- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
parkolo35
csendes tag
válasz
bandiras2 #4636 üzenetére
Szia
Köszönöm, hogy válaszoltál. Szóval ez egy server vinyó, jumper nincs rajta, seagate tesztelőt javaslatodra letöltöttem, teszteltem, hát egykicsit elkeseredtem... Folyamatosan setor hibákat talál. Ugy az 500-ik reparing után azt mondtam elég, nem küzdö többet vele, vissza a feladónak. Köszönöm a segítséget
-
parkolo35
csendes tag
sziasztok
Szóval, kaptam egy winchit, 400 gb sata 1, seagate, model st3400832ns. Állítólag új. Segítsetek, mert kifogytam az ötletekből. Berakom a gépembe: 775dual-vsta alaplap 1.5ghz-s sata-s csatijára, próbáltam felrakni a win. xp prof-t. Elkezdi formázni, vagylegalábbis azt gondoltam, de miután egy félóra mulva is neminult a sárga csík már gyanakodni kezdtem... leálítottam. Van egy vistám, gondoltam hátha, az meg látszólag megformázta de a programbetöltés nem indult. Hdd sentinel azt mondta 100%-os, a particion magice meg, hogy 1024 cylinderes és nem akarja kezelni. Teljes képzavar, ennyire nem értek hozzá! Hogyantudné már végre egy op.rendszert felvarázsolni, segítsen valaki!!!!! -
parkolo35
csendes tag
sziasztok
Szóval, kaptam egy winchit, 400 gb sata 1, seagate, model st3400832ns. Állítólag új. Segítsetek, mert kifogytam az ötletekből. Berakom a gépembe: 775dual-vsta alaplap 1.5ghz-s sata-s csatijára, próbáltam felrakni a win. xp prof-t. Elkezdi formázni, vagylegalábbis azt gondoltam, de miután egy félóra mulva is neminult a sárga csík már gyanakodni kezdtem... leálítottam. Van egy vistám, gondoltam hátha, az meg látszólag megformázta de a programbetöltés nem indult. Hdd sentinel azt mondta 100%-os, a particion magice meg, hogy 1024 cylinderes és nem akarja kezelni. Teljes képzavar, ennyire nem értek hozzá! Hogyantudné már végre egy op.rendszert felvarázsolni, segítsen valaki!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- Autóhifi
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- 3D nyomtatás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest