- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
andromedae
tag
válasz
kigyi_23 #54489 üzenetére
Elnézést! Elírtam, 16TB és most vettem
Van egy 4tb és egy 6tb os sima Red-em, ezeknél hangosabb
1 perctől a videóban, ezt a hangot hallom:
https://www.youtube.com/watch?v=Zl8eaNhDIII
bár nálam csak 1-2 másodperc és akkor belassul, pl rákattintok a mappára ez a hang 1 mp-ig és a hang végeztével jelenik meg a mappa tartalma
A rendszer SSD-ről megy, de pár dolog a HDD-n van mert nem túl nagy az SSD-m. Pl játszottam Age of Empires-el ami a HDD-n van és beállt a kép 1-2 másodpercre e hang társaságában.
Internetezés, munka közben is van ilyen hang, pl ha Mayában mentek egy munkafájlt akkor is hallom a hangot de az a program nem lassul be.
Szóval azt el tudom fogadni hogy ez a hangja, de mi ez a lassulás mappáknál és egyéb szituációknál? HD sentinel 100% -
andromedae
tag
Sziasztok! Vettem egy 16gb os Western Digital Gold lemezt, kb 6gb a foglalt hely, jó sok fájlal, kisebb nagyobbakkal, jóval hangosabb terhelés alatt mint az eddigi WD Red lemezeim, holott a hivatalos táblázat szerint ez a méret zajban megegyezőnek kellene lennie a Red-el. De még ez a legkevesebb. Az a zavaró hogy ha egy kis ideig nem használom és belépek egy mappába akkor hangos berregő hangot ad kb 1 másodpercre és eközben meg is áll minden és amiután elmúlik a berregés akkor megjelenik a mappa, és utána már gyorsan lépked és nem berreg ha kattingatok. De miután el tellik valamennyi idő és egy másik mappára kattintok megint bellasulva berreg az első belépésnél. Ezt sokszor máskor is csinálja nemcsak mappa kattintáskor, pl fájlmentéskor, programindításkor, ekkor akkor. Ez normális? Az lehet hogy a többi merevelemez is csinált hasonlót csak épp a berregő hang miatt nem volt feltűnő, azt most nem tudom.
-
andromedae
tag
Sziasztok!
Szerintetek ez milyen jelenség?
Van egy 2009-es WD Blue 500gb-os winchesterem. Sokat hurcoltam kézben... A kondíció lement 12%-ra, a HD Sentinel azt írta 243 hibás szektor és hamarosan annyi neki. A HD Tune is megtalálta ugyanazokat ahibákat. HDD Regenerátorral sikerült feljebb vinni a kondíciót 23%-ra. Legalább 4 évig nem használtam a winchestert, a fiókban porosodott. Most beraktam 1 hónapja a gépbe ideiglenes dolgok tárolására. A kondíció maradt 23%. Aztán pár napja észrevettem hogy a kondíció 98% és csak 4 hibás szektort említ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged