- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Sehogyse tudom leállítani biztonságosan, ellenben így van beállítva:
Akkor ne is foglakozzak vele? Ha simán kihúzom USB-ből és lekapcsolom, akkor az jó eljárás ezek tekintetében? (feladatkezelőben 5x kékhalálozott a win, annyi szart bezártam, de akkorse tudom, mi használja, és miért nem tudom leválasztani)
-
KrAt
veterán
Szasztok!
Vettem egy HDD keretet, külsőt, és nem tudom biztonságosan eltávolítani az usb-s izét, mert azt írja ki, h nem tudta leállítani, mert vmi használja.. De mi, ha semmi nem használja? hanem csak ha kikapcsolom magát a keretet.. Így megölöm a vinyót, vagy nem lesz baja?
-
KrAt
veterán
Segítsetek lécci, mert szana széjjel vet az ideg..
Van egy 500-as SATA2-es T166-os Samu vinyóm.. Most néztem, hogy van 1 hibás szektor rajta.. 1 hónapos sincs a vinyó.. Ez normális jelenség??
-
KrAt
veterán
válasz
liksoft #2239 üzenetére
Azt tom, h a demo nem másol. Ezért ''megszereztem'' fullban, majd azzal próbálkoznék, de:
-drag & drop nem működik
-ha jobbklikk / copy akkor se működik, nem csinál semmit..
Lehet, h amit ''megszereztem'', az rossz?Vagy én nemtom, de vagy én vagyok nagyon béna, vagy vmi nemjó, de mi?
Itt szenvedek 1 órája lassan, és semmi.. -
KrAt
veterán
Liksoft! Kérlek segíts
Megvan a progi, végigfutott, megtalálta. Hogy a francba kell lementeni?Egyszerűen fél órája ülök itt, és nem tudok rájönni..
Kép: [link]
Idáig eljutottam, nehogymár itt hasaljak el -
KrAt
veterán
Sziasztok
Van itt nálam egy 120-as Maxtor vinyó, kb 400 bad sectorral. Csomó adatot lementettem már róla, de van rajta olyan, amit nem lát, de foglalja a helyet (gondolom az is ottvan)
Milyen progival lehetne visszahozni? Mert fontos lenne
Jó lenne, ha free progi lenne, de ha nem az, akkor majd megoldom
Segítsetek plz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest