- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
bandiras2 #54070 üzenetére
Épp nemrég lett itt n+1-edk alkalommal újra kitárgyalva, linkelve hogyan lehet tiltani, lásd HDS-nél a lemezek leállásának akadályozása funkciót...
+ Egyes WD HDD-knél adott a gyártó saját szoftvere, ami témának van is külön topikja, viszont awididle3
program alapértelmezetten a fejparkolás kikapcsolásához való, nem pedig az indulások / leállások számának mérsékléséhez. -
parkolo35
csendes tag
válasz
bandiras2 #4636 üzenetére
Szia
Köszönöm, hogy válaszoltál. Szóval ez egy server vinyó, jumper nincs rajta, seagate tesztelőt javaslatodra letöltöttem, teszteltem, hát egykicsit elkeseredtem... Folyamatosan setor hibákat talál. Ugy az 500-ik reparing után azt mondtam elég, nem küzdö többet vele, vissza a feladónak. Köszönöm a segítséget
-
liksoft
nagyúr
válasz
bandiras2 #4640 üzenetére
Azt hiszem, tényleg nem érted.
A fényképen látható rendszert deszkamodellnek szokás hívni. Vagyis fejlesztési fázisban lévő berendezés. De a végleges NEM lehet ilyen! Lustaság ide vagy oda! Tessék tisztességesen dolgozni. 5-10% plusz munkával rengeteg hibalehetőségtől óvod meg magad.
Ha pedig ez az erősítő már régóta a géped része, nem értem miért nem rögzítetted az alsó pozícióban, külön alul elvezetett 230-as kábelezéssel. Egy tápegység cseréje nem feltétlenül jár a gépen belüli átrendezéssel és rendetlenséggel.
Amíg meg nem oldod a megfelelő kábelezést, rögzítést és érintésvédelmet (szigetelő szalag nem az), nincs értelme visszatérni a gép stabil működéséhez.
Ha csak 12V kell az erősítőnek, akkor azt a 12V-os ág 2-3 lépcsős LC szűrésével meg lehet oldani. Nem szükséges külön táp.
-
liksoft
nagyúr
válasz
bandiras2 #4631 üzenetére
Szia!
Ez szép! Csak azt nem értem, hogy az a kiegészítő tranzformátor minek van ott, valamint a tápkábelek vezetésénél miért nem használsz kábel kötegelőt.
De az is eszembe jutott, ha ennyire elektronikai profi vagy, akkor a tápkábeleket megfelelő hosszúságúra alakíthatnád.
Vagyis ez az eszement kuszaság NEM törvényszerű. A kiegészítő 230V-os rendszer érintésvédelmét már nem is merem feszegetni.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Szerk: Most látom, a 230V-os vezetéket (kék) a billentyűzettől vezeted a ház első részébe a videokártya alatt? Hát így stabil rendszert soha az életben nem fogsz kapni! Olyan szórt zavar jelenik meg a házon belül, amit semmi nem visel el! A tápegység külön doboza nem csak az érintésvédelem miatt van, hanem árnyékoló szerepű is!
-
liksoft
nagyúr
válasz
bandiras2 #4618 üzenetére
Az új táp ismeretében ötletnek már csak két dolog maradt. Vagy BIOS, vagy alaplap. Ha jól értelmezem, a drive-ok detektálása sem működik már hibátlanul. Ennek lehet software (BIOS) vagy hardware (controller) oldala is. BIOS default-ot próbáltál már? (Esetleg elemet kiveszed, a CMOS-t törlöd (jumper szokott lenni), majd elem vissza, default beállítás, dátum, idő, start.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Bittorrent topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 990 Pro 1TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest