- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
jancsiii #16945 üzenetére
Bocsi, akkor kevertelek valakivel.
Ha RAID előtt jó volt, akkor a gond az, hogy a felület nem tiszta, a RAID-hez tartozó információ még rajta van. Gyári tesztprogram teljes felülettel törlés, majd utána érdemes próbálkozni. Szerintem a partíciós táblában (esetleg utána pár szektor), vagy a drive utolsó szektorai a ludasak ezért a viselkedésért. Ott lehet olyan adat, ami a BIOS-t megkavarja.
-
liksoft
nagyúr
válasz
jancsiii #16938 üzenetére
Remélem Intel chipset az amire tetted, egyedüliként, és CD-ről indítottál rendszert. Szintén gondolom, hogy a BIOS-ban AHCI és egyéb "nyalánkságok" kikapcsolva.
Ha nem, akkor gondold végig, kompatibilitás miatt hány variációra kéne a gyártóknak felkészülni (elárulom - lehetetlen). Így "lecsupaszított" rendszerben lehet csak drive tesztelést végezni.
Az is lehet, hogy a te notidban be lett kapcsolva egy password, ami akár automatikusan megy. Ha igen, akkor nem kér Tőled jelszót, de a notihoz hozzápárosította a drive-ot. Így máshol nem fog elindulni. A notiban meg driver hiánya miatt nem tudsz telepíteni újabb rendszert.
Valahol a fentiekben bújhat meg a valós oka a gondodnak, sok sikert a kibogozásához.
-
jancsiii
tag
válasz
jancsiii #16887 üzenetére
Szóval kipróbáltam másik gépben a winyót nem jutott el a bios betöltéséig,meg állt.
Viszont egy másik gépben és az enyémben csont nélkül tudok rá xp-t telepíteni,viszont vista és w7 semmit nem talál továbbra sem.
Az aida 64 azt írja hogy fat32/ntfs fájlrendszer van rajta
Továbra is működik rendesen sebessége is jó és a hdd tesztek sem találnak rajta hibát!
Firmware-t nem találtam hozzá.
Lassú formázással leformáztam 2x-is.
A seagate buheráló progijai, viszont szintén nem látják a hdd! -
Imco
őstag
válasz
jancsiii #16813 üzenetére
Nem biztos, hogy látványos gyorsulást fogsz elérni amíg pl q6600 a CPU-d.
Sajnos sok mindenen múlik a sebesség. A játék, home felhasználásban, nem is domborodik ki a raid ha nem erre optimalizáltad a gépet. Kevés memória, gyenge proci, lassú alaplap mind buktatója lehet a projektnek. A másik bibi, hogy nagy valószinűséggel a raid 0-ra szavazol ami gyors. Viszont nincs adatbiztonság, és a 2 HDD csak és kizárólag együtt létezhet.Szerintem...
-
liksoft
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest