Hirdetés
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- iPhone topik
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cidan
tag
válasz Silentfrog #25234 üzenetére
Igen, 20%ról 95%ra. Le voltam döbbenve, hogy ennyire rendbe hozta. Köszönöm a segítségedet!
Szinte semennyire se vagyok jártas a csillagászatban, úgyhogy inkább nem is tippelem meg mi lehet az. Pedig megfogadtam már párszor, hogy beleásom magam Egyébként ez az
[ Szerkesztve ]
-
Cidan
tag
válasz Silentfrog #25226 üzenetére
Remek!
Megcsináltam sorról sorra amiket javasoltál és felugrott 95%ra a kondíciója. Már a felület inicializálás után felment ennyire, de mikor elkezdtem a formázást lement 46%ra majd annak befejeztével vissza 95%-ra. Most csak 1 hibás szektort ír ki. Amúgy az inicializálás végeztéről csináltam egy képet :
kép -
Cidan
tag
válasz Silentfrog #25224 üzenetére
Igen, 43ról 66ra ment fel mind a gyenge és a hibás szektor is.
-
Cidan
tag
válasz Silentfrog #25222 üzenetére
Közben ahogy másolgattam át az adatokat és 49%ról lement 20%ra a kondíciója. Fél óra alatt. Ez szokványos?
-
Cidan
tag
válasz Silentfrog #25220 üzenetére
Másod merevlemezként van használva. A fontos adatokat átmásolom az elsődlegesemre, utána lefuttatom amit javasoltál. Mennyi ideig tart kb?
-
Cidan
tag
válasz Silentfrog #25217 üzenetére
Használaton kívül volt, mikor mozgattam. Bemásolom ide, hogy mit írt ki a program(csak a lényeget): A lemez önteszt során talált 43 hibás szektort.
A lemez felületén található 43 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Egy lemeztöredezettség mentesítés mennyit segíthet rajta? Meg mit javasolnátok még tenni? -
Cidan
tag
Sziasztok!
A héten egyik ismerősöm ajánlására kipróbáltam a Hard Disk Sentinel-t és kiderült, hogy 49%os kondícióban van a HDD-m. Ez ügyben érdeklődöm, hogy van-e erre valamiféle megoldás? Vertikálisan mozgatva(lendületesen) hallatszódik, hogy valami, mintha "lötyögne" benne. Elsősorban szoftveres segítség kellene, nem igazán szeretném hardwaresen bütykölni(a lötyögés miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Xbox Series X|S
- Asszociációs játék. :)
- Fallout 4
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Seagate 3TB os HDD 3,5
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest