Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz F-ECT$ #45407 üzenetére

    Azért óvatosan kell ezzel bánniuk. Nem tudom mennyi a f2p userek száma, de a 3. verzió szerintem nagyon sokukat elijesztené. És lehet mondani, hogy a f2p userek úgyse hoznak pénzt, de figyelembe véve, hogy a fizetős, de béna játékosok igazából őket tudják csak érdemben megverni, ezért az ő kiesésük a fizetős keresletet is visszaveti.
    Mondjuk a jelenlegivel számolva elég megengedő a rendszer (ha valakit tényleg érdekli a játék, akkor a napi 5 win + quest nem egy nagy időbefektetés), szóval el tudom képzelni a 2-es verziót. Az elég arra, hogy nagyon casualkodva azért kelljen fizetni, de ha valaki nagyon ráfekszik akkor f2p tud maradni (így legalább érezheti azt az illető, hogy f2p is össze lehet szedni mindent).

    Mondjuk másik oldalról, ha az ember megveszi az adventure-t $-ból, akkor máris drasztikusan jobb a helyzet. És évi 1 fix kiadás nem tűnik egy vállalhatatlan tételnek, kivéve ha az ember elvből f2p-en játszik. Azért az Adventure-t gondolom inkább megvenni, mert az egy fix összeg. Pakliból lehet elég a 150, de ha peched van, lehet kell 200. Ez olyan szemszögből, hogy az ember nem nagyon akar fizetni a játékért, szerintem kevésbé vonzó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák