- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Hát örülök, hogy segíthettem, nekem úgy állt le, hogy újraindult és uán a vinyót se ismerte fel. Hidd el én is nagyon befostam, mert nem a filmeket meg egy-két hülyeséget sajnáltam, hanem pl tesóm szakdogához való összes cucca rajta volt.
Nekem 6 fokot téved a samsung, persze mínuszban
Mikor kb 22-23 fokos szobában (azért a fali hőmérőmhöz se állítanék semmit se) a 250-es WD 23-at ír bekapcs után azonnal (ram készenlétiből), akkor a samu 17-et.
Simán megvan szerintem a "33" fokos vinyód 40-42 is.
Egy ventillátort nem ártana rákötni, illetve sentinellel megnézni a smartot, hogy nincs e vmi prücök.Gariztatásnál a leállást és kattogást szerintem elfogadják indoknak (legalábbis bevizsgálni tuti be fogják). Mondjuk nekem már nem garis (5. éves szegénke) és hál istennek nem ismerem a samsung szervízt
-
Zola007
veterán
Szerintem várj vele egy kicsit, hagyd lehűlni.
Én épp tegnap jártam így egy 80-as samuval (pár hozzászólással feljebb)A javaslat a következő: hagyd hűlni egy kicsit, kösd le a gépről, majd vissza, esetleg mozgatsd meg a kábelt.
Ezeket meglépve nekem tegnap még sikerült bebikázni és most is arról a gépről írok, de ha elindulna akkor ments le minden fontosat azonnal, s inkább pendrivera, mert lehet, hogy dvd írás közben is megáll.De ha ezt megtetted, akkor tényleg irány a gari.
Látom, hogy 350-es fsp-d van, nem kevés az X2 meg a 2600 XT alá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Goddess of Victory:Nikke
- Synology NAS
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest