- Hívószám-hamisítás
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Helvir #26632 üzenetére
Ebben inkább mások fognak. Én kivett drive-ok mentését végzem, így a beépítettnél a környezet ismeretében sincs halvány lila gőzöm sem, hova nyúlnék. Mivel a drive hiányát említetted, azért javasoltam, az AHCI próbát. Ilyen távolságról az én tudásom ehhez már kevés lesz.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Helvir #26630 üzenetére
Sajnos a DM8 belenyúlt oda, ahova nem lett volna szabad. (Kb 4 éve mindenki menekül tőle, mert ezt csinálja. Nem gondoltam, hogy még életben lehet találni a neten.) Ilyenkor a mentés idejére a HDD-t ki kéne venni, mert az adatok fontosabbak. Utána lehet "bűvészkedni", de jobb és stabilabb az install. Ha a Live rendszerek nem látják a drive-ot, akkor ott a SATA illesztésnél lesz a gond. Vagy azért mert AHCI módban van, vagy azért mert nem. Ezt kéne megpróbálni átállítani, és utána próbálni Live rendszerrel. Viszont a HDD-re írni, particionálni míg az adatok nincsenek biztonságban, szigorúan tilos!
Azért halkan megkérdezem, ha a HDD jó volt, csak a pendrive nem, akkor miért engedted, hogy bármit is csináljon a HDD-vel? Még kérdezte is, hogy mehet-e?
-
válasz
Helvir #26598 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Partition Magic 8.0 progit, már ha lehet vele " Pen DRIVE USB " -s dolgot csinálni / kezelni.. én régen HDD -hez használtam és tökéletes program.
Lehet vele , törölni, új patriciót csinálni (több fajtát) , formatálni , aktíválni, stb...
Remélem segítettem, ha nem kérlek nézd el nekem !
L
-
válasz
Helvir #26540 üzenetére
2TB -os HDD ha jól látom?
92(96) hibás szektornál én lefuttatnám a helyedbe "HDD Regenerator" progit , de ha garanciális akkor kérheted az "adatok mentését" a szervízbe / boltba ahol vetted. (elvileg)Én éjjel lefutattam a progit és a legelején volt a hiba (ezért kattogott indulásnál) , 16 hibás sectort talált és azt recovery s most tökéletesen működik (minden adathoz hozzáfértem rajt)
Sok szerencsét ! 1 próbát megér a dolog !
(Service -be mindenképp vidd el !)
L
-
válasz
Helvir #26531 üzenetére
HDD Sentinel képet látva többet tudnék mondani, de elvileg az általad említett 14% -al már elviheted, főleg ha Garis a termék. (1 próbát mindenképp megér, ne habozz elvinni!)
Az biztos, hogy jobb nem lesz, a bad sectorokat a program (HDD Regenerator) csak "áthelyezi" és nem használja a rendszer, de azzal sokat nem nyersz ha csak 14% -os , jelenleg a HDD
L
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest