- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
rocket #16550 üzenetére
Sorry, megbántani Senkit nem akartam.
Ugyanakkor nem tudok napirendre térni felette (egyre kevésbé), hogy az egyre inkább számítástechnikára épülő világunkban pont ennek az eszköznek a hibáit, kezelését, értékét, stb... nem tanítják, illetve nem érdekel rengeteg embert. (Sőt, egyenesen felháborít, időnként milyen a hozzáállás a biztonsághoz ott, ahol a legtöbbet tudnák tenni. Ma CSAK a profit számít.) Sajnos szakmai ártalom, hiszen hetente több alkalommal kell elmagyaráznom, hogy archiválás nélkül vakrepülés amit sokan csinálnak. Így jártak. Elvesztették a gyerek születési képeit. A meghalt szülőkről a videót, stb... És ezt elmondani NAGYON-NAGYON rossz érzés. Azt, hogy nincs tovább. Hidd el, nem CSAK a pénz amiért csinálom.
Visszakanyarodva. Ha több esetben sem működik valami amit nem javítanak a világon sehol (15 évvel ezelőtt volt aki javította itthon is), akkor ott nincs mit tenni. Ha garanciás, érvényesíteni kell. Ha nem, akkor kuka, vagy dísz, esetleg oktatási eszköz. Szemléletváltás is kell, hiszen egy eszköznek az árát a garanciaidőn belül meg kell termelnie (fizikailag, vagy érzelmileg). Sajnos a mai keresetek mellett sokan ezt nem TUDJÁK megengedni maguknak.
-
Thrawn
félisten
válasz
rocket #16540 üzenetére
Hát igen, az a HDD már csak levélnehezék jó, nem csoda, hogy nem sikerült a formázás. Mondanám, hogy ereszd rá a HDD Regeneratort, de már az is csak rontana a helyzeten és meg is őszülnél mire átnyálazná a vinyót.
liksoft: Nem tudta, hogy ennyire döglött, most derült ki
-
band1103
őstag
válasz
rocket #13527 üzenetére
Én mikor nem használtam 5 percig szépen elaltatta a WD HDD-t (tehát nem a gépet csak a HDD-t) de nem tűnt el a rendszerből csak leállt. Mikor beleböngésztem a tartalmába kisvártatva felpörgött és mintha mise történt volna használtam tovább. Tehát ezzel nekem nem volt gondom.
Merthogy ha jól értem a google fordítót akkor azt ecseteli hogy hogyan kapcsoljuk ki a HDD alvását tehát hogy a HDD ne kapcsoljon ki egy idő után.
Ez viszont szerintem neked lenne megoldás. Lehet hogy neked már a sima HDD lekapcsolás is gondot okoz. De mivel azonos az os.-ed az enyémmel ezért gyanakszom most már én is mint Imco az os.- alaplap kommunikációs rendellenességre, mert nálam nincs olyan hibajelenség mint nálad de gondolom más az alaplapod is. -
v3g374
tag
válasz
rocket #13526 üzenetére
Aha 1 particiosra formaztam, eloszor eszre se vettem hogy valami baj van, mert csak mentettem at ra tobb hddrol az anyagot, aztan mikor tobb mint 500gigat atmentettem csak talalomra beleneztem es jonagyot koppantam. Az egesz napom elment ezzel.
Ma mar nem foglalkozom vele mert csak felidegesit. Holnap megprobalok szerezni egy masik sata kabelt, ha az se segit megprobalom a WD progit, de ha ugy se mukodik akkor vegleg el vagyok veszve... -
band1103
őstag
-
band1103
őstag
válasz
rocket #13509 üzenetére
Igen. Nálam a HDD-n minden partíció és adat megmaradt tökéletes állapotban csak maga a HDD tűnt el stand by -ből való élesztés után. És persze random. De ha bekapcsolt aktív állapotban ki majd be dugtam az adat csatlakozót akkor újra előjött a HDD minden adatával együtt. Bármely kábellel bármely aljzatban bármely csatlakozóval.
-
band1103
őstag
válasz
rocket #13507 üzenetére
"Azert az ilyen esetben szokasos dolgokat kiprobalom, masik tap agra kotom, masik sata kabel, es masik sata port az alaplapon."
Megvolt, megvolt megvolt... De mint mondottam, ugyanazzal a csatlakozókkal és hw elemekkel használtam előtte a másik 2 HDD-t is mint most ezt az egyet. WD fake?
Ja és fontos hozzátenni hogy a jelenség nálam RANDOM! Van mikor előjön van mikor nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung QVO 4TB - 100/100
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest