- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsekó
addikt
válasz
rickeyboy #24965 üzenetére
EARS-el működik, szerintem az újabbakkal is. Ha mégsem (régi wdidle nem ment, de az 1.05 az jó), akkor visszaállítod 8 sec-re és áramtalanítod, ez visszaállítja az eredeti állapotot. Garivesztéssel nem jár, mert ez egy értéket állít nem firmware-t frissít, Bármikor módosítható, a ph cikk hibás. A /R sem resetel, hanem kilistázza a jelenlegi állapotot (Report).
Még két dolog, ami fontos:
1. A gépre rákötött összes WD vinyón egyszerre hajtja végre a kiadott parancsot, azaz ha nem mindet akarod állítani, akkor azokat húzd le. Más márkájú vinyó maradhat, mert azt felismeri, hogy nem WD és nem csinál velük semmit
2. /R parancs, majd /D (disable), majd /R parancs megint ellenőrzésképpen, hogy mit tudott állítani, és ha disabledet ír ki, akkor jó minden, ezután gép KIKAPCSOLÁS, és NEM reset. Az állítás után muszáj áramtalanítani, mert különben elkezd össze-vissza kattogni a vinyó. A /D helyett ki lehet adni a /S 300-at is, ez ugye 5 percre rakja az időt, ez ízlés kérdése, én kikapcsoltam. -
rickeyboy
csendes tag
válasz
rickeyboy #24808 üzenetére
Fejlemények.
Úgy egy napnyi tesztelgetés, próbálgatás és fejvakarás után (felpörgésre 2-3sec várakozása volt nemcsak hosszabb szünet utáni fájlnyitáskor, hanem filmvágás közben is aktívan használt fájl esetén, ráadásul elég ritkán előjövő jelenségként, hogy ne legyen egyszerű azt rávágni, hogy ez tuti rossz), arra jutottam, hogy megpróbálom becseréltetni. És ekkor jött a felismerés a régi jó mellé rakva, hogy matrica totál más, a pici betűs típusszám nem is egyezik, mert ez HD204UI/VP4
ami a http://hardforum.com/showthread.php?t=1692761 szerint nem is igazán asztali gépekbe szánt verzió?
Amúgy a cég jó fej volt és simán cserélte, WD20EARX lett belőle, minthogy az összes samsungjuk már ez a verzió.Most viszont bajban vagyok és teljesen összezavarodtam a sokféle itt-ott fellelhető tanács okán, és segítséget kérnék attól, aki eléggé PRO-nak érzi magát a témában hozzá.
Fejparkolásos típusgondra kéne megoldás attól, aki pontosan ezzel a típussal találkozott már és próbálta.
- WDIDLE3.EXE-t írnak, ami nem tudom, jó-e a WD20EARX-hoz, és valami garivesztést is emlegettek itt-ott?
- Meg a HDD sentinelnek a figyelésre beállítását, ami időzített gépbekapcsoláskor nem fog tudtommal magától elindulni.Előre is köszönöm, ha valaki tud valami biztosat írni vagy linkelni máshol korábban már elhangzott helyes megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest