- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
liksoft #27539 üzenetére
hjajjmá' ne oltsál már, inkább egy kis infót írhattál volna ha már válaszolsz.
Konkrétan az érdekelne, hogy lehet e elektronikát cserélni alatta más egyéb nélkül vagy nem? Volt egy időben progim amivel maxtoroknak a seekelési (természetesen székelésinek ejtem magamban ha már a szarnál tartunksebességét is lehetett lejjebb venni, én arra használtam. Az érdekelt volna, hogy kell e valamit átírni valahol utána, vagy elég csak a nyákot átdobni alatta.
Látom hogy ügyfelet akarsz, de az egész szarkupacon a két ujjnyi por ér a legtöbbet, mert egy szutyok p4 valami novellel értékes adat nélkül, mert az másik HDD-n van. Az egyetlen ok ami miatt képes vagyok gépelni miatta az az, hogy nem akarok szombaton csüngeni a hosszú cicin BP-n, hogy telepítsek helyette egy másikat. Ha simán cserélek itthon bga-t egy lapon gondolhatod, hogy van némi fogalmam a szervízről. Attól mert nincs itthon 3 porszem/köbméter tisztaságú laborom, hogy szétszedjek ilyesmit és ezért pont nem érdekel a téma mélyvízben még nem kéne ennyire lesajnálni, mert lehet én is tudnék neked újat mondani. Ez a PH is már tiszta oltás. Nehogy segítsél még felületes infóval se! Irígy!
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Eladó 512GB-os memóriakártyák!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest