Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz liksoft #27539 üzenetére

hjajjmá' ne oltsál már, inkább egy kis infót írhattál volna ha már válaszolsz.
    Konkrétan az érdekelne, hogy lehet e elektronikát cserélni alatta más egyéb nélkül vagy nem? Volt egy időben progim amivel maxtoroknak a seekelési (természetesen székelésinek ejtem magamban ha már a szarnál tartunk:) sebességét is lehetett lejjebb venni, én arra használtam. Az érdekelt volna, hogy kell e valamit átírni valahol utána, vagy elég csak a nyákot átdobni alatta.
    Látom hogy ügyfelet akarsz, de az egész szarkupacon a két ujjnyi por ér a legtöbbet, mert egy szutyok p4 valami novellel értékes adat nélkül, mert az másik HDD-n van. Az egyetlen ok ami miatt képes vagyok gépelni miatta az az, hogy nem akarok szombaton csüngeni a hosszú cicin BP-n, hogy telepítsek helyette egy másikat. Ha simán cserélek itthon bga-t egy lapon gondolhatod, hogy van némi fogalmam a szervízről. Attól mert nincs itthon 3 porszem/köbméter tisztaságú laborom, hogy szétszedjek ilyesmit és ezért pont nem érdekel a téma mélyvízben még nem kéne ennyire lesajnálni, mert lehet én is tudnék neked újat mondani. Ez a PH is már tiszta oltás. Nehogy segítsél még felületes infóval se! Irígy!

Új hozzászólás Aktív témák