- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
-
Mobilarena
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Cathfaern #45563 üzenetére
Warriorral szerintem nem sok esélyed van, tempo / agro deck tudja megfogni. 1 esélyed lehet: rohadt sok armor és fatigue.
Egyébként az 50-60 hp lehet több is: van alapból 30, Reno olyan 15-20 körül tud, Syphon Soul 3, Faresser is van néha, az is 3, Healbot 8 (Brann-nal 16), Jaraxxus meg mondjuk legyen 5, azaz akár 75 is.
-
KaraDani
addikt
válasz
Ha nem total aggro decckel tolod akkor amit mondassz az fontos, johet reno, ha neked ugyanugy van 15+ powered a boardon. Boardcleareket amennyire lehet korbejatszani. 1 Hellfire, 1 Shadowflame (ezert sokszor tanacsos clearelni mindent), opcionalisan 1 demonwrath, 1 twisting nether. Amugy meg amennyire lehet nyomas ala helyezni folyamatosan.
Nagyon aggro/face deckkel meg nekiesni es imadkozni, hogy ne legyen reno
Ugy altalaban ha nem kombo deckkel jatszik ellene az ember szerintem sok az imadkozas resze, hogy epp ne a megfelelo valasz legyen nala. -
h3lios
addikt
válasz
Reno ellen 1 esélyed van, ha lerusholod és nem tudja kirakni Reno-t. Ha pedig nem húzta fel esélyt sem adni neki, hogy Tap-eljen érte. Fatigure -ban nagyon nehéz / lehetetlen ellene nyerni, mert 1 jókor eltolt Jarraxus végtelen value-t generál neki.
Egyébként a legegyszerűbb onnan felismerni, hogy 99%-ban csak a Reno Lockok játszanak Demon Wrath-al, valamint Ooze-al. Ami szintén árulkodó jel, hogy mindenből csak 1-et fogsz látni.
-
F-ECT$
titán
válasz
Cathfaern #45413 üzenetére
A második verzió esetén 1-1 promóciós 50-es packot vagy ha nincs, akkor egy 40-es vagy 60-as packot kell venni, ami szerintem az átlag usernek belefér (nem feltétlenül itt Mo-n). A tavaszi kieg sok kérdést meg fog válaszolni.
Az adventure-nek általában jobb az euro / gold aránya, viszont lehet, hogy azt kevés lesz megvenni, és kell majd mellé packot is.
-
F-ECT$
titán
válasz
Cathfaern #45191 üzenetére
Én továbbra is azt mondom, hogy várj. Persze nagyon rosszul nem jársz vele, de kicsit igen: ha ezt a goldot félrerakod, és az új kiegből veszel belőle packot, és abból nyitsz olyan legendary-t, ami kell, az 1600 dustot ér, míg a Naxx-os legendary-k 400-at fognak csak érni töréskor.
-
Genji
őstag
válasz
Cathfaern #45188 üzenetére
Azon gondolkoztam Naxx-ot lehet érdemes lenne aranyból megvenned. Azzal szórakozgathatnál is az új kiegig.
4 szárny x 700 gold = 2800 arany és cserébe ha töröd majd az összes kártyát mivel nem lehet velük standardban játszani lesz 3150 dustod.
A 2800 arany amúgy 28 pack lenne ami 105ös dust átlaggal számolva = 2940 dust.
Rgo Naxxal kicsivel jobban jársz és még játszol is addig + szép hátlapjaid is lesznek.
-
F-ECT$
titán
válasz
Cathfaern #45185 üzenetére
Másik oldalról ez nem nagy összeg egy hobbiért adott esetben.
Egy hobbiért nem, de egy digitális játékért szerintem igen. És ebben még nincs benne az, hogy ha évente több kiegészítő jön, mint eddig, akkor sosem fogod tudni f2p nyomni, mert gyorsabban jönnek az újdonságok, mint ahogy gyűlik a gold. Félreértés ne essék, ha évi 40-50 euróval versenyképes tudsz maradni, az nem sok, én csak a belépési korlátot tartom magasnak.tudom hogy csak mondjuk fél órám van
A fél óra érdekes kérdés HS-ben, mert szerintem ennyi komoly ladderre itt sem elég. A napi q-kat persze le lehet vele tolni, de ha egyszer cél lesz a rank 10, 5, esetleg a legend, akkor ahhoz viszonylag tiszta fejjel, és időnyomás nélkül kell leülni játszani, különben jön a misplay. -
F-ECT$
titán
válasz
Cathfaern #45170 üzenetére
Többen is leírták, hogy várni érdemes, mert még nem tudjuk, hogy mi lesz. Amit én várok, az a classic set nerfelése (pl: FoN + Roar), mert ezzel 4 dolgot is nyernek:
-kevesebb classic packot kell venni az újaknak
-nem lesz gond a 30 hp, és a túl gyors meccsek
-felértékelődnek azok a lapok, amik most a classic kártyák miatt gyengék csak (főleg TGT-ből)
-nem kell power creepeket csinálniukNem tudom, hogy mennyi lapod van, de ha közel 0, akkor azért azzal számolj, hogy hiába gyűjtesz most goldot, az semmire sem lesz elég. Pár napja számolgattam egy picit, hogy mennyi befektetés kellene egy tök új játékosnak, aki csak Standard-ra hajt:
Adventure:
BRM: 22 €
LoE: 18 €
Pack (60-as pack ára 63 €, 40-es pack ára 45 €).:
Classic 240 pack: 252 € (lehet, hogy kicsit túlbecsültem, és elég 180 is)
TGT (pl: Justicar, Gormok, Nexus, TW drake, DR 6): 100 pack: 108 € (ez is elválik még, lehet elég lesz 60 is)
Illetve az új kiegből ismeretlen számú pack, de legyen az is 100 db.
Összesen: ~400-500 € azaz 120e-150e Ft. -
tomazin
veterán
válasz
Cathfaern #45170 üzenetére
Sok goldom (1200)
Arénázni nincs értelme, mert amúgy is kb 0-ba jön ki az ember, meg még most adhat gvg packot is, aminek meg nincs értelme.
Én gyűjteném a goldot és mikor kijön a kieg, meg kezd beállni a meta, akkor lehet tudni mire érdemes rámenni. (plusz ne adj isten végre csinálnak valami akciót a classic packokra, bár őket ismerve nem) -
zsuha
aktív tag
válasz
Cathfaern #45051 üzenetére
Nekem van 5"-os galaxy s4-em, és 8"-s ipad mini 2-m is, mindkettőn HSezek. Ipaden sokkal jobb játszani, gyorsabban betölt a játék és minden gyorsabb, kezelhetőbbek a paklik, jobban átlátható a játéktér, viszont a telefonon is teljesen vállalható.
Szerintem az alapján döntsd el,hogy hol játszanál HS-t. Ha olyan helyen játszanál sokat ahol a tableted is lenne (otthon pl, vagy ha magadnál hordanád akkor midnegy), akkor vegyél tabletet, különben meg egy jó telót. -
válasz
Cathfaern #45051 üzenetére
Ez szerintem tipikusan olyan játék, hogy nem igényli a nagy kijelzőt (úgy értem, tabletet). Én épp most tettem fel a 6 colos, QHD-s mobilomra, és nem éreztem úgy, hogy feltétlenül szükség lenne nagyobb kijelzőre. De az igazság az, hogy nem próbáltam tableten, így nincs összehasonlítási alapom.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Cathfaern #20911 üzenetére
Igen tudom, csak az a baj ezzel hogy mire jön 1-1 komolyabb bannhullám addigra már az adott játékot szét is b*sszák valamilyen szinten.
Említhetném itt pl a D3at is ahol a hullámaikkal annyit értek el hogy akkora mennyiségű goldot farmoltak ki a botok hogy a Blizzard saját boltját (RMAH) körberöhögték, és a vásárlások kb 90%a nem rajtuk keresztül történt. És ezt egyedül a lassú reakciójuknak köszönhetik. Egyébként nem egy helyet ismerek ahol a mai napig virágzik pl a WoW gold eladás ami tudtommal hivatalosan nem engedélyezett...hibába bannolják pityut, ha 1-1 hullám között 10-20K accnyi lóvét forgat ki a játékból.Persze itt napi 1 packon kívül nincs érdeme a botoknak...
F-ECT$ Hja..ha csak néhány ember használna 1-1 botot akkor lehet hogy sose szűrnék ki
-
F-ECT$
titán
válasz
Cathfaern #19656 üzenetére
Btw aki azt hiszi, hogy a Zoo-val nem kell gondolkozni, az még nem játszott sokat Zoo-val. Persze, amikor topdeck van, akkor általában már csak szórod ki azt, amit kapsz, de az első 4-5 kör nagyon számít, mert egy elvesztett board után kb annyi is a Zoo-nak.
A Zoo szinte eltűnt az előző szezon végére, most a hunterek miatt lesz megint népszerű szerintem.
-
F-ECT$
titán
válasz
Cathfaern #19364 üzenetére
Ja, és innen 1 lépés, hogy fogod azt a 10-12 féle decket, ami szóba jöhet, feltételezed, hogy azt jó eséllyel sorrendben rakták össze (alapvetően 2 féle sorrend lehet: a) először a class lapok mana szerint, utána a neutral lapok mana szerint b) az összes lap mana szerint), majd mikor elkezdesz játszani, és kiderül, hogy milyen decket futtat az ellenfeled, akkor azt kiválasztod a listából, és az általad írt program kijelzi, hogy milyen lapok lehetnek a kezében. Ha csak 80%-os pontossággal működik már az is sokat tud segíteni.
-
F-ECT$
titán
válasz
Cathfaern #19351 üzenetére
Ha jól olvasom, akkor ennél egyszerűbb a helyzet:
-A keverés alapja az, hogy milyen sorrendben adod a deckhez a lapokat
-Mindkét játékos paklija ugyanúgy keveredik meg
-Ergo ha 2 tök ugyanolyan deck játszik egymás ellen, akkor pont ugyanazokat a lapokat fogják megkapni
-Ha két eltérő deck játszik egymás ellen, akkor is ki lehet használni: ha te a kezdő kézbe a 6, 12, 1 sorszámú lapokat kapod, akkor az ellenfél is ezt fogja kapni
-A mulligan persze ezt boríthatja -
whitezo88
nagyúr
válasz
Cathfaern #19347 üzenetére
na akkor teljesen elvesztem. mi alapján lehet kiszámolni, számítani hogy mit húzunk?
más: Ekop már rank71 palával
jól van összerakva tényleg, kevés a dead lap. Shade lapulhat amíg nem lesz szükség, EQ után tovább nő, stb. Megkérdeztem tőle KT-ről mit gondol de nincs vele kibékülve. Tegnap este Kolento is játszott hasonlóval, bár nála nem volt egyetlen silence sem, amit furcsálltam.
-
-
tamastoth
csendes tag
válasz
Cathfaern #18504 üzenetére
Ne félj annyira a Heroic Naxxtól sem, basic kártyákkal is meg lehet csinálni. Igaz semmi reward nincs egyelőre, csak a végén, ha kész van mind, kapunk egy hátlapot. Nagyon sajnálom ezt a buta döntést a Blizztől, hogy nem az arany keretes lapok jönnek a Heroicból. Az indok az volt, hogy sokan, akik tesztelték nyafogtak, hogy túl nehéz, ezért inkább craftolni lehet őket.... Én nem tudom kik nem voltak képesek megcsinálni a Heroicot, de hogy annyi dustot összeszedni 1000x több idő és fáradság, abban biztos vagyok.
-
tomazin
veterán
válasz
Cathfaern #18289 üzenetére
volt egy olyan rész a "hét legszebb hs momentumai top5"ben, hogy mana addict, feltolta vagy 10/3-ra, majd ütött vele, alchemist és perma lett a buff.
-
Devas
őstag
-
Devas
őstag
válasz
Cathfaern #18167 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek. Meg ígyvanferi-vel is. Ebben a játékban nagy mintán tudsz csak bizonyítani. De azért jót tenne neki szerintem ha kicsit faragnának a random faktor-ból. Gondolok itt egyszerű változtatásokra, mint például két paklid van: minion és spell paklid, és te választasz melyikből húzol fel lapot. Jó tudom ez nem fér bele a jelenlegi játék müködésébe. Vagy legalább az az apróság, ha a kezdőkézből kidobok valamit, akkor ugyanaz a lap ne jöhessen már vissza a kezdőkézbe.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Cathfaern #18116 üzenetére
remélem nem, mert így sokkal olcsóbb, mintha craftolni/nyitni kellene. ugyanakkor a turn2 podcastban volt a héten fejlesztői interjú, és ott arról volt szó, hogy a következő bővítés több, mint 30 lap lesz, és nem biztos, hogy adventure formájában fog megjelenni. innentől (mármint ha nem adventure) van két út, vagy bekeverik a jelenlegi boosterbe (amiben így sok a felesleges, soha nem használt lap), vagy több féle booster lesz.
-
DaveNo1
veterán
válasz
Cathfaern #17997 üzenetére
Jó, de ezzel az erővel a Zoo bármelyik kontroll deckhez képest 3-szor annyi meccset lejátszik, nem csak pap ellen.
Gyuri27: Forsent néztem amikor új pap paklijával játszott, sorba verte legendary és arany miracle rogue-kat (Sledge Butcher + Loatheb nagyon erőssé tette a papot a miracle ellen).
-
Gyuri27
félisten
válasz
Cathfaern #17514 üzenetére
Lehet.
Viszont neked is kellene tudni viselkedni. Főleg neked.
Szakmaiban az indokolatlan levegőbe lődözött off kerülendő. Illetve a flame is az. Azt gondolom, hogy ezt neked nem kell magyarázni. Szóval vagy érdemben reagálsz, vagy modker.Az viszont tény, hogy mivel sikerült ugyanazzal a deckell amivel előtte nem.
1: meg tanultam játszani idő közben.
2: tőlem függetlenül jöttek azok a lapok amikre szükség volt (azaz semmi köze a skillhez).Sirandrish: először én is ezt kaptam. Majd 2-3 óra múlva ment a dolog. Közben kicsit diablóztam.
Support erre írt valamit, vagy van kék poszt, hogy ez mi a franc? -
Redcaster
őstag
válasz
Cathfaern #17383 üzenetére
Nem tudom hogy számított-e, mindenesetre a szokásos szöveget kaptam vissza:
" We are currently investigating the following issues affecting the new Hearthstone wing, the Plague Quarter.
- Some players are unable to access the new wing after purchase
- Some players have been charged twice in order to access the new wingWe apologise for the inconvenience and thank you for your patience while we work to resolve them.
Please follow @BlizzardCSEU_EN on Twitter for further updates."Gold és szárny persze sehol -.-
-
-
SLYM
veterán
válasz
Cathfaern #17365 üzenetére
szerintem a játék kimaxolása ott kezdődik, hogy megvan az összes lapod (elég csak a sima, a golden az hülyeség), minden karakter 60-as szinten van és elérted a legend rangot. ebben a topicban senki sem érte még el a 3-ból az egyiket se szerintem, nem, hogy az összeset
ha már itt tartunk, lassan meglesz a pala is 60-as [link]
-
F-ECT$
titán
válasz
Cathfaern #17193 üzenetére
Az összes kérdéses kifejezés benne van: zoo, handlock, miracle rogue, rush/face, controll. Ok, egy ABC segítene. A deckek meg elég gyorsan változnak, szóval arra érdemes mindig rákeresni, mert a 2-3 hónapos összeállítások már nem feltétlenül működnek jól. (Naxx után pl majdnem az összes deck változott egy picit.)
-
DaveNo1
veterán
válasz
Cathfaern #17007 üzenetére
Mivel a totem 0/2-es volt ugyanúgy megmaradt volna a 2/1-es lénye
Tehát mindenképpen elpazarolt 2 sebzést.
Amúgy a mostani metával a másik bajom, hogy a Legendary lapok szinte egytől egyig használhatatlanok. Thalnos, Leeroy, Tyrion, + esetleg még Sylvanas és TBK ami ér valamit, többi csak inkább hátráltat a játékban, vagy rég lefutott a meccs mire ki tudod rakni őket.
-
F-ECT$
titán
válasz
Cathfaern #16873 üzenetére
Az aréna szabályrendszere alapján az átlag win szám egy picit 3 alatt van, de alulról erősen közelíti a 3-at. Gondolom direkt úgy lőtték be a díjazást, hogy az arena pénzt vonjon ki a rendszerből, hiszen a napi questek pénzt hoznak be, így megmarad az ingyen játszhatóság, de az átlagos játékos vagy rohadt sokat játszik, vagy előbb-utóbb valós pénzt tol be.
Egy 4 wines aréna hoz kb 176 goldnyi jutalmat, ebből le kell vonni a 10 gold / 3 win kiesését (mert az csak Play módban jár, arénában nem), így jön ki a 163 gold, és mivel 150 gold volt a belépő, így 13 gold a nyereség. 4 győzelemmel viszont fogy a goldod, csak annyi a nyereséged, hogy a goldot jobb arányban váltod packra, mintha packot vennél direkben. Az igazi profit csak 7 győzelemtől jár, mivel ekkor már minimum 150 goldot is kap az ember a pakli mellé, tehát az aréna önfenntartóvá válik, miközben minden aréna végén jár az "ingyen" pack.
Sajnos későn jöttél vissza, a napi questekkel 1 hónapban 2000 goldot össze lehet szedni, így innen egy csomóan tudtunk spórolni Naxx-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest