- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazs84
csendes tag
válasz
ddanger #44842 üzenetére
Szia
Mondom az én történetemet nagyon hasonló. Adott egy vadonatúj laptop, benne egy 1TB hdd-vel. Vette, egy WB 120GB SSD-t és a noti vinyót kiraktam a dvd helyére bővítő keretbe és az uj ssd-t pedig a belső volt 1TB helyére. Eddig ugye minden ok Win 10 telepítése pipa elsőre, hiba nélkül. Utána nem látom az 1TB vinyót. Lemezkezelőben látszik, adok neki betűt és utána látszik már sajátgépben is. Amennyiben kikapcsolom vagy újraindítom megint csak lemezkezelő és betű hozzáadása után látom. Adatok és minden más látszik rajta. A legfrissebb asus driverek fenn, bios frissítés megvolt. Linux live pendrive látja a WD vinyót, adatot ír és olvas mint a win is ugye ha lemezkezelőben adok neki betűt. Linux alatt ha formázom NTFS-re akkor win alatt még minidig nem megy. A Win 10 pedig legális gyárilag (laposhoz volt) és legfrissebb mert autómatán hagytam magát frissíteni. Ja és a dvd helyére a beépítő keret koling 4500Ft és nem gagyi pcx-es.
Valakinek van még ötlete, én még most egy win 7 telepítőt csinálok és megnézzük ott mi lesz, mert szerintem ez szoftver nem hardver, akkor a Linux sem látná.
-
King Unique
titán
válasz
ddanger #44863 üzenetére
Pontosan melyik frissítés okoz ilyet, mert én eddig nem tapasztaltam
De majd lecsekkolom jobban. Igaz én általában nem is a beépített hulladék lemezkezelővel partícionálok, hanem eleve külső programokat használok. -
King Unique
titán
válasz
ddanger #44859 üzenetére
Használok Win10-et, aszem a legújabb 10586.494 Threshold 2 build van fent, de ilyen hibát nem tapasztaltam. Illetve másoknál a fentebb említett
automount
általában megoldotta. Igaz, nálam rendszerint csak 1 db partíció szokott lenni az adattárként használt 2,5" külső vinyókon. Bár most bekerült külső házba egy laptopból kivett rendszerlemez is, amin eleve több partíció van. Viszont, amikor csatlakoztattam volt mindegyiknek betűjele Win10 alatt is.Mindenesetre köszönöm, hogy megosztottad, legalább már ezt is tudjuk.
-
King Unique
titán
válasz
ddanger #44842 üzenetére
Üdv!
Lemezkezelőben van mind2 partíciónak betűjele, mert lehet csak hozzá kéne rendelni? Illetve a HDD állapotát meg pl. a HDS programmal lehet lecsekkolni. Valamint, mivel 2,5" külső HDD-ről van szó, így nem árt a stabil tápellátásra is odafigyelni —► PC-n hátlapi USB-port / USB 3.0 port / USB Y kábel használata javasolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest