- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
válasz
djculture #31637 üzenetére
azt elfelejtettem említeni hogy néhány óra múlva rádugtam a pc-mre 550w enermax liberty és ott ment gond nélkül.
ezért nem tudom, hogy táp vagy a hdd a gond.
mindenesetre veszek egy újat átmentem az adatokat és eladom ezt a régi jószágot.wd red?
az összességében vett minősége/időtállósága/ár-arány értéke mellett érdekelne a hangereje is.
mert pl raptort nem raknék még asztali pc-be se, nemhogy htpc-be, mivel szörnyen hangos az alapjárata is és az írás olvasás hangereje meg aztán pláne. -
rigo88
aktív tag
üdv
megnyekkent a wd green (wd15ears) pontosabban a 65W* tápos htpc ma reggel egy kikapcs-bekapcs után nem indult be. csak azt a startup hangot adta ki de azt újra és újra.
2 dolog lehetséges:
a LCC elérte a tűréshatárt (http://tny.cz/e84ba92e) és el fog romlani,
a táp elgyengült (kb 6-7 hónap napi 16-18 órás működés után) és már nem ad le elég páóá-t.melyik valószínűbb anélkül hogy nekiállnék idén kb 190edjére szétcsavarozni a htpc-t és megmérni a leadott vattidzst szálanként?
persze ha ez maradt akkor ezt fogom csinálni..* ezt csak az ebay leírás alapján állítom. még ma leugrok a pincébe megnézni a csomagolást.
-
rigo88
aktív tag
üdv
most tolom le wipe partitonnal a 1.5tb-s wd greent, media centerhez szeretném használni, maga a wipe olyan mint egy full formatálás? 0x00-val tölti fel a hdd-t azt írták róla.
ezután gondolom felesleges egy teljes formatálás.
hogyan érhetek el maximális teljesítményt a hdd-vel? elég lassúnak találtam sajnos. adattárolásra a mérete miatt tök jó, de lassú kutya.
tegyek be mellé egy másik hdd-t is rendszernek?
off: létezik olyan htpc ház amibe belefér 2 3.5"os hdd? -
rigo88
aktív tag
basszus most meg véletlenül rossz partíciót töröltem
comp/manage/disk management. itt jobbklikk delete.
mi a legegyszerűbb módja az "apró" hiba javításának? -
rigo88
aktív tag
válasz
liksoft #16169 üzenetére
nehéz úgy keresni, hogy nem tudom mit keressek.
pl seagateről van szó. disk wizard? sea tools? max blast?
mert míg a samsungnál egyértelmű - samsung format utility - addig a seagatenél nem annyira.
nem mellesleg van egy maxtor is, és ugye mint az közismert: maxtor is now seagate.
tehát - mivel most épp sürgős, mert holnap viszik a hdd-ket -, ahelyett, hogy keresgélnék, ezúttal tudnál segíteni?
samsunghoz találtam sg, maxhoz nem.
köszi szépen! -
rigo88
aktív tag
üdv
milyen módszerrel lehet hatásosan - visszahozhatatlanul - törölni hdd adatot?
az ok, ha egyszer leütöm a partíciót, újrarakok egyet, teljes formázást csinálok, linuxon újraformázom az egészet, aztán megint ntfs teljes formázást csinálok?
vagy van valami kevésbé időigényes módszer is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged