- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
válasz
Nordic #59902 üzenetére
"This Week Tavern Brawl: Shaman Duel.
Description: Pick your Shaman deck and face the best Shaman Players in Hearthstone".Egyenesen redditről...
És igaz is egyébként. 3 deck lehet életképes + a random mák dragon priest-ek.
Control warrior. Mert jó lehet a Shaman ellen, illetve instawin a freeze mage ellen.
Freeze mage, mert jó a shaman ellen, de insta lose a control warrior ellen.
Shaman: Minden ellen jó, ha jó esportoló vagy és mindig jön a highroll akkor EZ 12-0 -
törölt tag
válasz
Nordic #59646 üzenetére
Még mindig azt mondom, hogy játssz vele minél többet. Rá kell érezni, hogy mikor mit csinálj. Nézz neten leírást, mert pro játékosok videói nem mindig a legjobbak, míg egy jól felépített guide hamarabb, többet tanít.
Én személy szerint hosszú idő óta megint szívesen játszom a játékkal pont emiatt a deck miatt. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Nordic #59622 üzenetére
ha ennyire nem jönnek a lapok, akkor simán lehet, hogy már a mulligannél vannak a bajok. de van olyan is, hogy egyszerűen tényleg nem jön össze semmi, múlt szezon végén midrange sámánnal zsinórban vesztettem el 7 meccset, egyszerűen nem tudtam mit csinálni, pedig az azért nem kvantumfizika.
én amúgy a helyedben néznék belől pár óra sztrímet, aztán ha nem akarsz rankot bukni, casualban lehet gyakorolni.
-
KaraDani
addikt
válasz
Nordic #59622 üzenetére
Vagy nagyon peches vagy, vagy nagyon nem érzed még. A malydruid nagyon erős most. Nekem pl 12-6 vele a hónapban. Ha játszik vele valami streamer lehet megérné ránézned. (most épp nem látok senkit mondjuk)
(#59607) fogtunder: a szövegezés számomra is vicc, nem tudom, miért félnek attól, hogy esetleg kicsit hosszabb szövegek lesznek lapokon ha értelmesen leírnak dolgokat.
(#59617) Nojbee: grat
-
F-ECT$
titán
válasz
Nordic #59600 üzenetére
Én is csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni: 2-3 kört előre kell gondolni. Lehet, hogy T4-ben tök jó board clear lenne a swipe, de ha nincs T5 played, akkor lehet érdemesebb benyelni egy kis sebzést, és csak utána tolni el. Laphúzással is kicsit greedynek kell lenni.
De persze egy jól húzó shaman vagy tempo mage vagy discard lock lazán bever még T9 előtt, ez "benne van a pakliban"
-
micafighter
nagyúr
válasz
Nordic #59603 üzenetére
Egész más fajta deckek amúgy, más fajta gondolkozást igényelnek.
Szerintem erős deck az a dudu most csak egy fokkal összetettebb az átlag decknél mert ha a kulcslapokat rosszul vagy rosszkor játszod ki akkor akár 90%rol is simán leesik a győzelmed esélye kb 10%-ra.
Illetve a choose one mechanika is ad pluszba egy rakat logikai változót a képletbe.
-
Hallazeal
tag
válasz
Nordic #59600 üzenetére
Szia!
A helyzet nálam is ugyanez volt a paklival. Egyedül a Kolento félével tudtam érvényesülni, amiben volt Moonkin, mert az megdobta a swipe "erejét" és így könnyebben le lehetett pucolni a board-ot. Viszont ami most kint van tempostormon, na azzal énsem bírok játszani egyáltalán. Borzasztóan lassúnak érzem, és a játék elejét csak spellekkel nehéz kontrollálni a druid varázslapokkal. Viszont emelem kalapom az előtt, aki tud vele játszani, mert valószínűleg jó pakli, csak marha nehéz vele taktikázni.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Nordic #59246 üzenetére
Nem teljesen értem, hogy a multiclass lapok miért olyan nagy húzás. Végső soron ugyanúgy egy lapot kapott az adott 3 class és ennyi.
Arénára:
Ez azért nem lenne jó, mert mire egy átlag játékos megtanulja újra, hogy milyen lapok vannak az arénába, addigra kirotálna. Az Arénában pedig fontos tudni milyen lapokra számíthatsz, mit kell körbejátszani stb.
szalontai:
Én úgy tudom, hogy ezzel a kieggel kirotál minden nem idén kiadott kiegészítő. Nem?
-
SLYM
veterán
válasz
Nordic #42801 üzenetére
ne akadj fenn a részleteken, most attól, hogy nem fogalmaztam teljesen pontosan, hogy android operációs rendszereken előforduló HS mobilnet hiba, még nem lettem android gyűlölő fanatikus, (hiszen nekem is ilyen telefonom van), sőt, igazából érzelmeim sincsenek OS-ek felé
szerk: lol, lehet, hogy mostantól már PC-n se fog működni rendesen (lehet nem kellett volna feltenni az új AMD drivert
) [link]
-
h3lios
addikt
válasz
Nordic #42790 üzenetére
Tudom, hogy még nincs teljes lapkészleted, viszont csak ajánlani tudom, hogy rakj össze egy Zetalot Control Priestet, vagy valami hasonló paklit.
Ezt használom már hónapok óta és a Priest quest-eket is ezzel tolom le inkább. Ma mentem hirtelen egy 3. meccset dragonnal, mert a héten végig 11 órázok és betorlódnának a questek. A tapasztalat az, hogy az 1 igazi no brain pakli, csak fosni kell ki a cuccokat és menni arcba (néha okosan tradelni).
Viszont abban az időszakban amikor ezzel a Control verzióval játszottam hatalmas mennyiségű tapasztalatot szereztem. A Freeze Mage-hez tudnám hasonlítani, ott körökre előre kell gondolkozni a dmg miatt. Itt viszont az AOE -ket lehet ugyan így beosztani.
Hunter + Paladin ellen nyerő pakli. Mivel ha a pyrokat is AOE-nek veszem akkor összesen van bent:
-2 db pyro
-2 Auchenai + Circle (nyilván nem mindig DMG-re dolom el).
-1 Nova
-2 Lightbomb.Ennyivel nincs az az isten, hogy semmi ne jöjjön fel a rákosabb paklik ellen.
Ma pl. egy midrange paladint megaláztam (volna), mert loptam tőle equality-t és a pyroval takarítottam egy fullos Esport Knight féle boardot.
Az más kérdés, hogy End game-ben, amikor nem voltak lapjaink kiderült, hogy Szifon soult kapott a Nexus Champből és így le tudta szedni a 6/7-es Divine Shieldes Voljin-emet, de ez már az RNG része.És miután sokat játszottál ilyesmi priest-el, hidd el, hogy a többi paklinál is jobban meglátod majd a lehetőségeket az adott mini combokra, + 1 -2 dmg re.
Ettől függetlenül a Huntereken mindig jókat röhögök, amikor Justicar után szenvednek. Minden esetben az lesz a vége, hogy nem támadok bele az Explosive trap-be, ameddig nincs elég HP-m. Aztán ha csak nem adja be a quickshot - > quickshot ->skillcommand dream combo, akkor elverem, mert elfogy a DMG.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Nordic #42790 üzenetére
Volt deck, amivel winstreakkel mentem le ránk 20-ról ránk 9-re. Ez 100%. Kirakhattam volna én is, hogy milyen OP decket sikerült alkotni, de nem reveláns. Minden decknek megvan a maga gyengéje, lehet rossz RNG is, ami belerondít a streakbe, vagy belefutsz valami olyanba, amire egyáltalán nem készültél fel.
-
saen
veterán
válasz
Nordic #42790 üzenetére
Azok jelentős része kamu, vagy pedig egy mákos sorozat eredményei. Esetleg találtak valami OP decket ami újdonság volt és még nem készült fel rá a meta. Anno én is csináltam 41 meccsből rank 5-öt (17-ről) első héten, kb 83%-os winrate-tel, de ez nagyon-nagyon ritka. Ha pl megnézed Lifecoach twitter üzeneteit, nála ami deckeket gyakorol, ott 100 meccs alatt cél a 65%-os winrate. Kolento úgy szokta számolni, hogy rank 5-> legend az 75 meccs, ami kb 67% winrate. Ők a világ legjobb játékosai között vannak, ha te hozod a 60%-ot így hó elején, nincs abban semmi rossz. Főleg ha olyan decket játszol ami ismert és mindenki számít rá.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Nordic #42786 üzenetére
60% winrate-je csak a nagyon jó játékosoknak van folyamatos ladderezés mellett, én nem vezetem, mert többynire mobilon tolom, de szerintem én azt se érem el, ha összevonunk egy szezont. ez a ladder felépítéséből adódik, ha te nyersz, valaki veszít és a pool így hosszú távon kiegyenlíti magát nagyjából. nekem az jött be, mint megoldás, hogy leszarom a helyezésemet, azóta nem szorongok, ha sok meccset bukok, kilépek a fenébe és kész.
(#42790) Nordic A: kamu B: rövid távon kihozott ennyit belőle, mert mákja volt
-
DaveNo1
veterán
válasz
Nordic #42707 üzenetére
Azok lazán verhetőek midrange palával, két brawl után kb. kör alatt tudsz újra full boardot csinálni, az összes nagy lényére meg van válaszod.
Most már Handlock se para, max. ha elég valuet tud Jaraxxusból csinálni: 2 aldor, 2 keeper, 1 bgh, 1 eq, 1 owl, gyakorlatilag minden handlock lapra van válaszod.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Nordic #42702 üzenetére
Fatigue warrior már eltűnt rég, amúgy Mid palával simán verhető, mert nincs sok laphúzás a deckedben, és az armort leütik az 1/1ek. Egy idő után meg abban a deckben sincs aoe, hogy le tudná takarítani a boardot. Türelem játék az egész. Én mondjuk kétszer találkoztam olyan warriorral és vertem mind a kétszer csak fél órás meccsek voltak.
-
fogtunder
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Nordic #42236 üzenetére
először is, teljesen felesleges 1-2 vereség után váltani. ha valamivel mész, menj azzal egész nap. ha így is sok a vereség akkor pihentesd, vagy valahogy kezeld a sok vereséget, mert rengeteg misplayt okozhat, ha nem figyelsz eléggé.
ez a winstreak dolog pedig.. anélkül is lehet haladni. mit szólnál hozzá, ha rank5 körül járnál ahol elég kis eséllyel futsz bele olyanba, aki nem tud játszani? ellenben rank15 környékével, pláne hónap végén.
mind a zoo, mind a tempo mage legend képes deck, ha ezekkel képtelen vagy kitörni onnan, akkor nem biztos, hogy a játékban van a hiba. -
DjDanee87
addikt
válasz
Nordic #42206 üzenetére
Én is csak egy helyben toporogtam a hétvégén, aztán vasárnapra meguntam a dolgot. Aztán eszembe jutott, hogy van egy oldal, amivel bárki eljuthat legendig.
kinéztem hát egy tier1 decked (aggro druid raptorral, felreaverekkel) Tempostorm meta snapshotbol. 1 óra sem kellett és azzal meglett a kinézett rank10 13ról.
-
h3lios
addikt
válasz
Nordic #42183 üzenetére
Eddig 1x tudtam kirakni, a többi hasznosabb és van hogy turn 7-8-ra nyerek. A 4-es droppok nagyon jó spelleket adnak, a doomguard meg sokszor megnyeri. Ganis helyett berakhatsz bármi más nagy lapot. 7 manásakat éri meg, mert spint, flamestrike vagy crush jön belőle. 8 Manásak közül pedig Twisting nerther vagy Lay on Hands. Ráaádsul 9 manáért mindent akarsz látni csak nem Tree of Life-ot.
-
Chronos85
tag
válasz
Nordic #42091 üzenetére
Ha jól rémlik akkor szombat volt nem vasárnap. Nem elejétől néztem a streamet kb. az utcsó 2 órát hallgattam, mert közben ment a játszás. Chatet amúgy se olvasgatom. Ahogy giorgio is írta, közölte, hogy erre most úgylátszik nincs igény majd egy aréna meccs közepén kinyomta. Elötte nem sokkal gondolom vkinek válaszként mondta, hogy "Ha az aréna nem elég változatos akkor nem tudja miaz".
Egyébként nemtom mit várt, pláne szombat délután, hétköznap 10re már álltalában a monitor harcosoknak lövik a pizsit.
Még annyi, h mikor lelőtte vissza tekertem, de a sok savazáson kívül ilyet láttam, hogy talán nem kapott semmi donate-ot ez idő alatt és ez is közrejátszhatott... Nem hiszem, hogy az a pár dollár számított volna, mert közel nem szokott akkora összegeket kapni, mint a külföldi streamerek. Sokkal inkább a kiégés lehet az ok, ami az utóbbi egy hónapban már erőssen érződött. Többször meg is jegyezte, hogy igazából azért streameli, ezt mert ha mással játszik akkor még ennyien se nézik. Szóval ez a szombati már tényleg az utolsó szög lehetet. A törléseket én is gyerekes dolognak tartom (pláne ha jól tom egy régen szavazó képes férfiről van szó).
Szerettem nézni, sokkal szórakoztatóbb volt mintha Trumpot kellett volna, vagy Forsent, akinél az autómata minden faszságot beolvasott, amúgy se igazán jön be a srác stílusa.Egyébként legalább akkor sírások voltak, mint Krippnél ha annak a bizonyosnak a másik felére került, de kövezzetek meg nekem jól esett kinevetni és látni, hogy nem csak én szoktam puffogni, ha rngjesus kiszur velem. Nyílván voltak missplayek a játékában, de hát emberek vagyunk előfordul pláne nyomás alatt.
Ami a savazást illeti, ez sajnos nem magyar sajátosság az elején raktam fel ide is 12 wines draftokat, többnyire olyanokat amikről nem ordított, hogy félkézzzel is végig darálja az ember vele a mezőnyt. Kaptam is, hogy ettől most biztos nagyobb az epeenisem, pedig tényleg csak oktató szándékkal és érdekességként történt semmi más nem volt mögötte. Szóval gyorsan leszoktam róla, mentegetem szépen magamnak, közben meglett a dream is (12-0) start után másfél évvel, aztán még 2-3x is sikerült, néha nézegetem, összehasonlítom, hogy a reward rendszer vagy a draft mennyit változott az egyes patchek óta. Szal nemérzem úgy h ettől kevesebb lennék, h nem írtam be ezeket vagy most több h mégis, de úgyláttam h vannak páran akiket ez frusztrál ezért döntöttem a nem miatt.
Üdv. : Chronos -
SLYM
veterán
válasz
Nordic #42091 üzenetére
én néztem párszor belezőt, mert magyar volt, nagy nézettséggel, ráadásul 1x még legend rank 1-et is megütötte, szóval nagyon jó játékos, de leszámítva néhány jó poént, természetesen nála is leginkább csak a sírás ment. olyan, mint forsen, csak sokkal kevesebb poénnal. nem érdemes foglalkozni vele szerintem, jelenleg nincs olyan magyar streamer HS-ban, aki minőségben megüti azt a szintet, hogy érdemes legyen róla beszélni, vagy sajnálni kelljen, ha abbahagyja. ott van az a LOL-os magyar srác, nem is értem a játékot, de néha a nézettség miatt rákattintok a stream-re, úgy közvetít, mint ha vérprofi lenne. na őt sajnálnám, ha abbahagyná, mert ő tényleg jó, azt a streamet élvezettel lehet nézni/hallgatni. belező sajnos nem ilyen, pedig tényleg jól tolja a srác
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Nordic #42091 üzenetére
szombat este volt, de én se tudom, mi történt pontosan, mert közben játszottam, egyszer csak benyögte, hogy úgy látom, erre most nincs igény, aztán offline. facebook és egyebek kiiktatva, ahogy a sub mode időszak előtt is. én részben megértem, de ez már lassan Reynad szint.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Nordic #42091 üzenetére
valami olyasmi volt, hogy állítólag kapott valami rossz hírt és el kellett mennie meg abbahagynia, a chaten meg ömlött a moslék szokás szerint. A magyar szcéna szerintem borzalmas, akár a twitch, de Csabi felveheti a verseny PJSalt-ban Reynaddal, már ahányszor kiragelt. Ez ilyen, aki streamel sajnos ez van, ha nem 15 embernek közvetítesz. Van akiről lepattan, van akit simán lehet triggerelni. Csak ő nem igazán keres ezzel, aztán nem olyan hogy visszajön mert kell a pénz.
Minden tartalmat rage-ből kitörölni pedig elég gyerekes szerintem.
-
tretyak
aktív tag
válasz
Nordic #41906 üzenetére
Frekvencia? Freeze akart lenni, csak az autocorrect közbeszólt?
Ha igen, akkor van, CW, kb nem tudsz kikapni tőle, hero power minden körben, armorsmitheket ésszel felhasználni, Justicar meg autowin.
Sima middruid jó lehet még, de egy kezan tech (vagy flare a hunterbe) is sokat tud dobni a WR-en, a healt tartsd be Alex utánra, silencet meg a doomsayerre.
Szerk.: a lényeg, hogy a boardról nyerő, burst nélküli deckekkel elég nehéz (mondjuk midpala). -
saen
veterán
válasz
Nordic #41492 üzenetére
Mázlim volt akkor, ráadásul este már kipróbálom a fáklyát szerintem
Ma meglett a golden warlock, a vége már nagyon szenvedős volt, de túl vagyok rajta. Még meg kell csinálnom a felhalmozódott küldiket, utána indulhat az igazi ladder. Végülis a demon zoo sem volt annyira rossz, 10-re feljöttem vele, de nagyon sok a hunter, így elég lassú a haladás.
-
h3lios
addikt
válasz
Nordic #41411 üzenetére
Ezt én sem értem, hogy miért adnak ki ennyi töltelék lapot. Nyilván nem lehet mind Dr. 6 és 7 szintű, de valamivel hasznosabbakat csinálhatnának.
Hozzáteszem, hogy ez a discover mechanika nagyon jó irány a játékot illetően, mert RNG, de mégsem. Mert ugyan véletlen lapokból választasz, de a helyzethez mérten már skill kell, hogy a legjobbat válaszd ki a 3 lehetőség közül.Csak kár, hogy viszonylag shitty minionok kapták meg ezt a lehetőséget. Sok esetben nem éri meg őket játszani. Pl. a 4-es mech nagyon jó lenne, ha 3-ért jönne, valszeg már OP is lenne. Viszont 4 manáért 3/4... Soha senki nem fogja használni amikor van helyette Shredder, meg Mech. Yeti.
-
h3lios
addikt
válasz
Nordic #41094 üzenetére
Egy 2/95-ös tauntos mech robot van kint. Ő 1 boss és a két játékosnak az a célja hogy egymást gyógyítsák, és legyőzzék ezt a sz.rt. A baj az, hogy feltápolja magát és mad bomber hordókat dobál, annyit sebeznek, mint az attackja. Az elég laza, amikor 3x 12 dmg-t kioszt. Végtelen assasinate-je van, szóval rohadt OP.
-
saen
veterán
válasz
Nordic #40970 üzenetére
Nem az a baj, hogy vannak gyenge lapok, hanem sokkal inkább az, hogy milyen sokáig nem nyúlnak hozzá nyilvánvalóan nagyon durva dolgokhoz. Pl undertaker is vagy fél évig uralta a metát, ott ha nem volt rögtön válaszod rá, kikaptál. Ilyen dolgokat nem kéne engedni szerintem sem. Az is igaz egyébként, hogy streamerek egyre inkább kiégnek, most nagyot kell húznia a blizzardnak, ha a játékban nem akar komoly népszerűségvesztést. Én még élvezem, de ha egyszer legend leszek, lehet már annyira nem fogom.
-
HuMarc
veterán
válasz
Nordic #40821 üzenetére
Egy rejtvényt szeretnék feladni nektek: Miért készítettem el az alábbi képernyőmentést?
Válasz: [link] Megéreztem, hogy az ellenfelem egy diplomás artista, egy bohócdoktor. Igazából azt hittem, Fan of Knives lesz, de az ellenfelem minden képzeletemet überelte. Mindezt 1-1-nél. Ja persze Gang Upot pickelt (azt hiszem, a legrosszab tierű lap?), szóval nem vagyok meggyőződve arról, hogy skillje is van a hihetetlen luck mellett.
Egyébként eddig a mai aréna-termésem egy 10-3 Mage (második 10 winem, az első rogue-val volt) és kaptam Chillmaw-t, szóval elégedett vagyok, de hogy most kétszer egymás után ilyen beteg topdick miatt nyernek, az kicsit idegesít.
A rankedben meg a mai nap nem volt rossz, a fentebb ajánlott Midpalával felmentem 14-be streakkel. Ha több időm lenne, tovább is mehetnék.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Nordic #40528 üzenetére
egyik legjobb class legend, én még tavaly, aranyban craftoltam le. Közben 3 win, hunter ellen, 21 élet. Döbbenet, mennyire nem fogják fel, hogy vesztettek. van 3 életük, topdeckel, nekem 19, boardja kb semmi, de nem képes feladni. mod: 4-0. Végre egy életképes deck? Annyira izzadnak az agrók, öröm nézni. 30 potenciális heallel, plusz TC-k, nem csoda.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest