Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
A progit nem használom, így nem tudom, hogy gond-e a chipset hibás felismerése.
A WD felületi adatrögzítése talán nem annyira kiélezett mint a Samunál. Viszont a WD más, a működési stabilitásban gondot jelenthető munkafázist kihagy a gyártás során (sigle servo - Samu full servo). Adatmentéses szempontból (sajnos minden mentése lehetetlen, így ennek bekalkulálása a használatban mára célszerű) a Samu nagyságrenddel jobb. A felületek, fejek strapabírása jóval jobb, a csereszabatosságot nem is említem, mert a WD-nek az nincs.
Vagyis amíg a WD megy, lehet, hogy jobb választás, de adatot nem érdemes mentetni róla.
Mindent egybe vetve én a Samut jobban szeretem. Megoldották a folyamatos fejlesztést is. (Ez jó mondat volt. Hiszen mindenki fejleszt. Csak nem mindegy hogyan.)
- Hitachi (IBM), Seagate, Toshiba kialakít egy típust melyet a tervezés során jól megnyúz, majd azt gyártják.
- WD tervez, gyárt, majd továbbfejleszt. De csak ott, ahol a hibaszázalék egy bizonyos küszöböt átlép. Ebbe a küszöbbe a menthetőség nem számít bele (egyelőre)!
- Samsung tervez, gyárt, és a garancia alapján ahol csak lehet korrigál a következő szériánál.Természetesen mindenkinek figyelembe kell vennie a piaci árharcot és a részvényesek éhségét.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530 Már csak 2db.van
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- SSD-k 500gb - 1TB - 2TB
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest