- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Apple Watch
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaiN^
csendes tag
Hihetetlen. Ma reggel konkrétan hiba nélkül indult el a rendszer annak ellenére hogy a minap még boot folyamatnál se akarta észrevenni a drive-ot. Üröm az örömben, hogy 1%-ot esett a HDD kondíciója a HDSentinel szerint. Ennek örömére további információkat osztok meg a HDSentinel alapján.
89%-os kondíció, 258 nap, 11 órás működési idő. 2 hibás és 16 gyenge szektor található a driveban.
A probléma leírását illetően lehet, hogy félreérthetően írtam valamit. Sőt, biztos.
Szóval a helyzet az, hogy a hibát a win reinstall néha orvosolja, néha csak pár napig, aztán ha a rendszer nem képes elindulni, egy pár napig büntiben van a sarokban és sokszor valami csoda folytán a következő induláskor minden pöccre megy. Nem értem. A hőmérséklete nem magas szerintem(maximum 40 fokra megy fel).Szóval a gép jelenleg működőképes, de a hiba visszatérésével kapcsolatban nincs információm, bármikor előjöhet ha olyanja van(még a végén kiderül hogy ez a gép egy érző dolog, puszán magányos és csak foglalkozni kell vele
).
Ennek ellenére még mindig várok tippeket, nem akarok a szerencsére hagyatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest