- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wakh
csendes tag
pedig western digital és sata2 és nemrég lett vásárolva,azóta 1helyben pihen
a tápom is új, chieftec. namind1
mit tudok tenni szerinted? mivel menthetem a dolgokat,ami tenni is képes valamit?
vagy keressek adatmentős céget? az rengeteg pénzembe kerülne,nem?
köszi a segitséget! -
wakh
csendes tag
hello!
az a problémám,h ma mikor felkeltem, nagy boldogan láttam, hogy a kis tegnap telepitett vista barátom ismét támadott és megölte a 400gb-s hdd-met (nem azt,amin a rendszer van). nem lát belőle semmit, Bios is Hard disk error-t ir bootnál. gondolom nincs minden veszve,mivel ha arról bootolok (van rajta elvileg egy xp) akkor el is indul az xp boot,de kihal közben. próbáltam data recovery programokat, de nem volt hasznos egyik sem ( I/O Error, stb) hd tune tesztet csináltam, bár nem nyomtam végig mert az első 10% mind damaged volt. getdataback teszt most megy,de I/O Error Unknown Errort ir minden 64. szektornál
vistából nem tudtam még semmit csinálni vele, mert a beépitett lemezkezelő béna, a paragont pedig még nem tudtam megszerezni (tudtommal ez megy csak vista alatt).
nincs valami tanácsotok,ötletetek, tapasztalatotok ezügyben?
nagyon megköszönném, mert minden de minden iszonyat fontos adatom csurig volt a winchivel, egyedül a szemét vistám és az összes simpsons részem élte túl a csapást
köszi szépen nagyon a segitségeket!
szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest