Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
Hi!
Erre a kérdésre esetleg tudtok mondani valamit, hogy csökkentsétek a tanácstalanságom?
Kösz![ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
liksoft
nagyúr
Szia!
Semmit, de semmit nem kell tenned! Sőt, ne is tegyél! Ez lesz csak jó nekem, ha esetleg véletlenül mégis meghal a drive!
Bazzzzzzzz!!!!! Sázszor... nem, ezerszer....., nem! Tízezerszer el lett mondva, BIZTONSÁGI másolatot célszerű készíteni! (Vagy én dörzsölöm a markom..... )
Valószínűleg nincs gond, de ha mégis?.......
Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik).
-
Veron
addikt
Hi!
Szóval erre senkinek sincs több ötlete? Már kivettem az energiatakarékossági beállítások közül is a HDD leállítást, de ugyanaz a helyzet? Esetleg valami tipp?
Kösz!
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Imco
őstag
Üdv! Imco
-
Imco
őstag
Kb. 50-ig jó vagy. Viszont hogy ezt megelőzd tegyél elé-alá-fölé-valahova egy coolert.
Nálam fűtómű van, de 22-23 fokosak a HDD-im és 35-nél még soha sem volt melegebb egyik sem. 1 db 12 cm coolernek köszönhető, a HDD-k előtt. Igaz ez desktop.
Laptopba is lehet hűteni csak kicsit költségesebb, és nagyobb odafigyelést igényel.Szerintem....
[ Szerkesztve ]
Üdv! Imco
-
liksoft
nagyúr
Normális. Használod, dolgozik, melegszik.
Nem normális laptopban 50-52 felett, ami nyáron bőven meglesz! Laptophűtőt már ajánlottak, így én nem. Csak laptophűtőt.
Szerk: De megkérdezhetsz mást is.....
[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
Rakd rá úgy a routerre, ahogy van, baj nem lehet belőle.
Hegyirabló: Milyen Windows és milyen merevlemez, amiről beszélünk?
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
-
liksoft
nagyúr
Ha ilyen olcsó a cucc, akkor igencsak nem mai. Ebben az esetben a tápellátás lehet a bűnös, vagyis nem a winyó alapvetően a hibás, hanem az akku, és a tápegység szűrőáramköre. Mindenképpen célszerű kideríteni a hiba pontos okát, ugyanis elképzelhető, hogy most javítható még, de "holnap" komplett laptop cseréje lesz belőle.
-
veterán
Ohh... hát én nem vagyok ám ilyen HDD guru, csak abból amit leírtál, logikusnak tűnt, h a merevlemezed hibás.
Pláne ha kipróbáltad egy másikkal, amivel meg tökéletesen működött a noti.
Mennyi ideig használtad a kölcsön-winchesterrel?
Ha elég sokáig, és úgy gondolod kizárhatsz más hibát, akkor szerezz be egy másik merevlemezt.8-10ezerért már sokkal nagyobb kapacitásúakat kínálnak.
Esetleg itt az apróban is kereshetsz, itt is van sok:
hardverapro.hu/aprok/hardver/merevlemezek/notebook_hdd_2_5/listaz.phpA merevlemez bármikor meghalhat, hiába csak 2 éves.
Amiket bemásoltál, azok nem a hibákat mutatják, csupán az adatait a lemeznek, a "S.M.A.R.T." fület nyisd meg, és itt nézd meg van-e hiba valahol:
SMART fül
Esetleg még a "Napló" is tartalmazhat információkat.A kondíció már nem 100%-os, ez épp elég ok arra, h elgondolkodjon az ember, érdemes-e kockáztatnia az adatait.
Lecseréled, aztán ennek a félig meddig hibásnak meg veszel egy USB-s külső HDD-keretet, és használhatod mobil-rackként pendrive helyett.Nem hiszem, h más okozta volna a problémát.
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
HD Sentinel mit ír ki a HDD-re?
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest