Új hozzászólás Aktív témák
-
Heffi
őstag
válasz
King Unique #41977 üzenetére
Már írtam neki és várom a válaszát.
Ha hamis a cucc, akkor szétkapom és belenézek mit rejt a belső.
Ez egy ilyen peches hétvége, nem csak a merevlemez, de a Lumia 925-öm is kimúlt, bár az valóban garis még.
-
Heffi
őstag
válasz
King Unique #41975 üzenetére
A sentinel sem indul el, amíg a géphez csatlakozik a lemez.
-
Heffi
őstag
válasz
King Unique #41973 üzenetére
A kinézet stimmel.
Programokra nem emlékezem, mert azokra nincs szükségem, így rögtön formáztam.
Az sem biztos, hogy a lemez ment tönkre, lehet a rack hibásodott meg.
WD appot nem ismerek és nem próbáltam.
-
Heffi
őstag
válasz
King Unique #41971 üzenetére
De lehet, hogy az. Az eladó nem jelentkezett be ebben az évben, szóval a felé való reklamációnak nem sok értelmét látom.
Ami az általad linken képen látszik, nekem nincs ott semmi.
-
Heffi
őstag
válasz
King Unique #41968 üzenetére
Itt vettem a hardveraprón bontatlanul tavaly augusztusban.
A dobozon van egy hologramos matrica: artisjus - Külső HDD- RA528387 (ez a szerzői jogdíjjakkal kapcsolatos)
A doboz alján van egy ilyen szám: 4001-706248-010, de erre nem talált semmit a WD támogatási oldala.
A rack házán nincs semmi azonosító, olyan mintha nem is lett volna rajta sosem, csak egy üres bemarás 1x5 cm.A hiba az, hogy ugyan felpörög, de sem USB 3-n, sem 2-n nem látja 3 gépből egy sem, sőt "fagyasztja" a gépet (pl lemezkezelő nem tölt be), amíg nem húzom le a kábelét.
-
Heffi
őstag
válasz
Feketelaszlo #41966 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Heffi
őstag
Üdv Urak!
Van egy majdnem 1 éves WD My Passport Ultra 500 GB-s külső merevlemezem, ami mától nem működik.
Sem a dobozon, sem a külső házon nem találtam egyedi azonosítót, ami alapján kideríthetném, hogy a dobozon feltüntetett 3 év gyártói garancia érvényesítésére van-e lehetőségem.
Egyébként tudtok ajánlani valakit, aki a garanciáztatást intézi a WD felé?
Köszi!
-
Heffi
őstag
Hello!
Win-es topikban már kérdeztem, de nem kaptam megnyugtató választ a problémámra:
Mi ez az MSR partíció az egyik merevlemezemen, amit a win telepítő lát, de a lemezkezelő nem?
-
Heffi
őstag
válasz
djculture #34846 üzenetére
Közben áttettem a saját számítógépembe és szerencsére ebben már felajánlotta az importálást, amit sikeresen megcsináltam. Most valahova el kell szortíroznom 700Gb anyagot. Ha megvan visszateszem az eredeti pc-be és alaplemezzé alakítom. Most hogy újra láttam a tartalmát nagy kő esett le a szívemről.
Azért köszi a segítő szándékot!
-
Heffi
őstag
Szép estét!
Gyors segítségre lenne szükségem.
Adott egy gép, aminek az alaplapja raid módban volt használva. Az oprendszer egy raid0 kötet volt, amiből az egyik ssd meghibásodott. A fájlokat tartalmazó 2TB-s HDD nem volt kötetnek a része, de ha jól emlékezem régebben volt melette egy ikertesó és a két lemezen volt egy 500 GB körüli tükrözött partívció. Az egyik HDD, már régen elhalálozott, de amelyik a gépben maradt, működött rendesen.
Most Új SSD-re újraraktam a win7-t, az alaplapon a sata módot AHCI-re állítottam elötte raid-ről. Telepítés után azonban a HDD-ről nem érem el az adatokat és ki leszek nyírva, ha nem hozom helyre. Lemezkezelőben azt írja hogy:
Lemez0
Dinamikus
ÉrvénytelenHa jobb klikkelek rajta opció a "konvertálás alaplemezzé" eset. Ilyenkor elérhető lesz a merevlemezen lévő 700 GB körüli anyag, vagy sem?
Mi a megoldás, hogy megmaradjon a HDD tartalma?
-
Heffi
őstag
válasz
Mezga Aladár #28721 üzenetére
Köszönöm!
-
Heffi
őstag
válasz
Mezga Aladár #28717 üzenetére
kicsit bővenbben, ha kérhetem
-
Heffi
őstag
Üdv!
Ha lemegy a gépem alvó állapotba, vagy ha a merevlemez kikapcsolása hamarabb következik be mint az alvó állapot, akkor eltűnik az eszközök közül a HDD-m. Itt bővebben írtam róla.
Az intel rapid tárolási szoftver már úgy írja ki, hogy "Belső üres 1. port", míg újra nem indítom a gépet.
Másik alaplapnál (asrock h77m itx) nem csinált ilyet a gép.Esetleg ötlet?
-
Heffi
őstag
-
Heffi
őstag
Sziasztok!
A mai nam ne az én napom, az már biztos.
A laptomon neteztem és kerestem egy progit a telefonomhoz. Azt hittem megtaláltam, de valami brutális vírust telepítettem a gépemre 2 mp alatt. Amikor előugrott egy ablak, hogy fenyegetéseket talál a gépemen..., a vírusírtó és a műveletközpont "x"-elve, rendszervisszaállítás hazavágva, tudtam hogy baj van. Szerencse, hogy az xp ott volt egy másik partíción, gyorsan átmentettem a lényeges dolgokat egy mobilrackre és format C. A win 7 nem települ fel erre a partícióra. Ezek után töröltem az öszes partíciót és újakat hoztam létre a win7 telepítővel. Az XP-t fel tudtam tenni, de a 7-st félig, azaz amikor telepítés közben újraindul, már nem tud betölteni.
Szerintem még valami van azon a lemezen (Seagate momentus 7200 Gforce-s noti vinyó), ami kiszúr velem.
A particion magic 8-al is próbálkoztam, de az "bad"-nek látja a vinyót, és csak a korábbi partícionálást tüntette el, javítás címén, mást nem tudott kezdeni vele.
Valaki tudna ajánlani valami progit, amivel teljesen szűzre todom formázni ezt a vinyót, hogy tényleg minden eltünjön róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Robotporszívók
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Spórolós topik
- Mass Effect
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged