- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ted_Beneky #55872 üzenetére
Disk Management(Lemezkezelés)-be sem látszik egyáltalán?
-
Üdv. Kollégák segítséget szeretnék kérni! Van 2db WD60EFZX-em, most kerültek be az új NAS-ba, de eléggé hangosak, ha megdolgoztatom(pl. benchmark). Van egy másik WD40EFRX-em, annak kb a hangját nem hallom. Ez normális?
Találtam videót, hát igen, valami nagyon hasonló. Csak nekem hangosabb.
-
Sziasztok. Most lesz egy nagyon bugyuta kérdésem. Ha egy HDD 14%-os kondícióval rendelkezik, akkor mind az elektronika, mint a tányér része kuka?
-
Sziasztok! Van nálam egy Hitachi Travelstar Z7K320 típusú HDD. Sajnos meg se nyikkan. Vajon elektronika cserével visszahozható?
-
Sziasztok. Reallocated sector count: 198-as értékkel kukás a vinyó?
-
válasz
Sanci.Bara #6037 üzenetére
Aha BIOS-os módszerrel müxik! Köszi!
-
Hali! Valaki tudna segíteni a jumperolásban? Van egy 500-as Samsung SATA2-m, amin most megy a win, de a másik 160-as Seagaten is van oprendszer. Azt szeretném leformázni és úgy bekötni, hogy az 500-as legyen az elsődleges! Namost ehhez nem adtak jumpert(állítólag nem is kell), a másikat viszont benyomtam primary slave-ben és a gép mégis arról bootol! Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged