- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
liksoft #41983 üzenetére
Egy dolgot jó lenne, ha megértenél végre.
Az internetes fórumok alapvető célja nem az üzleti vállalkozások érdekeltségének kiszolgálása, hanem az egymásnak való segítés, tapasztalatok önzetlen átadása. Nyilván ésszerű határokon belül, a kockázatokra való figyelmeztetés mellett.
Figyelmeztetést odaírtam, vagy nem?
Szerinted ezeken a szakmai fórumokon ki nincs azzal tisztában, hogy a HDD érzékeny a porra?
Kinek írod ezeket a kéretlen információkat? Számomra biztosan felesleges, nem tegnap kezdtem.
esély sincs a mentésre, hiába hibátlan minden más.
Mondod te, hiszen üzleti érdekeid fűződnek ennek a hitnek a fenntartásához. A valóság azonban néha mást mutat:
https://www.youtube.com/watch?v=F5Y7BniaRXg
https://www.youtube.com/watch?v=WNJqTPutrJ4
stb. lehetne folytatni a sort.
Előbbi hozzászólásomnak sem kellett volna megszületni, ha múltkor nem veszem zokon, amit írtatok nekem, a "kártékony" hozzászólásomról. Ami inkább számodra és a másik érdekelt adatmentő társad számára volt kártékony. Nem az itteni fórumozók számára.
15 év fórumozás után sem te, sem más nem fogja az én hozzászólásomat kártékonynak nevezni. Ha mégis, annak következménye lesz.
Tehát dönthettem volna úgy is, hogy az előző hozzászólást nem írom meg. Miért is rontanám mások üzletét?
De nem. Amíg nem szálltok le rólam ezzel a szakmai trollkodással, addig én sem fogok ilyenre tekintettel lenni. Maradnék inkább a fórumos közösség támogatása mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Filmvilág
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő