- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
danyboy1978 #51339 üzenetére
A Tv nem írt ki semmit mikor ráduktad?Nekem van egy LG tv m ami ha nem figyelek megformázza a vinyót.Csak a linux vagy a telepítő hozta vissza.
-
pjen
félisten
válasz
ElektrikusDE #50946 üzenetére
Hát én még sose,úgy látszik szerencsém volt.Pedig van 8 éves HDD m is.
-
pjen
félisten
válasz
BLUE TORNADO #50871 üzenetére
A végén kiírja,hogy a formázás kész,legalábbis amit éneddig használtam az mind kiírja.Kezd újra.Viszont azt írod csak exfat ra engedi.
-
pjen
félisten
válasz
King Unique #50864 üzenetére
"Kipróbála ezt a FAT 32 Format progit, de ott is csak eXFAT-et enged"Na Látod kapott két rossz tanácsot,lehet egy másik topikban,másik tagtól rég megkapta volna a tutit.
-
pjen
félisten
válasz
King Unique #50862 üzenetére
Hagyd már ezt a szabályzatot,a szabályzat szerint káromkodni sem szabad.
-
pjen
félisten
válasz
King Unique #50860 üzenetére
Na látod,ez az amit írtam,nem gondoltam,hogy egybe akarja formázni,kipróbálja amit írtam,nem jó,más nem válaszol,felteszi valami hasonló topikban is a kérdést,mért zavarna az engem,vagy a PH t.
-
pjen
félisten
válasz
BLUE TORNADO #50858 üzenetére
7 nél nem tudom,rég volt előttem.De ha a tálcán a számítógép ikonra kattintasz feljönnek a meghajtók,a jobb klikkes formázás ott is megy.
-
pjen
félisten
válasz
milkabrams #50855 üzenetére
1Gari.Ha nem garis akkor,ha lehet kábelcsere,másik USB port.
-
pjen
félisten
válasz
BLUE TORNADO #50854 üzenetére
Persze,csatlakoztatod egy számító géphez,lemez kezelőben particionálod,formázod,adsz betújelet.Aztán jobb klikk ott lesz a formázás.De lehet ez mind nem kell,csatlakoztatod,gép felismeri,jobb klikk formázás.Be tudod állítani mire formázza.
-
pjen
félisten
válasz
crylicious #50787 üzenetére
Cserélj kábeleket,dugd másik csatira.Nézd meg HDS el.
-
pjen
félisten
válasz
bktuning1102 #50750 üzenetére
A biosban be kéne állítani,hogy USB ről bootoljon.Vagy bekapcsolásnál nyomkodni az F12 billt.Ott ki lehet választani honnan bootoljon.
-
pjen
félisten
válasz
Sirandrish #50636 üzenetére
A puding próbája az evés.Akár a telepítővel particionáld ketté és meglátod,ha akkor is hangos,vidd vissza.Vagy próbáld két gumi szalagra felfogatni
-
pjen
félisten
válasz
Metalmedve #50563 üzenetére
Egy live linux lehet,hogy látná.Egy próbát megér.
-
pjen
félisten
válasz
thotzoltan #50493 üzenetére
Persze,ha nem piszkálod,egy adat mentő cég megoldhatja.Esetleg próbáld másik házban,másik géppel,másik USB bemeneten.
-
pjen
félisten
válasz
NdrewSunix #50358 üzenetére
Azért írtam a gumi szalagokat,nem kell csavar.
-
pjen
félisten
válasz
NdrewSunix #50356 üzenetére
Gumi alátét,például.Gumi szalagokkal is rögzítheted.
-
pjen
félisten
válasz
King Unique #50336 üzenetére
10 topikba nyilván ne.De például jó példa lehet,ha valaki akar venni Pl egy LG tévét.Szerintem normális,ha beír az Lg és a milyen Tv t vegyek topikba is.Nem tudom hová írt a kolléga,de az azonnali kérdések topikba minden szám tech kérdés mehet a szak topik mellett.
De béke van,ahogy mondják:több szem többet lát.
"De itt is az a lényeg, hogy akkor el kell döntenie, hogy melyik a fontos és annak megfelelően kiválasztani a topikot."Pont ez az,mindkettő fontos.
-
pjen
félisten
válasz
King Unique #50334 üzenetére
Még most sem értem,hogy egy HDD s kérdést mért ne tehetne fel itt és mondjuk az azonnali kérdések topikban is.Mind kettő releváns,és esetleg két fórum társtól kétféle választ kap.Kipróbálja mindkettőt,eldönti neki melyik a legmegfelelőbb.
-
pjen
félisten
válasz
King Unique #50331 üzenetére
Mért baj az,hogy több hasonló topikban kérdez?Lehet ott más olvassa,és esetleg ott kap jó választ.
-
pjen
félisten
válasz
CsengődiGeri #50086 üzenetére
Ha akkor nem lett tőle baja,most sem attól lesz,ha hibás lesz.
-
pjen
félisten
válasz
gerenda110 #49727 üzenetére
Esetleg másik kábel,másik gép?
-
pjen
félisten
válasz
MATEBALAZSBP #49616 üzenetére
Szia,ha van 2 USB a Tv-n próbáld a HDD-t Y kábellel,vagy aktív hubbal.Sajnos az én amikóm sem látja simán a vinyót.
-
pjen
félisten
válasz
energy4ever #49207 üzenetére
lehet,hogy egy live linux is megoldja.
-
pjen
félisten
válasz
Darko_addict #49123 üzenetére
Az öt év kisker gari csak valami multinál éri meg.Öt év múlva esetleg emlékei sem lesznek annak a cégnek.Mistral,Allien és sorolhatnám.
-
pjen
félisten
válasz
Serpenthelm #48967 üzenetére
Ha a laposon nincs plombálva a HDD ajtó,akkor lehet cserélni,és a mem bővítéssel sem szoktak foglalkozni,de kérdezz rá.Az indulás leállás nem a gép bekapcsolására vonatkozik.
-
pjen
félisten
válasz
enginev3.0 #48852 üzenetére
99,9999%,hogy nem fog menni,de esetleg vannak csodák.
-
pjen
félisten
válasz
King Unique #48674 üzenetére
TRIM van win 7 alatt is.
-
pjen
félisten
válasz
SunMount3r #48620 üzenetére
Ezt nekem is írja néha, rá nyomok, hogy javítsa, végig megy egy kék csík. Kiírja, nincs hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest