- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
jancsiii #16945 üzenetére
Bocsi, akkor kevertelek valakivel.
Ha RAID előtt jó volt, akkor a gond az, hogy a felület nem tiszta, a RAID-hez tartozó információ még rajta van. Gyári tesztprogram teljes felülettel törlés, majd utána érdemes próbálkozni. Szerintem a partíciós táblában (esetleg utána pár szektor), vagy a drive utolsó szektorai a ludasak ezért a viselkedésért. Ott lehet olyan adat, ami a BIOS-t megkavarja.
-
liksoft
nagyúr
válasz
jancsiii #16938 üzenetére
Remélem Intel chipset az amire tetted, egyedüliként, és CD-ről indítottál rendszert. Szintén gondolom, hogy a BIOS-ban AHCI és egyéb "nyalánkságok" kikapcsolva.
Ha nem, akkor gondold végig, kompatibilitás miatt hány variációra kéne a gyártóknak felkészülni (elárulom - lehetetlen). Így "lecsupaszított" rendszerben lehet csak drive tesztelést végezni.
Az is lehet, hogy a te notidban be lett kapcsolva egy password, ami akár automatikusan megy. Ha igen, akkor nem kér Tőled jelszót, de a notihoz hozzápárosította a drive-ot. Így máshol nem fog elindulni. A notiban meg driver hiánya miatt nem tudsz telepíteni újabb rendszert.
Valahol a fentiekben bújhat meg a valós oka a gondodnak, sok sikert a kibogozásához.
-
jancsiii
tag
válasz
jancsiii #16887 üzenetére
Szóval kipróbáltam másik gépben a winyót nem jutott el a bios betöltéséig,meg állt.
Viszont egy másik gépben és az enyémben csont nélkül tudok rá xp-t telepíteni,viszont vista és w7 semmit nem talál továbbra sem.
Az aida 64 azt írja hogy fat32/ntfs fájlrendszer van rajta
Továbra is működik rendesen sebessége is jó és a hdd tesztek sem találnak rajta hibát!
Firmware-t nem találtam hozzá.
Lassú formázással leformáztam 2x-is.
A seagate buheráló progijai, viszont szintén nem látják a hdd! -
Imco
őstag
válasz
jancsiii #16813 üzenetére
Nem biztos, hogy látványos gyorsulást fogsz elérni amíg pl q6600 a CPU-d.
Sajnos sok mindenen múlik a sebesség. A játék, home felhasználásban, nem is domborodik ki a raid ha nem erre optimalizáltad a gépet. Kevés memória, gyenge proci, lassú alaplap mind buktatója lehet a projektnek. A másik bibi, hogy nagy valószinűséggel a raid 0-ra szavazol ami gyors. Viszont nincs adatbiztonság, és a 2 HDD csak és kizárólag együtt létezhet.Szerintem...
-
liksoft
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vallás
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő