- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Williams
aktív tag
válasz
jahatpersze #12346 üzenetére
Hali!
Meg tudjuk oldani a problémát. Ha aktuális még, dobj privit!
Nemtom miért ment el ennyiszer! Egér error?
-
Williams
aktív tag
válasz
Hali!
-
Williams
aktív tag
válasz
Hali!
-
Imco
őstag
válasz
Olcsobb az FDD mint a postaköltség kb.
A hirdetéses oldalon most járt le egy 700 ft-ért. -
liksoft
nagyúr
válasz
jahatpersze #12338 üzenetére
Formátuma? 320/360/720/1200 kB ?
Szerk: a lemezé és a meghajtóé is érdekes......
-
Imco
őstag
válasz
jahatpersze #11497 üzenetére
Az irásra használt alapanyag is fontos lehet, mint szempont! Szerimtem...
-
moto87
csendes tag
válasz
jahatpersze #11499 üzenetére
Jahatpersze....formázni kell!!!
Csak azért estem pánikba mert amit múltkor vettem 500gb-s winyót azt bedugtam a gépbe és már láttam is és használni is tudtam.....ezt meg meg kell formázni....
Jahatpersze nagy követ vertél le a szívemről....nagyon szépen köszöntem!tomp neked is köszi
-
Kernel
nagyúr
válasz
jahatpersze #11497 üzenetére
Régi írónál soha nem lehet tudni, hogy a lézer-LED mennyire van elfáradva, vagy egyes íróknak vannak sajátos "furcsaságai", én nem ismerem mindegyiket. Mostani SATA írókkal már kevésbé adódik probléma, sokan máig IDE-re esküsznek, nekem mindkettő ment hibátlanul.
-
Kernel
nagyúr
válasz
jahatpersze #11495 üzenetére
Tönkre nem teszi, esetleg DVD-írás közben lehetne gond, de a mostani írók pufferkiürülés ellen védelemmel vannak ellátva. Te tudod, mire használod azt a vinyót, de manapság ilyen kisméretű merevlemezt esetleg rack-fiókban érdemes tartani, backup, illetve adathordozási célokra. Ha csak ott van a gépben, de nincs használatban, folyamatosan elfűt kb. 15 W teljesítményt, magam részéről ennek nem sok értelmét látom. Ráadásul ezek a régi Quantumok erősen csapágyzajosak is szoktak lenni. Összehasonlításként, egy mai, korszerű merevlemez beéri 10 W körül, vagy kevesebbel is, kapacitást nem kell mondani...
Adatmentés szempontjából pedig két merevlemez működtetése közös tápegységről nem a legjobb ötlet, mivel egy meghibásodó tápegység mindkét vinyót akár egyszerre is tönkreteheti. Ezért a korrekt megoldás inkább egy saját tápról működő backup-HDD (külső ház).
-
Kernel
nagyúr
válasz
jahatpersze #11487 üzenetére
Ha a régi vinyón nincs adatforgalom, sem írás, sem olvasás, akkor mintha ott sem lenne, egyébként viszont sorbanállás lesz I/O kérelmek szempontjából, egyik eszköz vár a másikra, kettő egyszerre nem tud forgalmazni.
-
Kernel
nagyúr
válasz
jahatpersze #11458 üzenetére
WD-nél szokott lenni SATA 150-re korlátozó jumper (SATA1).
-
Imco
őstag
válasz
SATA-I és SATA-II között nem kell átalakitó. Szoftveresen vagy automatikusan történik.
A vinyótól és az alaplaptól is függhet. Olvass a gyártói leirásokban!
Ha az IC-7-hez keresel akkor ott lehet hogy menni fog. IC-7 max3 volt és ott müködött.
Sőt Egy IS-7-re nem régen tettem egy WD-t.
Van olyan lap ami nem megy megfelelóen a SATA-II vinyóval.Szerintem... -
Locsi
senior tag
válasz
Két típus létezik.
[SATA Hard Drive to IDE (ATA-133/100) UDMA PATA Adapter ]
[IDE (PATA) to SATA Adapter for IDE Hard Drives]
Üdv, Locsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- 500GB-os M.2 SSD-k Micron, SanDisk, Samsung Tesztelt, jó állapotban!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged