- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
Gheldin #40551 üzenetére
Ha kompromisszum képes vagy akkor igen, mert pl. a DVD író nekem semmire sem kell már egy gépben sem szal annak a helyén jól érzi magát
djculture: Nincs annak a minőségével akkora gond mint amennyire szidja mindenki! Nálam több darab is megy évek óta (4-5 év) és jól érzik magukat csak egyet csapott agyon egy tápegység addig a 4 éves koráig teljesen jól hibátlanul működött nagyjából 20 órás napi igénybevétellel. (na igen lassúcska darabok, de amiben volt/van ahhoz bőven elég)
Most vettem egy Red-et kíváncsi vagyok ez hogy muzsikál majd. -
kigyi_23
addikt
válasz
Gheldin #40538 üzenetére
Nézd azért 55Mbit torrenten nem rossz sebesség mondjuk ott már a szeleteket kell írni rendesen ide oda. Mivel ez nem folyamatos írás hanem "össze vissza" a winyó felületén történik, hát előfordulhat ilyen malőr nem biztos, hogy egy notit pont erre készítettek fel
Ettől függetlenül azért lehetne gyorsabb is főleg egy i5-ös procival szerelt masinában. A folyamatos olvasási és írási műveletek úgy tűnik lefoglalják a winyót rendesen. Ezért raktam a notiba én pl egy másik winyót arra töltök le, ha azon a lemezművelet magas válaszidőt is eredményezne akkor sem zavarja a rendszer működését. 1 winyóval ez pont azt a problémát szüli ami ellen én ezt léptem bár nem futottam még bele csak volt másik és beleraktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Könyvajánló
- Hálózati / IP kamera
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SATA 500GB Bazár (Kingston A400, Crucial MX500, Adata SU800 stb.) frissítve:06.19
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged