- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
#98874880 #25665 üzenetére
Szia!
Én nagyon régi, alaplapi cuccokkal dolgozom (még 98 is megy rajtuk ha kell - és kell a munkához), így csak saccolni tudok. Ahogy nézem, a video combos, de nem csúcsmodell. Így az kér plusz tápot, de van aki többet is kér. Az alaplap sem lehet egy túl takarékos darab. Ettől függetlenül elméletileg bele kéne szerintem férnie. Viszont a Hitachi a tápra, annak zavaraira, induláskori feszültségesésre iszonyúan érzékeny. Így a tűrésen belüli változó értékű tápellátást elviseli, viszont annak a változásán nem tolerálja. Aki Hita HDD-t használ, jó, ha teljesítmény tartalékkal készül a tápellátásban, valamint egy ágra csak egy eszközt köt, és azt is a táphoz legközelebbi csatira.
Tudom, ezek általános dolgok, de ennél többet sajna nem tudok segíteni. Viszont ezek segítségével tudsz tervezni (esetleg belül átkötözgetni), és újra tesztelni. Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Home server / házi szerver építése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest