Hirdetés
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LGLuke
őstag
Szia!
Igazad van. Tényleg nem mélyültem el a merevlemezek működésében firmware szerint.
Nézd meg újra a 2 képet és látni fogod, hogy az általad kritikusnak tartott (5,7,197,198) mezőkben csak az egyikben tér el a 2 merevlemez, és mindössze egy értékkel, tehát még mindig nem értem, hogy hogy lehet az egyik lemez tökéletes, a másik pedig teljesen rossz állapotban!!!
Nem cseréltem sem firmware-t sem mást, sőt nem módosítottam semmit. A gyári lemeztesztelő programot használtam a felület letapogatására, s allokáltam a hibás szektorokat. Ennyi.
Utána az egyiken sikerült a a HDD Regenerator nevezetű programmal a hibás szektorokat újramágnesezéssel javítani, de a másikon nem csinált semmit.
Nincs igazad, mert végig futtattam a gyári programot, ezzel sikeresen el is vertem 1,5 órát kb. A HDD Regeneratort nem futtattam végig, mert szerintem xar! Ugyanis, mikor a többi már nem jelez hibát, akkor ő DOS-ból még mindig az első szektortól kezdve hibát jelez folytonosan. Ezt még a gyári progi sem látta, tehát még mindig nem értem.
A Regeneratornak meg lehet adni, hogy hanyadik szektortól kezdjen detektálni. Én ezt a programot csak hiba javításra, nem pedig detektálásra használom. Tehát csak ezt nem vártam végig. Egyébként teljesen üres a winyó, most raktam tegnap este a gépembe!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN Crucial MX500 2.5 SSD 1TB,ÚJ! Gigabyte SSD 1TB
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest