- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jancsiii
tag
válasz
liksoft #16939 üzenetére
Kipróbáltam az intel chipset-en és a gigabyte sata chipset-jén is. 3éve ez a lapom van soha nem adtam neki jelszót,tehát nincs. Nem noti. Az előzményekben írtam,hogy egy másik ui. seagate működik benne rendesen. Természetesen a sata-k ide módban mennek és ahci sincs bekapcsolva ,valamint. A lecsupaszított rendszerben (lap,proci,ram,vga,táp,hdd) sem találja az oprendszer ,egyik sata vezérlőn sem ezt a vinyót a másik 3-at pedig igen(egyessével próbálva). Az xp-t kivéve ,az tökéletesen kezeli.
Minden képpen a hdd szoftverére gyanakszom,amit úgy szeretnék megoldani,hogy lecserélem egy másikra. De nem találok semmit progit amivel megtudnám tenni.
Valamint dos módban sem tudom ezt a hdd-t kezelni,egyedül más hdd-re telepített oprendszerre csatlakoztatva működik kifogástalanul!
Ha nem 30 napos lenne meg 7k forint már rég kihajítottam volna.
Ez volt az utolsó,hogy ilyen vackot hoztam a portára,pedig tudtam,hogy nem kéne mert jártam már meg ilyennel.
Az ezeréves wd-im még mindig hibátlanul,csendben és jól működnek pedig már agyon torrenteztem mindet.
Mellesleg ez a probléma akkor kezdődött mikor raid 0-ból vissza lett állítva "sima" üzemmódba a 2 seagate. -
jancsiii
tag
válasz
jancsiii #16887 üzenetére
Szóval kipróbáltam másik gépben a winyót nem jutott el a bios betöltéséig,meg állt.
Viszont egy másik gépben és az enyémben csont nélkül tudok rá xp-t telepíteni,viszont vista és w7 semmit nem talál továbbra sem.
Az aida 64 azt írja hogy fat32/ntfs fájlrendszer van rajta
Továbra is működik rendesen sebessége is jó és a hdd tesztek sem találnak rajta hibát!
Firmware-t nem találtam hozzá.
Lassú formázással leformáztam 2x-is.
A seagate buheráló progijai, viszont szintén nem látják a hdd! -
jancsiii
tag
Sziasztok!
Van a gépembe 2 egyforma sata II-es seagate hdd,egy sata II-es wd, és egy sata-s dvd író.
A gondom az hogy az egyik seagate vinyót az istennek sem találja meg a w7 telepítő (egyik verziója sem).
Le vannak formázva,sata kábelt cseréltem,és egy csomó teszt progival megnéztem,hogy mizu,minden jó és szép .Egyébként az egyik seagate 12 napot a másik 30 napot üzemelt idáig.
Lap,w7,hdd a gond szerintetek?Ha csak azt az egy hdd hagyom rákapcsolva a lapra akkor sem látja,egyik sata csatin sem.
-
jancsiii
tag
válasz
liksoft #16812 üzenetére
Igen erre én is gondoltam de alaphangon,használtan is 40k, és mi lenne ha 2 hitachi sata II raid-elnék ,hagyományos hdd-t az csak 14k újonnan? Az mennyivel lenne jobb? Olvasgatom én itt a teszteket de nem sokat mondanak a grafikonok. Gyakorlatilag lehetne jelentős gyorsulást elérni az opr. betöltődési és játékok betöltési idejében?
-
jancsiii
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan winyót ajánlani ami jóval gyorsabb mint az átlag sata II-esek és elérhető árú. A wd raptort ismerem a többi típusról fogalmam nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest