkán aréna), szóval nem veszít vele sokat. Vagy azokat betörhetné, amik teljesen hulladékok. Elméletben jól csinálja, de ez már a ló túloldala. A gombot én sem nyomnám meg, de bizonyos lapokat betörhetne.
Ez annak az esete mikor venni akarsz egy TV-t, amire van 100 ezred de most csak 50 centiset kapsz, szóval megvárod a karácsonyt, amikor már a 60 centis kerül annyiba. De akkor már megvárod a húsvéti akciót a 70 centisért, és így lényegében TV nélkül maradsz.
-
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
Vasinger! #56976 üzenetére
Hát nem tudom, hogy hoztam össze, de én azért az elmúlt hónapokban költögettem HS-re és úgy tűnik, hogy valamilyen úton módon ezt meghálálja a rendszer. Mai napon próbáltam a lehető legtöbbet nyitni előtte goldból és úgy mentem rá a Bundle-re. Előtte asszem 3 vagy 4 pakkot is nyitottam.
(#56977) micafighter: Azért az a Thijs kép erős mikor Kolento-ról beszél xD.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Vasinger! #56900 üzenetére
Csak huntert nézünk, vagy úgy általában hány ilyen kártya van?
Ha csak huntert, akkor, classból:
Freezing trap, Misdirection (ez különösen vicces lett volna)
neutral lapokból:
BGH, Tinkmaster OversparkHa bármilyen class, akkor nem sorolom fel egyesével, de így hirtelen 20 darabot számoltam össze, házifeladat megtalálni mindet
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest