- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ueda
senior tag
válasz
TeeJay #39676 üzenetére
Csak bedobom, ha csináltad már, akkor tárgytalan. http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3875/~/how-to-disable-power-management-settings-in-windows-8,-7,-vista,-and-xp .
Ilyet is találtam, de nem próbáltam :https://sites.google.com/site/disablehddapm/ .
-
Ueda
senior tag
válasz
Vasinger! #39541 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, hogy gyakorlatilag is működik GPT-vel a kompatibilitás az egyes rackek között. Nekem 2 féle rack van (1) Fantec HDD Sneaker és (2) I-TEC MySafe Clip Advance. Nálam is ugyanez volt a tünet. A Fantec csak a saját maga által formázott GPT lemezt ismeri fel, hiába 4 TB-ig jó. Ha gépen satán formáztam, akkor a Fantecbe dugva újraformázást kért. És megfordítva , a Fantec által formázott lemezt a gép (satán) nem ismerte fel. A hagyományos MBR-el nincs gond, de ennek nyilván az az oka, hogy régebbi és kiforrottabb. További komponensek nálam : WD Green 3 TB, Win 7.
-
Ueda
senior tag
Ez egy ilyen kompatibilitás probléma. Pontos okát nem tudom. Nekem is Fantec HDD Sneaker (ASM1053) nem viszi a 3 TB-os lemezt GPT partícióval (satán nem ismeri fel). Egy másik rack I-TEC márkával "nincs gondom" (ASM2105), de a biztonság kedvéért a gépen, satával hoztam létre a partíciót és úgy dugtam be az I-TEC rack-be, és így működik. Sajnos nincs kedvem alaposabban kivesézni a dolgot, mert pöppet sok munkával járna. Pl. kiváncsiságból beírtam mindig az fsutil fsinfo ntfsinfo parancsot (rendszergazda módban), hogy kilistázzam az értékeket és mindig más volt, stb. Akkor az operációs rendszer sem "teljesen" mindegy, mert a Win 8 kezeli natívan a 4Kn formátumot [link:advanced format], stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest